Chemcentrum.nl - opinie i recenzje o sklepie

Profil sklepu: ChemCentrum

Status:
ChemCentrum
Dopaminator
Awatar użytkownika
Sklep
Reputacja: 1257

Nieprzeczytany post autor: ChemCentrum » 1 rok temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Dzień dobry

Witamy w czwartek. Już coraz bliżej weekendu. Zapraszamy na zakupy. W naszym sklepie znajdziecie szeroki wybór odczynników najwyższej jakości.
Życzymy miłego dnia wszystkim użytkownikom forum oraz naszych obecnym i przyszłym klientom.

Pozostajemy do dyspozycji,
Brygada chemcentrum.nl
zapraszamy.png
zapraszamy.png (414.24 KiB)
enjoy.png
enjoy.png (410.6 KiB)
#Chemcentrum, nowy standard w branży RC.

Status:
KryzysWieku
Dyso-sensei
Użytkownik
Reputacja: 36

Nieprzeczytany post autor: KryzysWieku » 1 rok temu

No do weekendu jeszcze jeden dzień przetrwać i siadam w piątek za wasze 4mmc które mi jeszcze zostało z ostatniego zamówienia

Status:
BendfellsTM
Opiowrak
Awatar użytkownika
BendfellsTM
Reputacja: 195

Nieprzeczytany post autor: BendfellsTM » 1 rok temu

Thelasthope pisze:
1 rok temu
BendfellsTM, ice czy milky way? Jaka roznica?
Różnica pomiędzy tymi sortami jest naprawdę subtelna. Zarówno ICE, jak i MILKY to porządne sprzęty. ;) Niejednokrotnie testowałem te oba warianty, i ciężko było mi się doszukać jakichś większych różnic w działaniu. To moje subiektywne zdanie.
PsychoGrzyb pisze:
1 rok temu
Poddałem testom dysocjant O-PCE, oraz 2FDCK. Jak ktoś szuka dobrego dyso to tutaj chłopaki mają ciekawą opcje. Działanie książkowe, ale na O-PCE to bym uważał i zalecam je dla doświadczonych koneserów tego typu substancji. Zastanawia mnie działanie eutylone eagle bo chciałbym spróbować czegoś nowego. Ktoś jadł?
Eutylone to mało znana substancja, sam osobiście miałem z nią styczność tylko jeden raz. Eutylon podany donosowo zadziałał pobudzająco, lecz zmiana sposobu podania na oral przyniosła wiele zmian w działaniu. Po podaniu około 200mg-300mg nastąpił oczopląs, euforia, chęć do rozmowy... Jak szukasz nowego doświadczenia, to mogę polecić. Jednak pamiętaj, by przed badaniami tego odczynnika, zapoznać się z jakimiś treściami na jego temat w internecie. Wiedzy nigdy zbyt wiele! ;)
KryzysWieku pisze:
1 rok temu
No do weekendu jeszcze jeden dzień przetrwać i siadam w piątek za wasze 4mmc które mi jeszcze zostało z ostatniego zamówienia
Zazdroszczę, ja póki co podjadam dobrze znanego, i lubianego ICE, a wiem dobrze że 4mmc stąd również potrafi pokazać pazura. 8-)
Nie potykaj się mordo o te same kłody. :smoke:

Status:
Krycha1
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 24

Nieprzeczytany post autor: Krycha1 » 1 rok temu

KryzysWieku pisze:
1 rok temu
Yo :wave: Póki co za mną jest test właśnie tego o czym piszesz... 4mmc.
Bije dobrze te łajno, do tego wgląda ciekawie, jak za starych czasów...
Chodzi mi po głowie teraz 4cmc, parę razy kiedyś podjadałem i ponoć to dobry euforyko empatogen.

