BK-MDMA CRYSTAL Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis

Profil sklepu: predatorRC

Status:
ccc
Blister
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: ccc » 4 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Co z moim zamówieniem? Na @ cisza

Status:
wiktororban01
Dopaminator
Newbie
Reputacja: 115

Nieprzeczytany post autor: wiktororban01 » 4 lata temu

Sunstancja jest zajebista. Ja nie miakem takich efektow ubocznych ale ja to od siweta 3mmc jem z rc tylko. Moze wyplukanie z sero w twoim przypsdku zrobilo swoje. Hmm.. Naspidowanie w ogole nie paduje do opisu metylonu... Juz predzej jakkegos etyloju albo butylonu ale i tak ny nie bylo takie hardkorowe jsk opisujesz.

Status:
astra
Szczur
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 17

Nieprzeczytany post autor: astra » 4 lata temu

wiktororban01 pisze:
4 lata temu
Hmm.. Naspidowanie w ogole nie paduje do opisu metylonu...
Z dawnych badań w okresie legalności pamiętam, że m1 (metylon) to był prze-kozak i działał wybitnie, zwłaszcza w mixie z 4mmc :D Jest zdecydowanie euforyzujący i pobudzający oraz pamiętam, żę potrafi też wjechać na serducho jak się przegnie; daje bardzo czystą i lekką przyjemność, błogość wręcz. Niestety nie da się tego walić dużo i często bo płuka z sero i człowiek wygląda jak zombie, a kolejne dawki nie dają już takiego samego efektu. Z 4mmc, czy tam 3mmc, 3cmc i podobnymi specyfikami działającymi głównie na dopaminę tak tego nie czuć i da się lecieć nawet parę dni. Problemem są też dawki bo trzeba tego pożerać sporo, wchodzi mocno dopiero od 250mg+ albo i więcej (oczywiście to kwestia indywidualna) i szybko rośnie tolerancja.

Nie testowałem produktu od predatora ale samą substancje polecam.
Trzymajcie się zdrowo.

Status:
Anonim70
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Anonim70 » 4 lata temu

astra pisze:
4 lata temu
wiktororban01 pisze:
4 lata temu
Hmm.. Naspidowanie w ogole nie paduje do opisu metylonu...
Z dawnych badań w okresie legalności pamiętam, że m1 (metylon) to był prze-kozak i działał wybitnie, zwłaszcza w mixie z 4mmc :D Jest zdecydowanie euforyzujący i pobudzający oraz pamiętam, żę potrafi też wjechać na serducho jak się przegnie; daje bardzo czystą i lekką przyjemność, błogość wręcz. Niestety nie da się tego walić dużo i często bo płuka z sero i człowiek wygląda jak zombie, a kolejne dawki nie dają już takiego samego efektu. Z 4mmc, czy tam 3mmc, 3cmc i podobnymi specyfikami działającymi głównie na dopaminę tak tego nie czuć i da się lecieć nawet parę dni. Problemem są też dawki bo trzeba tego pożerać sporo, wchodzi mocno dopiero od 250mg+ albo i więcej (oczywiście to kwestia indywidualna) i szybko rośnie tolerancja.

Nie testowałem produktu od predatora ale samą substancje polecam.
Trzymajcie się zdrowo.
Niestety ten bk-mdma to troszkę insza inszość od tego co pamiętasz z przed lat.
To co u preda na pewno aktywne -
przypomina w działaniu mdma-przyznam, ale niestety w mojej opinii daje popalić - jesli chodzi o zjazd i uboki...

Czulem sie niezbyt dobrze po badaniach- przez dwie doby ,a przebadałem (tylko lub aż )ok 0.5g przez cala noc.Zjazd jeden z mocniejszych jakie miałem od x czasu .
Mimo ,ze badania zakonczone 15h przed jakimiś obowiązkami poniedziałkowymi to mimo wszystko mialem wrazenie w dniu roboczym,ze inni widza ,ze jestem porobiony i czulem sie "obgadywany" co dawnoooo juz nie mialo miejsca :( :shock:

Status:
wiktororban01
Dopaminator
Newbie

Brzmi bardziej jak opis tego spidujacego sortu UWA-101 co mial **** w 2017 niz legitnego metylonu.. Hmm. Ciekawe.. Ja dalem recke predowego motyla tylko ja chapnalem bombke 200mg i na tym koniec, nie poprawialem wiec zadne hujiwe efekty niec wystapily a jak mi fazka zeszla, to do wieczora bylo jeszcze sporo czasu takze problemow ze snem tez nie odnotowalem.. Ciekawe.. Ciekawe.. Mysle, ze to moze byc nieoczyszczony albo niedopracowany sort.. predatorRC, moze sie odnies.. Generalnie takie efekty w przypadku dobrego metylinu rwczej nie powinny wystapic.. Co najwyzej serotoniniy dolek i zwala cos jak po mdma ale to wszystko.. Mozecnasteony sort bedzie czystszy

Wiadomość moderatora Gandalf

Nie porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie piszemy nazw sklepów z poza forum.

