Chemcentrum.nl - opinie i recenzje o sklepie

Profil sklepu: ChemCentrum

Status:
blacked_out
Opiowrak
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 202

Nieprzeczytany post autor: blacked_out » 1 rok temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

adrianpdw1996 pisze:
1 rok temu
Można się przestymulować. Wtedy to już nachodzą paranoje
Potwierdzam. U mnie przestymulowanie zazwyczaj ukazuje się gdy wjeżdżają mi schizy, paranoje tak jak napisałeś, uczucie ciśnienia w mózgu i wrażenia że zaraz mózg przekroczy wielkość mojej czaszki i z niej wybuchnie, a gdy dojdą jeszcze bodźce ze świata zewnętrznego np. ktoś do mnie mówi albo kilka osób jednocześnie a jeszcze korzystam z telefonu czy komputera, to dostaję drgawek i z których udawało mi się ocknąć bez problemu, ale zapewne gdyby bodźce by były za silne to bym chyba dostał padaczki tak mi się wydaje.

Status:
BendfellsTM
Opiowrak
Awatar użytkownika
BendfellsTM
Reputacja: 195

Nieprzeczytany post autor: BendfellsTM » 1 rok temu

NaOdpale pisze:
1 rok temu
BendfellsTM pisze:
1 rok temu
Anetka02 pisze:
1 rok temu
Zaciekawiłeś mnie ;33 A ten koksik podobny jest do prawdziwego? ^.^
Różnice oczywiście występują, w końcu prawdziwa kokaina to jednak coś jedynego w swoim rodzaju. Ale nie skłamie mówiąc, że ten produkt dużo nie odbiega od pierwowzoru. W moim mniemaniu, tak jak i użytkownika powyżej - jest to mocniejsza alternatywa. Dawkowania są niskie, przez co 1g potrafi wystarczyć na długi czas. Opisałbym te SC jako nienachalny stymulant, który nadaje się do pracy, i porobienia czegoś w międzyczasie. Nie sposób wysiedzieć w miejscu, chce się działać.
mnie to co 5 minut ciągnie do kolejnej:D by jeszcze bardziej wyjebało xD
Jeśli masz takie zapędy, musisz pamiętać że możesz zrobić sobie niemałą krzywdę. To co teraz Ci daje fajną fazę, w końcu przemieni się w coś co odbiera Ci to co najważniejsze. Taka autodestrukcja nigdy nie jest czymś dobrym, pamiętaj. RC to nie zabawki. A te SC jest naprawdę stosunkowo mocne, więc nikomu nie polecam tak częstych aplikacji. :idea:
Nie potykaj się mordo o te same kłody. :smoke:

Status:
ChemCentrum
Dopaminator
Awatar użytkownika
Sklep
Reputacja: 1257

Nieprzeczytany post autor: ChemCentrum » 1 rok temu

Dzień dobry

Witamy w tę słoneczną środę. Zapraszamy do naszego sklepu po najlepsze produkty na rynku. U nas znajdziecie odczynniki najwyższej jakości a Wasze zamówienia są wysyłane jak najszybciej abyście mogli się nimi cieszyć w krótkim czasie.

Życzymy miłego i spokojnego dnia.

Pozostajemy do dyspozycji,
Brygada chemcentrum.nl
zapraszamy.png
zapraszamy.png (414.24 KiB)
enjoy.png
enjoy.png (410.6 KiB)
#Chemcentrum, nowy standard w branży RC.

Status:
Czaroo
Dyletant
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: Czaroo » 1 rok temu

BendfellsTM pisze:
1 rok temu
Czaroo pisze:
1 rok temu
Krycha1 pisze:
1 rok temu
Przyszła dziś paka, i nie sposób było się nie skusić... :smoke:
Tym razem zamówiłem SSC, a do tego 4MMC LUX. :D SSC na spróbę bo póki co SC tylko jadłem.
Paka przyszła mega szybko, ale nwm czy to dobrze bo weekend zacznam ,,w środku tygodnia". :E
Zdaj relacje jak taki mix wypada. No i zastanawia mnie czy te kokolino czy jakoś tak będzie dobre dla mnie i kobiety? Do wspólnej nocy? ;)
To wszystko zależy. :) Zależy od tego, czy obydwoje lubicie profil stymulacyjny. Nie każdemu stymulacyjne libido podpasuje, ale ja np. jestem jego zwolennikiem. Nawet na zwykłej amfetaminie winduje mi mocno ochota na conieco. :D Przetestuj to się dowiesz. Ja bym do łóżkowych igraszek polecał 3cmc, albo luxa bo z doświadczenia wiem, że to właśnie w te substancje najwięcej osób celuje, gdy ,,celem wykorzystania" jest łóżko. :lol: A jeśli profil stymulacyjny, to jest to w czym bardzo dobrze się odnajdujesz, to po koxie możesz zainteresować się również nepem. W odpowiednich dawkach ochota na nim również jest przemocna. :D
Dziękuje za obszerną wypowiedź. Złożyłem zamówienie, i mam nadzieję że to co poleciłeś będzie ok. ;)

