Ostatni post z poprzedniej strony:
CJNG, kamery nie są problemem wystarczy latać z taśma izolacyjna w kieszeni hahaBitomat
Bitomat
Grruby, Uwierz mi że gdyby to wszystko było takie proste to świat byłby lepszy Nie wiem jak jest teraz bo nie widziałem wzmianki ale shity potrafiły blokować transakcje przez to że się posiadało maske na twarzy a co dopiero zakleić szpiega
Sposób nr 1 https://dopek.eu/pl/bitomat-t5934p185304.html#p185304 użytkownika mefapucharufa, działa i nie ma żadnej weryfikacji.
elpablito, Może źle myślę ale jakiej odpowiedzi spodziewać się można było?? Przecież nie powiedzą: Tak jasne może Pan pominąć weryfikacje wystarczy np 20tyś rozbić np na 6x po 3,9tyś na różne adresy pare dni po wejściu tej ustawy też wysłałem im zapytanie z działu: ''Inne'' co do właśnie tej weryfikacji czy można tak lub tak to do tej pory nie dostałem odp ale swoją drogą to daj znaka czy przeszedł Ci zakup na 4,5k bez kłopotów
Sposób nr 1 https://dopek.eu/pl/bitomat-t5934p185304.html#p185304 użytkownika mefapucharufa, działa i nie ma żadnej weryfikacji.
elpablito, Może źle myślę ale jakiej odpowiedzi spodziewać się można było?? Przecież nie powiedzą: Tak jasne może Pan pominąć weryfikacje wystarczy np 20tyś rozbić np na 6x po 3,9tyś na różne adresy pare dni po wejściu tej ustawy też wysłałem im zapytanie z działu: ''Inne'' co do właśnie tej weryfikacji czy można tak lub tak to do tej pory nie dostałem odp ale swoją drogą to daj znaka czy przeszedł Ci zakup na 4,5k bez kłopotów
Bitomat
elpablito, A no właśnie dlatego 3900zł a nie np 4500zł zrobiłem dokładnie tak jak w poście mefapucharufa, dostał blokade przy wpłacie 4tysi, wpłacałem na 3 różne adresy , wpłata po wpłacie. To w takim wypadku jestem mądrzejszy co do polityki shitów dzięki za info chociaż nie są mi po drodze
mefapucharufa pisze: ↑3 lata temuLipa z tą ustawą AML (przeciwdziałanie praniu pieniedzy ) 1 listopada weszła w życie
I teraz jak ktoś chce np 20k wpłacic
Sposób nr 1 czyli 20 podzielić na 5 wpłat po 3900zł (tylko tyle bo dzis jak wpłaciłem 4000 tys to zablokowało tranzakcje) i dorzucić brakujace 500 dla rownych 20k tylko ciekawe czy to nie widnieje u nich w systemie jakoś przypałowo że wysyłane na ten sam adres kilka wpłat , takie jakby omijanie weryfikacji
Sposób nr 2 jest teraz opcja weryfikacji flyning atom poprzez aplikacje WhatsApp czyli lewy smartfon lewy numer tel i tylko ciekawe czy do weryfikacji whatsapp wystarczy sam numer telefonu który byłby lewy , i nawet jeżeli wystarczy to co jak wpłace te 20k i bedzie jakiś drugi dokładniejszy etap weryfikacji
Ma ktoś jakiś inny sposób ? xD
Dodano po 5 minutach 36 sekundach:
jellyfrukz, w shitcoins raczej nie wyjdzie tak samo bo od niedawna w sumie w bitomacie shitcoins do którego zawsze wpłacałem minimalna prowizja jest 10% , wcześniej było 5% i teraz nawet na tym pasku co jest na koncu nie można go przesunąć do minimalnej prowizji 5% , zostaje przy 10%
Bitomat
CJNG, dalej wyglądało to tak ze wpłaciłem 4000zl i komunikat wyskoczył ze dowód osobisty albo wysłać pieniądze na adres (czyli za mała kwota) i anulowałem po czym skontaktowałem się z infolinia flyning atom podałem adres e mail na który była weryfikacja (już na początku trzeba podać e mail ) i odesłali pieniądze na adres który im podałem
Bitomat
na ten moment flyning atom , wcześniej shitcoins dlatego bo szybciej banknoty łykał hehe flyningatom teraz bo pewnego razu po wpłacie do shitcoins minimalna prowizja to była 10% (tak jakby zwiększyła się minimalna z 5% na 10%)
Nie wiem czy tak w każdym jest ale w moim Bitomacie shitcoins zwiększyła się , flyning atom kwota jest od razu na bitomacie wyświetlana i dopłać 50zl i będzie równo
Ps. Są lepsze sposoby niż bitomaty wystarczy poszukać troszke
Bitomat
mefapucharufa, Dziekuje bardzo za odpowiedz. Czyli flying atom wychodzi taniej niz shitcoins ? W shitcoins mozesz wplacic tylko na jeden adres np15 k tylko podzielic wplaty. Ostatnio wplacales we flaying na pare adresow bo na jeden sie nie da. Nie wyszlo Cie to drożej ? Nie chodzi o prowizje ale to ze wplacasz na kilka adresow a bitcoin\transakcja musi przejsc przez te wszystkie bloki czy jakos tak. Moge sie mylic wiec popraw mnie jak mowie zle. Tyle chce wiedziec i nie zawracam Ci gitary
Bitomat
Jako że dzisiaj jest 6 grudnia postanowiłem sobie zrobić mały prezent pod ''choinke'' w postaci zakupu małej ilości BTC w bitomacie FA i ku mojemu zdziwieniu patrzę z wielkim niedowierzaniem i pierwsze co mi przyszło w głowy to... ''Ale Kiedy??!!'', ''Ale Jak??!! '',''I Ty, Brutusie, przeciw mnie??!!'' ...Ujrzałem takie o to piękne cacko z fleshem (chyba)
Wielki minus dla FA za zepsucie mi mikołaja + do tego awaria
Wielki minus dla FA za zepsucie mi mikołaja + do tego awaria
- Załączniki
-
- okoo.jpg (406.8 KiB)