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 720

Nieprzeczytany post autor: Wizzair » 4 lata temu

Przybysz pisze:
4 lata temu
przypomina w działaniu mdma-przyznam, ale niestety w mojej opinii daje popalić - jesli chodzi o zjazd i uboki...
Przebadales to testerem sin-u?
wiktororban01 pisze:
4 lata temu
Brzmi bardziej jak opis tego spidujacego sortu UWA-101 co mial **** w 2017 niz legitnego
??? :O

Status:
Mirjik
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Mijrik
Reputacja: 59

Nieprzeczytany post autor: Mirjik » 4 lata temu

We see when come and test....
:D :thumbup: Cash Money Brothers
CMB :smoke: :clap:

Status:
benzydamine
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 8

Nieprzeczytany post autor: benzydamine » 4 lata temu

Substance is definitely active and pretty strong, but the crash was VERY uncomfortable, not as much bad as with ephylone(bk-ebdp) though. Headaches, stomach aches, dehydratation, bad mood. I do not recommend using without benzos in supply. Used both nasally and orally, with strong tolerance, but could feel MDMA-like resemblance. Came in very big pink crystals looking indentical to MDMA. Doesn’t hurt nasally at all, I was actually surpirised, I couldn’t even feel it compared to x-methcathinons. Without the crash it would be very nice substance to use. Much stronger effects compared to for example 3-mmc which I cant almost feel at the same dose.

Status:
wiktororban01
Dopaminator
Newbie

Wizzair pisze:
4 lata temu
Przybysz pisze:
4 lata temu
Przebadales to testerem sin-u?
wiktororban01 pisze:
4 lata temu
Brzmi bardziej jak opis tego spidujacego sortu UWA-101 co mial **** w 2017 niz legitnego
??? :O
prosze Cie wizzair skoncz juz bajdurzyc o tych badaniach bo ti juz sie smieszne robi. Wiadomo, ze nigdy nie ma pewnosci 100procentowej ale rownie dobrze moglbys sie w ten sposob odniesc do kazdej innej sunstancji w kazdym innym sklepie podejrzewajac, ze material nie jest tym czym ma byc... Kto tu w ogole kiedykolwiek cokolwiek tak badal? Moze ktod kiedys jakies pojedyncze przypadki o ile w ogole cos takkego mialo miejsce.

A co do mojego porownania do substancji UWA101 to byl kiedys taki sort co wlasnie wywolywal po glownym dzialaniu dowc dlugiego adrenalinowego spida i bezsennosc i byl w rozowym krysztale chociaz tez nie ma pewnosci czy to faktycznie byla UWA. Po prostu mi sie to skojarzylo bo nie pamietam zeby ktokolwiek wczesniej narzekal na cos takiego po motylu ale mniejsza o to juz.

Status:
Bekilinker
Sniffiarz
Newbie
Reputacja: 18

Nieprzeczytany post autor: Bekilinker » 4 lata temu

Czy na pierwszy kontakt z tą substancją 150mg wystarczy czy raczej dawać 200mg? Nie chodzi o naćpanie szczura ale żeby miał fajną fazę, niedługą - do zabaw z samiczką. Poczuje 150mg jak w miarę niezryty jest szczur i sporadzycznie testuje?

Status:
astra
Szczur
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 17

Nieprzeczytany post autor: astra » 4 lata temu

Wal 250.

https://psychonautwiki.org/wiki/Methylone

Threshold
75 mg
Light
75 - 150 mg
Common
150 - 225 mg
Strong
225 - 325 mg
Heavy
325 mg +

Status:
dudykdms
Ssak
Newbie
Reputacja: 9

Nieprzeczytany post autor: dudykdms » 4 lata temu

Jak najbardziej polecany odczynnik, pobierać :)

Status:
gravi
Blister
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 2

Nieprzeczytany post autor: gravi » 4 lata temu

astra pisze:
4 lata temu
Wal 250.
Uważałbym z dawkowaniem, u mnie 70 plus dorzutka po godzinie 70 wywaliło ciśnienie z 128/80 na 160/100, potem stabilizacja na 150/90 ale mimo wszystko ja stimów nienawidzę, nawet jeżeli jakaś eufo była to nie przebiła się przez moje stimo schizy.

Treshold jaki podają na wiki to chyba dla eufo bo stima czułem nawet przy 5-10mg.

Na plus brak wejścia na kardio i atrakcji w stylu ucisk w klatce czy inne arytmie, mimo wszystko to nie dla mnie z moją nadwrażliwością na stimy, 4g poszło do kibla.

Status:
Ubik
Ssak
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: Ubik » 4 lata temu

gravi pisze:
4 lata temu
rducho jak się przegnie; daje bardzo czystą i lekką przyjemność, błogość wręcz. Niestety nie da się tego walić dużo i często bo płuka z sero i człowiek wygląda jak zombie, a kolejne dawki nie dają już takiego samego efektu. Z 4mmc, czy tam 3mmc, 3cmc i podobnymi specyfikami działającymi głównie na dopaminę tak tego nie czuć i da się lecieć nawet parę dni. Problemem są też dawki bo trzeba tego pożerać sporo, wchodzi mocno dopiero od 250mg+ albo i więcej (oczywiście to kwestia indywidualna) i szybko rośnie tolerancja.
Ten motyl sprzed 2011 był aktywny w dawkach 250+ z tego co pamiętam. To musi być faktycznie cos innego.

Status:
Syntetyk12
Psychonauta
Użytkownik
Reputacja: 143

Nieprzeczytany post autor: Syntetyk12 » 4 lata temu

Kiedy się pojawi ?

Status:
Mackbeath
Opiowrak
Awatar użytkownika