Alfa-POP - α-POP, a-POP, PV9, 4-Fluoro-alfa-POP

Substancje o działaniu głównie stymulującym jak: HEX-EN, 4MPD, alfa-PVP MDPHP, APHP, APVP, APIHP, PV-8, pentedron.
Status:
Rudyppz
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Autor tematu
Reputacja: 21

Nieprzeczytany post autor: Rudyppz » 8 lata temu

W tym temacie piszemy opinie i recenzje o Alfa-POP - α-POP, a-POP, PV9, 4-Fluoro-alfa-POP - działanie i opis. | In this topic, we write opinions and reviews about Alpha-POP - α-POP, a-POP, PV9, 4-Fluoro-alpha-POP - effects, description.

Wzór strukturalny:
Obrazek

Status:
Misjonarz
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 112

Nieprzeczytany post autor: Misjonarz » 8 lata temu

PV9

jako że nigdy tego nie próbowałem także byłem ciekawy, a więc testy zaczeły się bardzo szybko od dostarczenia przesyłki,

Kupione w ilości 5g po przecenie a właściwie z racji tego wygranego vouchera.

usypałem na raz około 500mg pv9 jako że opinie nie były przychylne na internecie.

Był to puder koloru żółtawego który formował się poniekąd w bryłki.

Zapach miał typowo alfowy,
Aplikacja only sniff, nos piekł jak cholera, a przy aplikacji to prawie doszło do wymiotów,
A także 15 minut po aplikacji naciągania na wymioty były dość duże i zabierała całą uwagę testerów, Po rozmowie z innymi testerami z którymi prowadziłem wywiad można było wywnioskować że gdyby nie ilość tego odczynnika to na moim miejscu
wpakowali by to w muszle toaletową, no niestety taka opinia prawie dziesiątki osób.

Jednak po którymś tam badaniu testerzy byli bardziej przychylni, wręcz prosili się o nią,

Ale zobaczymy dam szanse tej substancji, może oral, bo dożylnie to tylko samobójca by mógł zrobić.
W każdym bądź razie substancja nadaje się na posuche, jak ktoś ma kryzysową sytuacje żeby ogarnął się daje na spróbowanie dawki 400mg
żeby poczuł i przypomniał sobie jakie to nieprzyjemne o dziwo znalazły się także osoby które to lubią, nie należe do nich.
Substancja jest wata swojej ceny, właśnie bo to o nią głównie chodzi. Ze względów ekonomicznych bardzo dobrze że znajduje się na liście produktów sklepu.
Kto powiedział że mają być same dobre smakołyki? xD

Zauwązone zostało że w mixach z fenidatami bądź bk-epdp pokazywałą pazur.

Czas trwania to 3 godziny,

Empatia/Chęć rozmowy: 8/10
Stymulacja 8/10
Eufori Brak.

Zjazd dość mocny jak to po alfach, raczej mało schizogenne,

Główną rzeczą która skrleśla tą substancje to jej zapach i prawie porzyg przy aplikacji. :sick:

Wiem że wypowiedź może być trochę chaotyczna i w sumie recenzja tej substancji często się zmieniała podczas jej pisania , przetestowane przez wielu testerów narzekają na nią -nienawidzą a jednak przychodzą.
Jest jak osobo którą kochasz i nienawidzisz jednocześnie.

Cena odczynnika jest bardzo na plus.

Dla tych co znają ten uczuć to zrozumieją.

Dodano 21 mar 2017, o 15:10

PV9

jako że nigdy tego nie próbowałem także byłem ciekawy, a więc testy zaczeły się bardzo szybko od dostarczenia przesyłki,

Kupione w ilości 5g po przecenie a właściwie z racji tego wygranego vouchera.

usypałem na raz około 500mg pv9 jako że opinie nie były przychylne na internecie.

Był to puder koloru żółtawego który formował się poniekąd w bryłki.

Zapach miał typowo alfowy,
Aplikacja only sniff, nos piekł jak cholera, a przy aplikacji to prawie doszło do wymiotów,
A także 15 minut po aplikacji naciągania na wymioty były dość duże i zabierała całą uwagę testerów, Po rozmowie z innymi testerami z którymi prowadziłem wywiad można było wywnioskować że gdyby nie ilość tego odczynnika to na moim miejscu
wpakowali by to w muszle toaletową, no niestety taka opinia prawie dziesiątki osób.

Jednak po którymś tam badaniu testerzy byli bardziej przychylni, wręcz prosili się o nią,

Ale zobaczymy dam szanse tej substancji, może oral, bo dożylnie to tylko samobójca by mógł zrobić.
W każdym bądź razie substancja nadaje się na posuche, jak ktoś ma kryzysową sytuacje żeby ogarnął się daje na spróbowanie dawki 400mg
żeby poczuł i przypomniał sobie jakie to nieprzyjemne o dziwo znalazły się także osoby które to lubią, nie należe do nich.
Substancja jest wata swojej ceny, właśnie bo to o nią głównie chodzi. Ze względów ekonomicznych bardzo dobrze że znajduje się na liście produktów sklepu.
Kto powiedział że mają być same dobre smakołyki? xD

Zauwązone zostało że w mixach z fenidatami bądź bk-epdp pokazywałą pazur.

Czas trwania to 3 godziny,

Empatia/Chęć rozmowy: 8/10
Stymulacja 8/10
Eufori Brak.

Zjazd dość mocny jak to po alfach, raczej mało schizogenne,

Główną rzeczą która skrleśla tą substancje to jej zapach i prawie porzyg przy aplikacji. :sick:

Wiem że wypowiedź może być trochę chaotyczna i w sumie recenzja tej substancji często się zmieniała podczas jej pisania , przetestowane przez wielu testerów narzekają na nią -nienawidzą a jednak przychodzą.
Jest jak osobo którą kochasz i nienawidzisz jednocześnie.

Cena odczynnika jest bardzo na plus.

Dla tych co znają ten uczuć to zrozumieją.

Status:
4mmc
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 88

Nieprzeczytany post autor: 4mmc » 8 lata temu

Jako, że wpadło mi to w ręce rzuciłem to szczurom na testy i stwierdzam, że ta pv-ka to straszny syf. Przy sniffie rozkurwiło wszystkim śluzówkę niemiłosiernie przy czym działanie to granica placebo a żeby coś poklepało to trzeba tego wciągnąć z 200mg i zapchać sobie tym nos. Oral bombki i kapsułki 0,1-0,2g dają lekkie pobudzenie przy czym strucie organizmu jest niesamowite (podzielam zdanie kolegi wyżej). Vapo za to coś tam smyra ale dym jest okropnie gryzący i idzie się udusić, testowane zarówno na foli, żarówce jak i methpipe. Sorty to beżowy lepiący się puder z grudkami i drugi bardziej biały i krystaliczny. Tak jak bigos mówił jest aktywne ale nie idzie tego skonsumować a do alfy to się nie umywa
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.