Status:
Speeder_96
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 35

Nieprzeczytany post autor: Speeder_96 » 1 rok temu

BendfellsTM pisze:
1 rok temu
Czaroo pisze:
1 rok temu
Krycha1 pisze:
1 rok temu
Przyszła dziś paka, i nie sposób było się nie skusić... :smoke:
Tym razem zamówiłem SSC, a do tego 4MMC LUX. :D SSC na spróbę bo póki co SC tylko jadłem.
Paka przyszła mega szybko, ale nwm czy to dobrze bo weekend zacznam ,,w środku tygodnia". :E
Zdaj relacje jak taki mix wypada. No i zastanawia mnie czy te kokolino czy jakoś tak będzie dobre dla mnie i kobiety? Do wspólnej nocy? ;)
To wszystko zależy. :) Zależy od tego, czy obydwoje lubicie profil stymulacyjny. Nie każdemu stymulacyjne libido podpasuje, ale ja np. jestem jego zwolennikiem. Nawet na zwykłej amfetaminie winduje mi mocno ochota na conieco. :D Przetestuj to się dowiesz. Ja bym do łóżkowych igraszek polecał 3cmc, albo luxa bo z doświadczenia wiem, że to właśnie w te substancje najwięcej osób celuje, gdy ,,celem wykorzystania" jest łóżko. :lol: A jeśli profil stymulacyjny, to jest to w czym bardzo dobrze się odnajdujesz, to po koxie możesz zainteresować się również nepem. W odpowiednich dawkach ochota na nim również jest przemocna. :D
wedlug mnie do spraw lozkowych najlepszy luxiarz ale co czlowiek to inna opinia. ja to lubie sex na euforykach jest w nim ta magia. na stimach tez jest w porzadku ale jak sie z nimi przegnie to sa wlasnie takie dolegliwosci jak tu piszecie czyli paranoja itd. a to nie sprzyja stosunkowi

Status:
Gieca
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Gieca
Reputacja: 172

Nieprzeczytany post autor: Gieca » 1 rok temu

Ja jak i moja kobieta najlepsze seksy mieliśmy po nepie :D Znaczy mi to po wszystkim jest w sumie tak samo zajebiście ale na nią a raczej jej libido nep działa konkretnie :D Polecam :)

Status:
ChemCentrum
Dopaminator
Awatar użytkownika
Sklep

Dzień dobry

Witamy w czwartek. Jak pogoda u Was? Czy słońce dotarło do wszystkich? Mamy nadzieję, że tak.
Zapraszamy do naszego sklepu po najlepsze produkty na rynku, które umilą Wam czas. Paczki wysyłamy szybko i bezpiecznie.

Miłego i spokojnego dnia dla wszystkich naszych klientów oraz użytkowników forum.

Brygada Chemcentrum.nl
zapraszamy.png
enjoy.png
enjoy.png (410.6 KiB)

Status:
Krycha1
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 24

Nieprzeczytany post autor: Krycha1 » 1 rok temu

Yo. :smoke: :wave: Był u mnie kurier, możecie się domyślać co jest grane... :P
Przyszła zamówiona paczka, a więc kilka słów ode mnie...
Pakowanie jest naprawdę konkretne, ale wkurwiło mnie trochę bo ciężko było się dostać do zawartości... :E
Ostry nóż to tu podstawa. W środku dobrze zabezpieczony pakunek...
Nie mogę wdawać się w szczegóły, ale jest naprawdę dobrze to skitrane. :thumbup: :thumbup:
Znowu kupiłem Analog. Pozdrawiam wszystkich, i oby wam też te dni miło mijały... :mrgreen:

Status:
xXkrystianXx99
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 13

Nieprzeczytany post autor: xXkrystianXx99 » 1 rok temu

Krycha1 pisze:
1 rok temu
Pakowanie jest naprawdę konkretne, ale wkurwiło mnie trochę bo ciężko było się dostać do zawartości... :E
Nie mogę wdawać się w szczegóły, ale jest naprawdę dobrze to skitrane. :thumbup: :thumbup:
Znowu kupiłem Analog. Pozdrawiam wszystkich, i oby wam też te dni miło mijały... :mrgreen:
Daj proszę znać czy dalej ten Lux tak dobrze bije. :D Ostatnio było naprawdę świetnie, czy to pod względem wyglądu, czy działania. W pamięci ciągle mi siedzą te igiełki. Możliwe że się skuszę znowu na niego w następnym tygodniu.

Status:
ChemCentrum
Dopaminator
Awatar użytkownika
Sklep

Dzień dobry

Witamy w piątek. Zapraszamy do naszego sklepu po najlepsze produkty na rynku. U nas znajdziecie odczynniki najwyższej jakości a Wasze zamówienia są wysyłane jak najszybciej abyście mogli się nimi cieszyć w krótkim czasie.

Życzymy miłego dnia i udanego rozpoczęcia weekendu.