Status:
Proximo
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 7

Nieprzeczytany post autor: Proximo » 1 rok temu

Już drugie zamówienie z tego sklepu i 100% zadowolenia. Najlepiej zamawiać w weekend ze względu na sample a i gołąb taki bardziej turbodoładowany :thumbup:

Status:
BendfellsTM
Opiowrak
Awatar użytkownika
BendfellsTM

Krycha1 pisze:
1 rok temu
KryzysWieku pisze:
1 rok temu
Chodzi mi po głowie teraz 4cmc, parę razy kiedyś podjadałem i ponoć to dobry euforyko empatogen.
4CMC w swoim działaniu zbliżone jest do MDMA, ale nie jest to profil jeden do jednego. Niemniej jednak, jeśli lubisz dzialanie serotoninowe, to klefedron powinien przypaść Ci do gustu. Polecam podanie oralne, w dawce 300mg na początek.
Według mnie powinieneś zainteresować się 6APB, które jest tutaj w ofercie. Oferuje ono dzialanie najbardziej zbliżone do MDMA, w moim odczuciu jest naprawdę bardzo podobnie. O ile nie identycznie. :D To wraz z ICE moja druga, ulubiona substancja.

Status:
Krycha1
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 24

Nieprzeczytany post autor: Krycha1 » 1 rok temu

BendfellsTM pisze:
1 rok temu
Krycha1 pisze:
1 rok temu
KryzysWieku pisze:
1 rok temu
4CMC w swoim działaniu zbliżone jest do MDMA, ale nie jest to profil jeden do jednego. Niemniej jednak, jeśli lubisz dzialanie serotoninowe, to klefedron powinien przypaść Ci do gustu. Polecam podanie oralne, w dawce 300mg na początek.
Według mnie powinieneś zainteresować się 6APB, które jest tutaj w ofercie. Oferuje ono dzialanie najbardziej zbliżone do MDMA, w moim odczuciu jest naprawdę bardzo podobnie. O ile nie identycznie. :D To wraz z ICE moja druga, ulubiona substancja.
Czołem. :wave: O widzisz,zainteresowałeś mnie tym 6apb...
Za niedługo wypłata, to i zamówienie pewnie kolejne wpłynie... dorzucę to do koszyka.
Oby było tak jak mówisz, biorę też 4cmc i porównam działanie.
Serotonina daje tą empatie, a że lubię z przyjacielem zarzucić to szukam jej w działaniu substancji..

Status:
stephany
Ssak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 10

Nieprzeczytany post autor: stephany » 1 rok temu

Hi everybody. :D Yesterday i get next package. I orderded 4cmc again and 3cmc. Today i tested 100mg sniff 3cmc. I felt powerful after that. :mrgreen: I thing this is good idea do mix 4cmc and 3cmc together. I'm waiting for next day with my boy.

Status:
KotPerski
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 267

Nieprzeczytany post autor: KotPerski » 1 rok temu

Krycha1 pisze:
1 rok temu
KryzysWieku pisze:
1 rok temu
A które 4mmc jadłes? Jak dla mnie jak miales luxa to zadne 4cmc na calym swiecie nie dorasta mu nawet do piet lepiej jak sie bierze dla siebie przytulic luxa bo to jest produkt arcydzielo chyba ze inne 4mmc jadles to sprobuj luxiora....

Status:
ChemCentrum
Dopaminator
Awatar użytkownika
Sklep

Dzień dobry

Witamy w sobotę. Zapraszamy do skorzystania z promocji weekendowej, która własnie wystartowała. Przypominamy, że do każdego zamówienia dorzucamy sample a wasze paki mają gwarantowaną błyskawiczną wysyłkę abyście mogli się nimi cieszyć jak najszybciej. Zapraszamy na naszą stronę https://chemcentrum.nl po najlepsze produkty na rynku.

Życzymy wszystkim wspaniałej sobotniej zabawy.

Brygada chemcentrum.nl
weeekendPL.jpg
weeekendPL.jpg (132.2 KiB)
weeekendEN.jpg
weeekendEN.jpg (129.44 KiB)

Status:
BendfellsTM
Opiowrak
Awatar użytkownika
BendfellsTM

KotPerski pisze:
1 rok temu
Krycha1 pisze:
1 rok temu
KryzysWieku pisze:
1 rok temu
A które 4mmc jadłes? Jak dla mnie jak miales luxa to zadne 4cmc na calym swiecie nie dorasta mu nawet do piet lepiej jak sie bierze dla siebie przytulic luxa bo to jest produkt arcydzielo chyba ze inne 4mmc jadles to sprobuj luxiora....
Masz rację byku, 4MMC LUX które oferuje ChemCentrum, to arcydzieło w czystej postaci. Ciężko dorównać mu do pięt. :D Jednak 4CMC które również mają w ofercie, to jest też niemało ciekawy odczynnik. Ten wjazd na serotoninkę, przy podaniu oralnym to coś pięknego. Pozdro kocik!

