Ostatni post z poprzedniej strony:
Co z moim zamówieniem? Na @ ciszaBK-MDMA CRYSTAL Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: predatorRC
BK-MDMA CRYSTAL Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis
Sunstancja jest zajebista. Ja nie miakem takich efektow ubocznych ale ja to od siweta 3mmc jem z rc tylko. Moze wyplukanie z sero w twoim przypsdku zrobilo swoje. Hmm.. Naspidowanie w ogole nie paduje do opisu metylonu... Juz predzej jakkegos etyloju albo butylonu ale i tak ny nie bylo takie hardkorowe jsk opisujesz.
Z dawnych badań w okresie legalności pamiętam, że m1 (metylon) to był prze-kozak i działał wybitnie, zwłaszcza w mixie z 4mmc Jest zdecydowanie euforyzujący i pobudzający oraz pamiętam, żę potrafi też wjechać na serducho jak się przegnie; daje bardzo czystą i lekką przyjemność, błogość wręcz. Niestety nie da się tego walić dużo i często bo płuka z sero i człowiek wygląda jak zombie, a kolejne dawki nie dają już takiego samego efektu. Z 4mmc, czy tam 3mmc, 3cmc i podobnymi specyfikami działającymi głównie na dopaminę tak tego nie czuć i da się lecieć nawet parę dni. Problemem są też dawki bo trzeba tego pożerać sporo, wchodzi mocno dopiero od 250mg+ albo i więcej (oczywiście to kwestia indywidualna) i szybko rośnie tolerancja.
Nie testowałem produktu od predatora ale samą substancje polecam.
Trzymajcie się zdrowo.
- Status:
Niestety ten bk-mdma to troszkę insza inszość od tego co pamiętasz z przed lat.astra pisze: ↑4 lata temuZ dawnych badań w okresie legalności pamiętam, że m1 (metylon) to był prze-kozak i działał wybitnie, zwłaszcza w mixie z 4mmc Jest zdecydowanie euforyzujący i pobudzający oraz pamiętam, żę potrafi też wjechać na serducho jak się przegnie; daje bardzo czystą i lekką przyjemność, błogość wręcz. Niestety nie da się tego walić dużo i często bo płuka z sero i człowiek wygląda jak zombie, a kolejne dawki nie dają już takiego samego efektu. Z 4mmc, czy tam 3mmc, 3cmc i podobnymi specyfikami działającymi głównie na dopaminę tak tego nie czuć i da się lecieć nawet parę dni. Problemem są też dawki bo trzeba tego pożerać sporo, wchodzi mocno dopiero od 250mg+ albo i więcej (oczywiście to kwestia indywidualna) i szybko rośnie tolerancja.
Nie testowałem produktu od predatora ale samą substancje polecam.
Trzymajcie się zdrowo.
To co u preda na pewno aktywne -
przypomina w działaniu mdma-przyznam, ale niestety w mojej opinii daje popalić - jesli chodzi o zjazd i uboki...
Czulem sie niezbyt dobrze po badaniach- przez dwie doby ,a przebadałem (tylko lub aż )ok 0.5g przez cala noc.Zjazd jeden z mocniejszych jakie miałem od x czasu .
Mimo ,ze badania zakonczone 15h przed jakimiś obowiązkami poniedziałkowymi to mimo wszystko mialem wrazenie w dniu roboczym,ze inni widza ,ze jestem porobiony i czulem sie "obgadywany" co dawnoooo juz nie mialo miejsca
Brzmi bardziej jak opis tego spidujacego sortu UWA-101 co mial **** w 2017 niz legitnego metylonu.. Hmm. Ciekawe.. Ja dalem recke predowego motyla tylko ja chapnalem bombke 200mg i na tym koniec, nie poprawialem wiec zadne hujiwe efekty niec wystapily a jak mi fazka zeszla, to do wieczora bylo jeszcze sporo czasu takze problemow ze snem tez nie odnotowalem.. Ciekawe.. Ciekawe.. Mysle, ze to moze byc nieoczyszczony albo niedopracowany sort.. predatorRC, moze sie odnies.. Generalnie takie efekty w przypadku dobrego metylinu rwczej nie powinny wystapic.. Co najwyzej serotoniniy dolek i zwala cos jak po mdma ale to wszystko.. Mozecnasteony sort bedzie czystszy
Wiadomość moderatora Gandalf
Nie porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie piszemy nazw sklepów z poza forum.
