B**ysh***.p** Nootropy
B**ysh***.p** Nootropy
Wlasnie trafilem na stronke, moze ktos zamawial?
W szczegolnosci interesuje mnie phenibut i piracetam.
Moze ktos bral i podzieli sie opinia?
Dzieki z gory
W szczegolnosci interesuje mnie phenibut i piracetam.
Moze ktos bral i podzieli sie opinia?
Dzieki z gory
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
B**ysh***.p** Nootropy
Skusilem sie i zamowilem 200g Phenibut oraz 250g Piracetam.
Dam znac jak doleci
Dam znac jak doleci
B**ysh***.p** Nootropy
mozna link?
"Kiedy rozmawiam z Bogiem to sie modle,ale kiedy Bóg mówi do mnie cierpie na Schizofrenie"
10000 tabletek
500 opakowań
250 recept
8 lekarzy
4 szpitale
1 debil
10000 tabletek
500 opakowań
250 recept
8 lekarzy
4 szpitale
1 debil
B**ysh***.p** Nootropy
Za pozno, ale jak dosypal prohormonow to tez dobrze, bo na mase mi pojdzie
B**ysh***.p** Nootropy
Wizzair, Wiem, sarkastyczne glupoty pisze. Kiedys bralem ph jak byly legalne, uboki nie warte. Zobaczymy co to bedzie.
Nie znalazlem zadnej zlej opini, wszyscy pisza ze phenibut dziala jak nalezy. Zadnych opinii o Piracetamie. Nie znalazlem tez zadnej informacji o prohormonach w ich odzywkach, skad to info?
Nie znalazlem zadnej zlej opini, wszyscy pisza ze phenibut dziala jak nalezy. Zadnych opinii o Piracetamie. Nie znalazlem tez zadnej informacji o prohormonach w ich odzywkach, skad to info?
B**ysh***.p** Nootropy
Bardzo slabo szukasz
Swojego czasu na sfd i kfd nikt normalny nie polecal revenge.
Wpisz cyber prohormony itp
http://www.wykop.pl/ramka/1547241/odzywki-od-firmy-revange-czyli-jak-mozna-zrobic-firme-w-usa-ktorej-nie-ma/
Swojego czasu na sfd i kfd nikt normalny nie polecal revenge.
Wpisz cyber prohormony itp
http://www.wykop.pl/ramka/1547241/odzywki-od-firmy-revange-czyli-jak-mozna-zrobic-firme-w-usa-ktorej-nie-ma/
B**ysh***.p** Nootropy
Wizzair, slyszalem duzo zlych opini na temat revenge sam kiedys miale tabletki od nich to strasznie zgaga mnie meczyla po nich jak cholera. nie polecam firmy revenge
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
B**ysh***.p** Nootropy
Wizzair, no bo szukalem na angielskich stronach glownie. No tak firma przekret, ale prohormony dotycza innej odzywki, z tego co widze to phenibut ma same poprawne opinie.
Nie sadze ze do phenibuta albo piracetamu dawaliby prohormonow, ale kto wie.
Zobaczymy
Nie sadze ze do phenibuta albo piracetamu dawaliby prohormonow, ale kto wie.
Zobaczymy
B**ysh***.p** Nootropy
Polecam sklep, przezylka na miejscu oi paru dniach.
Phenibut robi robote... za malo sie douczylem o tej substancji.
Wzielem 1g i po 3h 1g bo nic nie czulem... po jakims czasie lekka euforia, muzyka dobrze wchodzi, a po paru h jak mnie jeblo zmeczenie to prawie na stojaco zasnelem.
Wzielem rano a trzyma do tej pory... fajna substancja, jednak trzeba uwazac, bo mocno uzaleznia.
Piracetam jeszcze nie probowany, niemniej jednak sklep wyglada na lagitny, poza tym to polacy, ale nie wiem czy to zaleta czy wada . Ale chociaz mozna sie dogadac w ojczystym
W porownaniu do benzo (eti), to niebo a ziemia, w moim przypadku benzo tylko zamula, jakam sie i bujam na boki oraz krotko trzyma.
Phenibut robi robote... za malo sie douczylem o tej substancji.
Wzielem 1g i po 3h 1g bo nic nie czulem... po jakims czasie lekka euforia, muzyka dobrze wchodzi, a po paru h jak mnie jeblo zmeczenie to prawie na stojaco zasnelem.
Wzielem rano a trzyma do tej pory... fajna substancja, jednak trzeba uwazac, bo mocno uzaleznia.
Piracetam jeszcze nie probowany, niemniej jednak sklep wyglada na lagitny, poza tym to polacy, ale nie wiem czy to zaleta czy wada . Ale chociaz mozna sie dogadac w ojczystym
W porownaniu do benzo (eti), to niebo a ziemia, w moim przypadku benzo tylko zamula, jakam sie i bujam na boki oraz krotko trzyma.