Ostatni post z poprzedniej strony:
30mg per klama na sredniej tolerce ja walilem co poltorej godzin i bylo cacy
Ostatni post z poprzedniej strony:
30mg per klama na sredniej tolerce ja walilem co poltorej godzin i bylo cacyTak, podzielam Twoje zdaniePeikano pisze: ↑5 lata temukurfa tu wszyscy VAPO VAPO VAPO, zaśmiecanie płuc mnie nie interesuje, jak działa to w formie SNIFF lub ORAL? Jak to brać, jakie dawki, panowie ja tutaj nic nie mogę znaleść procz APIHP VAPO czego nigdy nie zrobię. Czekam na wypowiedz kogoś kto podziela moje zdanie, a nie vapowca.
Wiadomość moderatora
Przynajmniej srednio, albo bardzo zle. Bez benzo nieciekawie. A jak przesadzisz (o co latwo) to bardzo bardzo nieprzyjemne zejscie.
ale na mnie wlasnie lepiej działa sniff niż vap. kufwa no nie rozumiem. moze coś źle robię, żarówę zrobiłem wrzuciłam tam grocha i wchlanialem wszystko od momentu palenia się, co pewnie nawet szkło roztopione ciągnałem bo chuj wie jak to się robi - pierwszy raz to robiłem. praktycznie nic mi nie dalo. żarówa sie zrobiła czarna to ją wyrzuciłem w pizdu że tak powiem niemiło. Jedyny efekt po tym mialem skuteczniejszy to ciezszy oddech i smrod z pyska ;D moze mi wytlumaczysz jak to poprawnie zrobic. pozdroDupaBladaiTyle pisze: ↑5 lata temuApihpa kiedys nawet fajnie mi sie sniffowalo i efekt byl spoko, ale itak nie dorownywal vapo.
Aphp (bardzo mocne) jak sprobowalem w nosa (bardzo malo) to mialem hujowo, tylko serce napierdalalo i speed.
Vapo bylo za to bardzo uzyteczne.
Takze podsumowujac jak walicie po nosie te substancje, to tracicie towar
Przynajmniej srednio, albo bardzo zle. Bez benzo nieciekawie. A jak przesadzisz (o co latwo) to bardzo bardzo nieprzyjemne zejscie.
A jak przesadzisz z dawka to masz zejscie po 10 minutach![]()
Ja pobieram tylko od syntetycznych.
Hehe ,skąd ja to znam...