Crane99 pisze: ↑1 rok temu
Cześć. Na necie znalazłem sprzeczne informację, więc zapytam tutaj. Chodzi o bitomat (flying atom konkretnie), mile widziane odpowiedzi kogoś kto wpłacał w ostatnim czasie
1. Jaka jest prowizja przy wpłacie? 3% czy to zależy (od czego?)
2. Czy oprócz prowizji są jakieś dodatkowe opłaty? Na stronie wspominają o "opłacie transakcyjnej"... Cóż to takiego i ile wynosi?
3. To prawda, że bitomat przyjmuje tylko stówki? Jak wpłacę np. 240 zł to te 4 dyszki przepadają?
Wpłacałam ostatnio do flying atom. Prowizja 3% plus opłata transakcyjna 70 zł. Przy pierwszej wpłacie zapomniałam doliczyć prowizję

przy drugiej za mało wpłaciłam bo nie umiałam obliczyć ile btw mam dopłacić do zamówienia i znowu pobrało 70 dych

i musiałam znowu wpłacić teraz to już wpłaciłam o wiele na górkę bo z nerwów to już przestałm myśleć no i zabrali kolejne 70zl

co ja przeżyłam to ciężko opisać to moja pierwsza wpłata bezpośrednio do vendora i pierwsza styczność z bitomatem . Zraziłam się okrutnie. Mam nadzieje ,że w weekend jak gołąb doleci ten cały stress ze mnie ujdzie
Aha i pierwszy piniondz to 100zł ,mniej nie przyjmuje ale już kolejne wpłacałam po 50 ,20 i 10zł w jednej wpłacie. Następnym razem chyba sobie założe jakiś portfel bo nawet nie chce liczyć ile jestem w plecy