Thelasthope pisze: ↑1 rok temu
BendfellsTM, ice czy milky way? Jaka roznica?
Różnica pomiędzy tymi sortami jest naprawdę subtelna. Zarówno ICE, jak i MILKY to porządne sprzęty.
Niejednokrotnie testowałem te oba warianty, i ciężko było mi się doszukać jakichś większych różnic w działaniu. To moje subiektywne zdanie.
PsychoGrzyb pisze: ↑1 rok temu
Poddałem testom dysocjant O-PCE, oraz 2FDCK. Jak ktoś szuka dobrego dyso to tutaj chłopaki mają ciekawą opcje. Działanie książkowe, ale na O-PCE to bym uważał i zalecam je dla doświadczonych koneserów tego typu substancji. Zastanawia mnie działanie eutylone eagle bo chciałbym spróbować czegoś nowego. Ktoś jadł?
Eutylone to mało znana substancja, sam osobiście miałem z nią styczność tylko jeden raz. Eutylon podany donosowo zadziałał pobudzająco, lecz zmiana sposobu podania na oral przyniosła wiele zmian w działaniu. Po podaniu około 200mg-300mg nastąpił oczopląs, euforia, chęć do rozmowy... Jak szukasz nowego doświadczenia, to mogę polecić. Jednak pamiętaj, by przed badaniami tego odczynnika, zapoznać się z jakimiś treściami na jego temat w internecie. Wiedzy nigdy zbyt wiele!
KryzysWieku pisze: ↑1 rok temu
No do weekendu jeszcze jeden dzień przetrwać i siadam w piątek za wasze 4mmc które mi jeszcze zostało z ostatniego zamówienia
Zazdroszczę, ja póki co podjadam dobrze znanego, i lubianego ICE, a wiem dobrze że 4mmc stąd również potrafi pokazać pazura.