Alfa-PiHP - α-PiHP, a-PiHP, 4'-M-PVP
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o Alfa-PiHP - α-PiHP, a-PiHP, 4'-M-PVP - działanie i opis. | In this topic, we write opinions and reviews about Alpha-PiHP - α-PiHP, a-PiHP, 4'-M-PVP - effects, description.
Wzór strukturalny:
IUPAC: 1-fenylo-4-metylo-2-(pirolidyn-1-ylo)pentan-1-on
Wzór strukturalny:
IUPAC: 1-fenylo-4-metylo-2-(pirolidyn-1-ylo)pentan-1-on
Substancja pierwsza klasa, mocne dopaminowa uderzenie, łagodna dla nosa i bardzo ekonomiczna. Sniff 80-100mg zadziałał bardzo dobrze, a mam pewno tolerancje już wyrobioną. Zejścia nie odczułem, ale to raczej nic nowego. Osobiście jestem zdanie, że wraz z 4-MeO-PVP są obecnie najlepszymi rc na rynku i wątpię żeby coś lepszego wymyślili.
Sleep to dream tonight
Fill the empty spaces that shadows left behind
You and i will create a new world deep within our minds
Nulla dies sine linea
Fill the empty spaces that shadows left behind
You and i will create a new world deep within our minds
Nulla dies sine linea
Jedna z mocniejszych alf obecnie na rynku. 50mg potrafi dac niezłą jazdę. Czysty speed i mocne pierdolnięcie. Wystrzegałbym się dłuższych ciągow na owym odczynniku. Mogą pojawić się psychozy. Przy lotach polecam się przynajmniej nawadniac bo temat odwadnia mocno.
Dopek.org to marka!
Kolek, atom-chwilowo brak, theexp, pred
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Czy wie kto gdzie mogę teraz dostac tą alfe która przy vaporyzacji ma słodki smak ? Biały kryształ
Polecam ten produkt od Predatora . Sort z sierpnia pierwszą klasą jak krakulec . Zjadłem tego w chuj a nie musiałem często dorzucać jak i trzymało długo ale po prostu tej prędkości nigdy dość. Co prawda nie jest to ta apvp jak z OnO z hexem ale wrażenia są inne i też ciekawe. Czekam na aktualny sort to napiszę coś więcej.
Siema ma ktoś do zaoferowania gdzie to zamówić kochana Alfa lub piha bo niewiem gdzie .
No i jak Alfa się skończyła ? A co polecacie podobnego do lufkowania ,sreberka
Alforzeznik, A-pihp stworzony dla vapo
Md php
4-mpd
4Cl pvp
Nep
Pv8
4-fma moze hexen jeszcze ? nep ?
Md php
4-mpd
4Cl pvp
Nep
Pv8
4-fma moze hexen jeszcze ? nep ?
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
Jest na grandzie ale dziwny sort brazowawy, niby da sie palic ale to juz nie jest to co.kiedys