U mnie dzis ląduje kolejne zamówienie z ChemCentrum jak mnie nie zabierze to wrzuce fotki. Lufy i zapalary gotowe
Jeśli chodzi o tą alfice to jest kurewsko mocna. Alfowi koneserzy będą zadowoleni ale amatorom polecam sztywne trzymanie się dawek bo może wykurwić z butów. Niemniej zajebisty materiał. Brawo ChemCentrum.
α-PiHP według mnie to niedoceniona substancja. Jednocześnie jak z nią przesadzisz to pokaże pazur. Lubię, stosuję, ale trzymam umiar. To ja mam ją kontrolować, a nie ona mnie. Ciągi odradzam i nie polecam. Masz się nią bawić, a nie ona tobą.
Z racji, że cykam się trochę alf, a to mój pierwszy raz więc sniffuje mini kreski.
Problem w tym, że nawet takie mikro kreseczki, wręcz jak na test uczuleniowy bardzo znieczulają mi nos, zęby i podniebienie. W ogóle nic nie piecze. Miał ktoś tak kiedyś? Jestem jakiś wrażliwy na znieczulenie, czy po prostu wciągam środek znieczulający?
V nie jest partnerem.
czy po prostu wciągam środek znieczulający?
V nie jest partnerem.
Jeśli sklep nie jest partnerem to jest taka możliwość, że alfa jest przejebana lidokainą. Ja bym nie kupił nic z takiego sklepu. Spróbuj alfy od ChemCentrum. Tutaj jest gwarancja jakości i 100% zadowolenia. Nie kupuj jakiegoś shitu ze sklepów wątpliwej jakości. Szkoda pieniędzy
Nie polecamy zakupów w sklepach niepartnerskich bo nigdy nie wiadomo co sprzedają, natomiast partnerskie maja renomę i ryzykują stratę klienta chrzczonym materiałem i takie sytuacje jak opisana przez ciebie hungobungo, nie mają mieć prawa wystąpić i według mojej wiedzy nie wystąpiły.
Our systems detected your browser language. Part of this webiste was auto-translated to English. Most of content is already in English - google translates just things which are not in English like posts or chat content If you don`t want to use auto-translation just press red button on the right of this belt to turn them off. Your browser will remember your settings.