Mega rzetelny vend….. bez zbędnych słów powiem że poziom poprostu zawodowski , gołębie lecą w trybie turbo , zero błędów o niedopowiedzeń - najlepiej - rewelka - gorąco polecam - po przeprowadzeniu testów - cdn…..
Może ja wam odpowiem bo długo gadałem z vendorem. Jest jeszcze kilka rzutów może ze 3 tej alficy i będą wrzucać co jakiś czas. Problem jest taki że jest paru ALFOrybów ktorzy chyba siedzą 24/7przy kompie i odświeżają czy już jest i w ciągu paru chwil znika NIESTETY JEDYNĄ OPCJĄ JEST SIW CZAIĆ I CZEKAĆ NA ZŁOTY TRAF
GDY VENDOR ZNAJDZIE NOWE ŹRÓDŁO NA BANK DA ZNAĆ EWENTUALNIE MAM NADZIEJĘ ŻE DODANA BĘDZIE JAKIŚ NOWY ANALOG PEACE
PS. Zamówiłem 2g speed smoke i niby spoko ale 2g tego nieśmiało podjazdu do nawet 200mg alfy szkoda jednakowo clonazolam top i mimo małego gołąbka gratis o który prosiłem 3cmc niestety za szybko wrzuciłem clonazolam i cmc zmarnowane i część alfy no nic trzeba uderzać do Ukraińców po ichniejszą tam tego niezabranie nigdy
Our systems detected your browser language. Part of this webiste was auto-translated to English. Most of content is already in English - google translates just things which are not in English like posts or chat content If you don`t want to use auto-translation just press red button on the right of this belt to turn them off. Your browser will remember your settings.