Przebadales to testerem sin-u?
??? :Owiktororban01 pisze: ↑4 lata temuBrzmi bardziej jak opis tego spidujacego sortu UWA-101 co mial **** w 2017 niz legitnego
We see when come and test....
Cash Money Brothers
CMB
CMB
Substance is definitely active and pretty strong, but the crash was VERY uncomfortable, not as much bad as with ephylone(bk-ebdp) though. Headaches, stomach aches, dehydratation, bad mood. I do not recommend using without benzos in supply. Used both nasally and orally, with strong tolerance, but could feel MDMA-like resemblance. Came in very big pink crystals looking indentical to MDMA. Doesn’t hurt nasally at all, I was actually surpirised, I couldn’t even feel it compared to x-methcathinons. Without the crash it would be very nice substance to use. Much stronger effects compared to for example 3-mmc which I cant almost feel at the same dose.
prosze Cie wizzair skoncz juz bajdurzyc o tych badaniach bo ti juz sie smieszne robi. Wiadomo, ze nigdy nie ma pewnosci 100procentowej ale rownie dobrze moglbys sie w ten sposob odniesc do kazdej innej sunstancji w kazdym innym sklepie podejrzewajac, ze material nie jest tym czym ma byc... Kto tu w ogole kiedykolwiek cokolwiek tak badal? Moze ktod kiedys jakies pojedyncze przypadki o ile w ogole cos takkego mialo miejsce.Wizzair pisze: ↑4 lata temuPrzebadales to testerem sin-u?
??? :Owiktororban01 pisze: ↑4 lata temuBrzmi bardziej jak opis tego spidujacego sortu UWA-101 co mial **** w 2017 niz legitnego
A co do mojego porownania do substancji UWA101 to byl kiedys taki sort co wlasnie wywolywal po glownym dzialaniu dowc dlugiego adrenalinowego spida i bezsennosc i byl w rozowym krysztale chociaz tez nie ma pewnosci czy to faktycznie byla UWA. Po prostu mi sie to skojarzylo bo nie pamietam zeby ktokolwiek wczesniej narzekal na cos takiego po motylu ale mniejsza o to juz.
Czy na pierwszy kontakt z tą substancją 150mg wystarczy czy raczej dawać 200mg? Nie chodzi o naćpanie szczura ale żeby miał fajną fazę, niedługą - do zabaw z samiczką. Poczuje 150mg jak w miarę niezryty jest szczur i sporadzycznie testuje?
Wal 250.
https://psychonautwiki.org/wiki/Methylone
Threshold
75 mg
Light
75 - 150 mg
Common
150 - 225 mg
Strong
225 - 325 mg
Heavy
325 mg +
https://psychonautwiki.org/wiki/Methylone
Threshold
75 mg
Light
75 - 150 mg
Common
150 - 225 mg
Strong
225 - 325 mg
Heavy
325 mg +
Jak najbardziej polecany odczynnik, pobierać
Uważałbym z dawkowaniem, u mnie 70 plus dorzutka po godzinie 70 wywaliło ciśnienie z 128/80 na 160/100, potem stabilizacja na 150/90 ale mimo wszystko ja stimów nienawidzę, nawet jeżeli jakaś eufo była to nie przebiła się przez moje stimo schizy.
Treshold jaki podają na wiki to chyba dla eufo bo stima czułem nawet przy 5-10mg.
Na plus brak wejścia na kardio i atrakcji w stylu ucisk w klatce czy inne arytmie, mimo wszystko to nie dla mnie z moją nadwrażliwością na stimy, 4g poszło do kibla.
Ten motyl sprzed 2011 był aktywny w dawkach 250+ z tego co pamiętam. To musi być faktycznie cos innego.gravi pisze: ↑4 lata temurducho jak się przegnie; daje bardzo czystą i lekką przyjemność, błogość wręcz. Niestety nie da się tego walić dużo i często bo płuka z sero i człowiek wygląda jak zombie, a kolejne dawki nie dają już takiego samego efektu. Z 4mmc, czy tam 3mmc, 3cmc i podobnymi specyfikami działającymi głównie na dopaminę tak tego nie czuć i da się lecieć nawet parę dni. Problemem są też dawki bo trzeba tego pożerać sporo, wchodzi mocno dopiero od 250mg+ albo i więcej (oczywiście to kwestia indywidualna) i szybko rośnie tolerancja.