Status:
GoSleepBaby
Blister
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: GoSleepBaby » 1 rok temu

Witajcie serdecznie. :wave: Pierwszy weekend klubowy z drugsami stąd się dla mnie zaczął, zabrałem w piątek ze sobą piąteczkę NEPA. :mrgreen: Było mega przyjemnie, zostało mi tego trochę jeszcze na parę anakond. :thumbup: Zastanawiam się tylko co jeszcze dobrze by się sprawdziło na parkiecie. Potrzebuje stymulacji, euforyki co prawda też lubię, ale to stimy są dla mnie najlepsze. Jakieś typy? :D

Status:
ChemCentrum
Dopaminator
Awatar użytkownika
Sklep

Dzień dobry

Witamy w niedzielę. Przypominamy o naszej promocji weekendowej, która trwa do końca dzisiejszego dnia. Do każdego zamówienia dokładamy sample a wasze paki wychodzą priorytetowo abyście otrzymali je jak najszybciej.

Życzymy wszystkim miłego i spokojnego dnia.

Brygada chemcentrum.nl
weeekendPL.jpg
weeekendPL.jpg (132.2 KiB)
weeekendEN.jpg
weeekendEN.jpg (129.44 KiB)

Status:
stephany
Ssak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 10

Nieprzeczytany post autor: stephany » 1 rok temu

stephany pisze:
1 rok temu
Hi everybody. :D Yesterday i get next package. I orderded 4cmc again and 3cmc. Today i tested 100mg sniff 3cmc. I felt powerful after that. :mrgreen: I thing this is good idea do mix 4cmc and 3cmc together. I'm waiting for next day with my boy.
Yes i did that and that's very good mix! Im soo happy! :D This weekend with my boyfriend was very very crazy. 3cmc and 4cmc from this webside are very good but mix this substances that's what i love. <3 What next i can try? I like to feel euphoric and stimulated at the same time.

Status:
BendfellsTM
Opiowrak
Awatar użytkownika
BendfellsTM

GoSleepBaby pisze:
1 rok temu
Witajcie serdecznie. :wave: Pierwszy weekend klubowy z drugsami stąd się dla mnie zaczął, zabrałem w piątek ze sobą piąteczkę NEPA. :mrgreen: Było mega przyjemnie, zostało mi tego trochę jeszcze na parę anakond. :thumbup: Zastanawiam się tylko co jeszcze dobrze by się sprawdziło na parkiecie. Potrzebuje stymulacji, euforyki co prawda też lubię, ale to stimy są dla mnie najlepsze. Jakieś typy? :D
Siemka, nie wiem jak z twoim stażem, ale jak lubisz porządną stymulację to przetestuj Alfę-PIHP. Jednak zaznaczam, że jest to środek jedynie dla doświadczonych osób. Tak samo jak MDPHP, które ten Vendor również ma w swojej ofercie. Zarówno Alfa, jak i MDPHP to bardzo mocne środki, MDPHP z tych dwóch to największy szatan. Jak masz duże obycie, to możesz przetestować na sobie działanie, podając małe dawki. Wtedy będziesz w stanie sprawdzić, czy to środki dla Ciebie. Jednak jak nie masz dużego dużego doświadczenia, to polecam 3CMC. Jest to metaklefedron, a więc i stymulant, który posiada również właściwości euforyzujące. Przeważnie jest to coś około 80/20 stymulacja/euforia.

Status:
ChemCentrum
Dopaminator
Awatar użytkownika
Sklep

Dzień dobry

Witamy w poniedziałek. Przypominamy, że dziś i jutro rano to ostatnia szansa na zamówienie aby Wasze paki zostały dostarczone przed najbliższym weekendem. Im wcześniej złożycie zamówienie tym większa szansa na otrzymanie paki do piątku. Zapraszamy do naszego sklepu po najlepsze produkty na rynku.

Życzymy miłego i spokojnego dnia.

Brygada chemcentrum.nl
ostatni_gwizdek.jpg
ostatni_gwizdek.jpg (134.24 KiB)
last_whistle.jpg
last_whistle.jpg (134.7 KiB)