Ostatni post z poprzedniej strony:
rafi123450 pisze: ↑2 lata temuJestem mega pozytywnie zaskoczony jakością nie wiem może dlatego że była 2 letnia przerwa ale jest sztos 10/10. Bardzo dobrze zapakowane raczej nie ma szans na wyniuchanie zawartości. Jedyny minus to czas wysyłki paczka szła do mnie 8 dni pomimo wybrania opcji kurier 3-4 dni najwyżej będzie na przyszły Weekend. Dzięki i pozdrawiam
Dobry wieczórheheszek pisze: ↑2 lata temuSklep ChemCentrum, godny polecenia.Smakołyki dobrze spakowane.Waga ciastek zgadzała się.Sprzęt zacny.Pozytywnym zaskoczeniem były sample.Dobry kontakt.Odnośnie dostawy brak słów.V wprowadził mnie w błąd odnośnie czasu realizacji zamówienia(miały być 3/4 dni robocze).Pomimo słów V otrzymałem słodkości po 6 dniach roboczych.
Sprawdziliśmy wszystkie wysyłki z ostatnich dwóch tygodni. Nie ukrywamy, że zdarzyła się jedna partia nadana w "pechowym punkcie", gdzie paczki kurier odebrał dopiero po kilku dniach. Podejrzewamy, że akurat te Wasze zamówiania były w tej partii. Ogólnie to wszystkie weekendowe zamówienia wychodzą ekspresowo i docierają do Klienta przed kolejnym weekendem. Możemy to łatwo zweryfikować. Poproszę abyście skontaktowali się z Nami poprzez e-mail podając numer tych zamówień. Jeżeli faktycznie okaże się, że trafiliście na tę "pechową partię" i potwierdzą to w 100% Wasze numery zamówień to wynagrodzimy to Wam samplami do kolejnych rakiet. Ponadto wpisujemy ten punkt nadań kurierskich na "czarną listę" i nie będziemy z niego więcej nadawać paczek. Jednocześnie cieszymy się, że jakość Naszych produktów oraz gratisy spełniły Wasze oczekiwania. Przykro Nam jedynie, że kurier nie podołał mimo tego, że dołożyliśmy wszelkich starań aby wszystko było na najwyższym poziomie.
Pozostajemy do dyspozycji,
Brygada Chemcentrum.nl