Ostatni post z poprzedniej strony:
somersby, tu możesz być pewny zakupów. Wszystko lata ekspresem a jakość na najwyższym poziomie.Chemcentrum.nl - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: ChemCentrum
Chemcentrum.nl - opinie i recenzje o sklepie
Mi się zdarzyło, że nie dotarło na następny weekend ale analizując tracking to był niebywały splot niefortunnych zdarzeń. Zasada jest taka, że jak zamawiasz w weekend, to następny weekend masz taneczny.

Dzień dobry
Piękny słoneczny czwartek. Aż pracować się chce. Zapraszamy po najlepsze produkty na rynku. Miłego dnia.
Pozostajemy do dyspozycji,
Brygada Chemcentrum.nl
Piękny słoneczny czwartek. Aż pracować się chce. Zapraszamy po najlepsze produkty na rynku. Miłego dnia.
Tak. Nie wypieramy się tego. Ale to była wyjątkowa sytuacja, która wynikła tylko i wyłącznie z winy przewoźnika na którego pracę nie mamy najmniejszego wpływu, ponadto prawdą jest że jeśli zamówisz w weekend to paczkę otrzymujesz przed kolejnym weekendem. Ponadto 99.9% zamówionych paczek w weekend albo przed weekendem dociera przed kolejną sobotą, zwykle nawet ze sporym zapasem.Ciemnoksieznik pisze: ↑2 lata temuMi się zdarzyło, że nie dotarło na następny weekend ale analizując tracking to był niebywały splot niefortunnych zdarzeń. Zasada jest taka, że jak zamawiasz w weekend, to następny weekend masz taneczny.
Brygada Chemcentrum.nl
#Chemcentrum, nowy standard w branży RC.
Potwierdzam, wszystko zgodnie z prawdą, paczka zawsze dochodziła na czas!ChemCentrum pisze: ↑2 lata temuDzień dobry
Tak. Nie wypieramy się tego. Ale to była wyjątkowa sytuacja, która wynikła tylko i wyłącznie z winy przewoźnika na którego pracę nie mamy najmniejszego wpływu, ponadto prawdą jest że jeśli zamówisz w weekend to paczkę otrzymujesz przed kolejnym weekendem. Ponadto 99.9% zamówionych paczek w weekend albo przed weekendem dociera przed kolejną sobotą, zwykle nawet ze sporym zapasem.Ciemnoksieznik pisze: ↑2 lata temuMi się zdarzyło, że nie dotarło na następny weekend ale analizując tracking to był niebywały splot niefortunnych zdarzeń. Zasada jest taka, że jak zamawiasz w weekend, to następny weekend masz taneczny.
Brygada Chemcentrum.nl
Nie ma takiej zasady ,ChemCentrum mówi że wyśle expresowo i to właśnie robi. To że przewoźnik ma duży ruch i czasami nie dotrze przed weekendem to nie jest wina vendora tylko przewoźnika.
Polecam ChemCentrum z całego serca

Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.
Pomijając jakość tych pyszności, Co mnie za pierwszym razem mile zaskoczyło-wzorowe pakowanie naszych słodyczy, co za tym idzie - bezpieczeństwo i pewność dotarcia paki, baardzo istotna sprawa. Bardzo.
Dzień dobry
Piątek, piąteczek, piątunio. Zapraszamy po najlepsze produkty na rynku. Miłego i spokojnego dnia.
Brygada Chemcentrum.nl
Piątek, piąteczek, piątunio. Zapraszamy po najlepsze produkty na rynku. Miłego i spokojnego dnia.
Brygada Chemcentrum.nl
#Chemcentrum, nowy standard w branży RC.
I znowu lądowanie idealnie na weekend
Lecę w tango i zapewne będę się bawić aż do niedzieli na waszej synthcaine

No na głównej stronie jest info o pewności "umilenia następnego weekendu" przy zamówieniu w weekend, więc można przyjąć, że taka zasada jednak istnieje.
Ja przecież nie zarzucam nic Vendorowi, mordo. Ja nie z tych, że jak mi dragi nie dotrą to robię awanturę i o gratisy do następnego zamówienia sepię.

Uważam jednak, że jeśli takie informacje też się pojawią w tym wątku, to oszczędzimy (w jakimś małym stopniu) Vendorowi pieprzenia się z ciśnieniowcami, którzy jak nie dostają paczki na weekend to świat się kończy. =)
A u mnie bida a zamawiałem w tamtą sobotę czy kurier w sobotę ogarnia ze dostarczą?zdarzyło się wam mordeczko?
Wina oczywiście kuriera bo vendor ogarnął jak trzeba
Wina oczywiście kuriera bo vendor ogarnął jak trzeba

Chwilowy zapierdol i brak czasu na udzielanie się, ale z rana znajdzie die chwila żeby polecić wam odczynniki z ChemCentrum, Bo warto pobierać, klasa sama w sobie.
Vendor kontakt na duży plus i towary rarytasy.
Vendor kontakt na duży plus i towary rarytasy.
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.