Ostatni post z poprzedniej strony:
luki985, Viktor Orban?Alfa-PiHP - α-PiHP, a-PiHP, 4'-M-PVP
Alfa-PiHP - α-PiHP, a-PiHP, 4'-M-PVP
Dotrze do mnie na weekend pierzasty dziobak i teraz moje pytanie. Czy robiąc sobie z folii ameliniowej (aluminium, lubię żartować) jeśli dobrze ją wyprofiluję, to mogę sobie z niej pykać? Tak sobie kiedyś paliłem zielone i jakoś szło jednorazowo lub dwu. Czy może jest sposób na szklaną fifkę, ale bez zakręceń? Chcę wiedzieć czy to zda egzamin, czy to może zagrażać mojemu życiu w jakiś sposób. Zaznaczam, że pierwszy raz będę miał do czynienia z tym związkiem, dlatego też byłbym wdzięczny za rady, ile nabijać i co ile.
10-15 nabić sobie najpierw, czy raczej zapodać w nosek?
Serdecznie pozdrawiam i zdrówka!
10-15 nabić sobie najpierw, czy raczej zapodać w nosek?
Serdecznie pozdrawiam i zdrówka!
Jak najlepsza to tylko u ChemCentrum.
zdecydowanie chemcentrum
zamówiłem od nich aktualny sort i jest po prostu miazga
nie zawiedziesz się a zaskoczysz jakością i to na pewno
chemcemtrum to ma nawet bym powiedział zajebistą a nie dobrą
efektywność tego sortu wprowadza w zdziwienie bo malutkie pasy działają i działają
naprawdę długi czas idzie się tym bawić z małej ilości za co props dla tego sklepu
Alfa-PIHP to naprawdę dobry odczynnik, a aktualny sort od ChemCentrum to jest miazga. Małe dawki jak chociażby 20mg są mega efektywne, dużo z nich stymulacji poprzez podanie sniffem. Do tego czas działania jest naprawdę długi, względem innych substancji typu MMC-ki, lub CMC-ki.
Każdemu kto nie próbował polecam sprawdzić na sobie działanie, a jak ktoś jest już doświadczonym Alfiarzem to również polecam ten sort od Chem-a, gdyż na pewno się nie zawiedzie. Plus nadaje się do vapo.
Każdemu kto nie próbował polecam sprawdzić na sobie działanie, a jak ktoś jest już doświadczonym Alfiarzem to również polecam ten sort od Chem-a, gdyż na pewno się nie zawiedzie. Plus nadaje się do vapo.
Nie potykaj się mordo o te same kłody.
Devil Trigger, Witam jeżeli chodzi o palenie spoko można palić z luwki najlepiej takiej do olejków cbd ja pale alfe i tylko pale najlepsza frajda
Dodano po 3 minutach 13 sekundach:
Dodano po 3 minutach 13 sekundach:
ja ostatnio paliłem z Enzo chem i jak dotąd bylem najlepiej zadowolony
Nie miałem przyjemności testować tej alfy. Aczkolwiek nie jestem fanem tego rodzaju używek ale ta od ChemCentrum bardzo mi podeszła więc nie muszę testować innych.
Dodano po 19 sekundach:
Dlatego alfice z centrum polecam każdemu
Ja paliłem i wciągałem alfice od chemcentrum i jest to taki sztos że kopara opada
Mała ilość potrafi już wyrwać z kapci, a vapo to czysta euforia
Mała ilość potrafi już wyrwać z kapci, a vapo to czysta euforia
Siemanko pobierał ktoś ostatnio zarówno od Katy i Chemcentrum? Próbowałem tej od Katy i wg mnie świetna ale widzę ze ta druga tez ponoć kosa i ciekawi mnie porównanie