Brygada chemcentrum.nl
zapraszamy.png
enjoy.png
enjoy.png (410.6 KiB)

Status:
adrianpdw1996
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 19

Nieprzeczytany post autor: adrianpdw1996 » 1 rok temu

xXkrystianXx99 pisze:
1 rok temu
Krycha1 pisze:
1 rok temu
Daj proszę znać czy dalej ten Lux tak dobrze bije. :D Ostatnio było naprawdę świetnie, czy to pod względem wyglądu, czy działania. W pamięci ciągle mi siedzą te igiełki. Możliwe że się skuszę znowu na niego w następnym tygodniu.
Zabalowałem niedawno po raz kolejny z tym specyfikiem i kopie jak trzeba. ;pp Więc jak pytasz o moc to dalej jest bardzo dobrze , sort ten sam. Jak będę robił zamówienie to powtórzę zakup ale dorzucę też NEP, żeby było więcej szybkości. ;d

Status:
Krycha1
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 24

Nieprzeczytany post autor: Krycha1 » 1 rok temu

xXkrystianXx99 pisze:
1 rok temu
Krycha1 pisze:
1 rok temu
Jest zajebiście. :thumbup: Tego było mi potrzeba...
Ostatnio dużo się karmiłem substancjami o innym profilu działania, nie euforyczny...
A więc taki porządny wjazd euforii zrobił mi naprawdę dobrze. :P
Siedziałem z kumplami, gadka się kleiła nieziemsko...
Wiele ciekawych rozmów i tematów wynikło z tego posiedzenia. :D

Status:
ChemCentrum
Dopaminator
Awatar użytkownika
Sklep

Dzień dobry

Witamy w sobotę. Zapraszamy do skorzystania z promocji weekendowej, która własnie wystartowała. Przypominamy, że do każdego zamówienia dorzucamy sample a wasze paki mają gwarantowaną błyskawiczną wysyłkę abyście mogli się nimi cieszyć jak najszybciej. Zapraszamy na naszą stronę po najlepsze produkty na rynku.

Życzymy wszystkim wspaniałej sobotniej zabawy.

Brygada chemcentrum.nl
weeekendPL.jpg
weeekendPL.jpg (132.2 KiB)
weeekendEN.jpg
weeekendEN.jpg (129.44 KiB)

Status:
GoSleepBaby
Blister
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: GoSleepBaby » 1 rok temu

Witam wszystkich. :mrgreen: Koniec wakacji jakiś czas za nami, było fajnie ale zabawa u mnie dalej nie jest rzadkością. Chodź ją to już troszeczkę ograniczyłem. Bijąc do sedna, to zamówiłem małe conieco na imprezę urodzinową kumpla. Głównie to 3-cmc, miałem z nim już styczność wcześniej, i postanowiłem na nim opierać swój zakup. Nie zawiodłem się, różnicy w działaniu co do tego co było wcześniej nie odczułem. A więc jest naprawdę ciekawie i był to dobry wybór.

Status:
ChemCentrum
Dopaminator
Awatar użytkownika
Sklep

Dzień dobry

Witamy w niedzielę. Nasza promocja weekendowa nadal trwa. Do każdego zamówienia złożonego do końca dzisiejszego dnia dorzucamy sample oraz wysyłamy je jak najszybciej abyście mogli cieszyć się paczką w przyszły weekend.

Życzymy wszystkim miłego i spokojnego dnia oraz udanego wypoczynku przed nadchodzącym tygodniem.

Brygada chemcentrum.nl
weeekendPL.jpg
weeekendPL.jpg (132.2 KiB)
weeekendEN.jpg
weeekendEN.jpg (129.44 KiB)

Status:
Zygzzak
Blister
Newbie
Reputacja: 2

Nieprzeczytany post autor: Zygzzak » 1 rok temu

]
GoSleepBaby pisze:
1 rok temu
Witam wszystkich. :mrgreen: Koniec wakacji jakiś czas za nami, było fajnie ale zabawa u mnie dalej nie jest rzadkością. Chodź ją to już troszeczkę ograniczyłem. Bijąc do sedna, to zamówiłem małe conieco na imprezę urodzinową kumpla. Głównie to 3-cmc, miałem z nim już styczność wcześniej, i postanowiłem na nim opierać swój zakup. Nie zawiodłem się, różnicy w działaniu co do tego co było wcześniej nie odczułem. A więc jest naprawdę ciekawie i był to dobry wybór.
To co dobre zawsze szybko przemija. Jak to mówią "człowiek żyje wspomnieniami'. Ze śmiałością mogę stwierdzić że metaklefedron o którym piszesz jest wysoko jakościowym odczynnikiem(utwierdziłem się w tym stwierdzeniu po wielu testach więc to co mówię nie jest pustosłowiem). Trip to: stymulacja + zastrzyk dopaminowy + brak nieprzyjemności przy zejściu. Do tego przeźroczysty wygląd jest moim potwierdzeniem braku zanieczyszczenia. Są to części składowe mojego przekonania że jest to dobry wybór.. i chodź cena jest wysoka (trzeba przyznać) to jednak jakością ten sklep zdecydowanie nadrabia. I szczerze mówiąc to wolę zapłacić trochę więcej i brać coś sprawdzonego niż dostawać "kota w worku".