buy**minac*.com
buy**minac*.com
Ma ktos doswiadczenia z tym sklepem poza otrzymanymi samplami ? Maja te same produkty co niegdys mial kolek, to samo 3cmc yellow i 3cmc small cristal (dostalem w samplach) do tego eti kocur. Chce zrobic zamowienie ale troche sie cykam mimo tego ze samlle otrzymalem
buy**minac*.com
napisalem do kolka jakis czas temu czy dzialaja i oni napisali ze odezwie sie ktoś do mnie no i sie odezwali. wlasnie oni. sample dostalem w mgnienia oku. Tyle ze ja na obczyznie.
adres trzeba uzupelnic w "ch" i "a"
adres trzeba uzupelnic w "ch" i "a"
buy**minac*.com
powiem ze 3 robila robote, eti... jak za kolka wypierdalal z papci spac... ten sam ksztalt tabletki nawet. dostalem jeszcze cherry ale tragedia... z cherry nic wspolneto nie mialo apiph, to lezy do dzis i hex.. hex, 3 i eti bomba reszta mmie nie interesuje
buy**minac*.com
to gruz, ja zyje poza granicami kraju kwitnacej lipy wiec nie bylo problemu. moze Zrobie zamowienie... jak cos dam znac
buy**minac*.com
Yy kolek nie wysyła do Naszego kraju tak jak wyżej wymieniony sklep...pisałem z nimi i do czasu gdy zapytali o Kraj docelowy wszystko szło dobrze. Po mojej odpowiedzi dostałem info zwrotne że nic nie mogą zrobić jeśli chodzi o pl