Blacksheeping.shop - opinie i recenzje o sklepie

Profil sklepu: blacksheeping

Status:
Mirabelka
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 118

Nieprzeczytany post autor: Mirabelka » 1 rok temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

asfbw, najprawdopodobniej doplacasz na ten sam adres co zamowienie. mam nadzieje, ze ktos to potwierdzi. ogolnie jakies cyrki sie wyczyniaja z oplatami za transakcje btc ostatnio.

Status:
Ramona Flowes
Blister
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 2

Nieprzeczytany post autor: Ramona Flowes » 1 rok temu

When will SBDYCKALY and KKQLQMRUA fly? blacksheeping, You promised tracking, but you have been silent for almost two weeks now. You don't answer emails and you don't answer via Xabber. Just answering a simple conformation message from the sender is reassuring, but on the contrary, your absolute silence is killing my nerves and my suspicions.

Status:
szumbake
Blister
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: szumbake » 1 rok temu

Czy jest ktoś kto zamawiał coś od owieczki w przeciągu ostatnich 2 tygodniu i dostał już przesyłkę lub ma informacje że została nadana itd. bo u mnie od tygodnia nic się nie dzieje, na wiadomości też nie dostałem od vendora żadnej odpowiedzi...

Status:
lxslice
Szczur
Newbie
Reputacja: 4

Nieprzeczytany post autor: lxslice » 1 rok temu

Rogalx4 pisze:
1 rok temu
Zgłaszam się. Już wiele akcji samplowych się przeżyło od różnych vendorów a opinie zawsze były także i tu możesz liczyć na moja opinię. Pozdrawiam
Same issues. Wrote many times to him, no response for over two weeks already. He has seen my messages on Xabber and still wouldn't respond.

Status:
anorw
Ssak
Newbie
Reputacja: 12

Nieprzeczytany post autor: anorw » 1 rok temu

Ja miałam z nimi kontakt 4 dni temu. Zdecydowałam się na zakup i teraz tez cisza. Zaczynam się trochę niepokoić po tym co tu czytam ale też nie chce niepotrzebnie panikowac

Status:
asfbw
Ssak
Newbie
Reputacja: 14

Nieprzeczytany post autor: asfbw » 1 rok temu

Mirabelka, no ta tylko jest za pomocą pay4rc i nie wiem czy jesli doplace na adres to bedzie git czy mam za pomocą pay4 a jesli miałbym za pomocą pay4 to potrzebuje link ktorego nie mam, z tego co widze to nie tylko mi nie odopowiada na gmaile, liczę na szczescie ze odpowie mi i bede mogł doplacic

Status:
mariobaber
Dyletant
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: mariobaber » 1 rok temu

szumbake pisze:
1 rok temu
Czy jest ktoś kto zamawiał coś od owieczki w przeciągu ostatnich 2 tygodniu i dostał już przesyłkę lub ma informacje że została nadana itd. bo u mnie od tygodnia nic się nie dzieje, na wiadomości też nie dostałem od vendora żadnej odpowiedzi...
ja mam ten sam problem

Status:
Speeder_96
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 35

Nieprzeczytany post autor: Speeder_96 » 1 rok temu

moglby ktos sie wypowiedziec na temat jakosci analogu mefedronu? cena zacheca i mysle nad tym czy zrobic sobie testowe zamowienie

Status:
Sniffiarz
Sniffiarz
Newbie
Reputacja: 10

Nieprzeczytany post autor: Sniffiarz » 1 rok temu

Ja zamawiałem ostatnio i było okej, zostałem poinformowany, że dostanę inny produkt i okej. Przyszła sporo później, ale kontakt zawsze był. Proszę nie panikować bo na pewno będzie wszystko dobrze

Status:
Ramona Flowes
Blister
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 2

Nieprzeczytany post autor: Ramona Flowes » 1 rok temu

Is there anyone who has ordered something from sheep within the last 2 weeks and has already received the shipment or has information that it has been shipped, etc. because at my place for a week nothing is happening, I have not received any response to messages from the vendor either....

blacksheeping, When will ******** and ********* fly? Please respond!

Status:
anorw
Ssak
Newbie

Sniffiarz, problem teraz jest taki, że tego kontaktu nie ma. Odczytują wiadomości na czacie ale nie odpisują. Już nie o panikę chodzi ale o to, że nie wiem co dalej, nawet ile trzeba jeszcze poczekać. A ignorowanie jak tu co niektórych po prawie dwa tygodnie nie jest ok. Też liczę że się w końcu sytuacja ruszy

Status:
Sniffiarz
Sniffiarz
Newbie
Reputacja: 10

Nieprzeczytany post autor: Sniffiarz » 1 rok temu

No faktycznie nie odpisuja na maila, wątpię że tego nie dostaniesz bo to jednak oni tracą więcej. Trzeba czekać

Status:
anorw
Ssak
Newbie

"Thank you for trusting and choosing our store. We will continue to ship straight from our warehouses in the European Union to ensure you get a fast, hassle-free delivery experience and a great shopping experience."
- no to moje pierwsze experience z tym sklepem zaczyna nie być z tych najszybszych a już na pewno nie najlepszych; ze względu na kontakt a właściwie jego brak.
zaraz pewnie usłyszę głosy, ze zasrywam im skrzynkę i się nie dziwicie, że nie odpisują ale sprawa wyglada tak, ze wysłałam im siano i rzeczą normalna dla mnie jest to, ze interesuje mnie co się dzieje. dla jasności nie sram żarem za 10g tylko sporo więcej. w każdym razie place spore pieniądze i trochę słabe jest to, ze mam pokornie czekać jak kundel bo vendor zadecydował ze będzie mnie ignorować. rozumiem wszystko, opóźnienie, problemy, etc ale wystarczy dać znać co jest na rzeczy a nie "karać" mnie ciszą za to, ze po mojej stronie wszystko zostało wykonane i oczekuję normalnej współpracy. w szczególności w tej branży powinno być więcej komunikacji żeby nie wywoływać paniki, unikać zasrania skrzynki mailowej i ogólnie zmniejszyć stres do minimum.
skoro muszę czekać to jest mi ktoś w stanie powiedzieć jaki jest orientacyjny czas kiedy mogę zacząć panikować bez wyrzutów sumienia, ze jestem niecierpliwa??

Status:
Giz
Blister
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Giz » 1 rok temu

;) Sniffiarz pisze:
1 rok temu
No faktycznie nie odpisuja na maila, wątpię że tego nie dostaniesz bo to jednak oni tracą więcej. Trzeba czekać
Już vendor zaczął odpisywać na mailu ;)

Status:
asfbw
Ssak
Newbie
Reputacja: 14

Nieprzeczytany post autor: asfbw » 1 rok temu

dobra ziomal mi odpisał! ze *w niedługim czasie* wysle mi owieczkę jak dojdzie to napisze ogolnie kontakt sredni ale człowiek nie robot dzieki w chuj blacksheeping, ❤️

Status:
lxslice
Szczur
Newbie

Nieprzeczytany post autor: lxslice » 1 rok temu

Giz pisze:
1 rok temu
;) Sniffiarz pisze:
1 rok temu
Już vendor zaczął odpisywać na mailu ;)
Good for you, too bad he won't respond to mine :( ... What did he say to you? Anything important?