Ostatni post z poprzedniej strony:
Paka doleciała pakowanie 10/10 kontakt 10/10Chemcentrum.nl - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: ChemCentrum
Chemcentrum.nl - opinie i recenzje o sklepie
Tak, już dostałem odpowiedźChemCentrum pisze: ↑2 lata temuOdpowiedzieliśmy na wszystkie wiadomości. Jeśli masz nadal jakieś pytanie to ponów e-mail.
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni
But for me not.
I always tell the truth. Even when I lie.
Ponieważ pisaliśmy, że skontaktujemy się z wybranymi osobami w tej kwestii.
#Chemcentrum, nowy standard w branży RC.
Będzie dobre
Paczuszka cała i zdrowa na strychu Był też prezencik.
„Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną.“
Paczka doleciala bezpiecznie na * dzień roboczy. BHP- tutaj nie ma do czego się przyczepić. Paczka spakowana starannie i nawet pomysłowo. W sampelku dostałem nepa za co vendorowi dziękuję. Szkoda jedynie że 6apb nie dostałem w sampelku byłem bardzo ciekawy tego odczynnika no ale trudno następnym razem... Kontakt z vendorem bardzo dobry, powiedział bym że nawet lepszy niż zamawiając coś na allegro
- Załączniki
-
- 20220218_232250.jpg (3.47 MiB)
Dzień dobry kochani
Mimo, że dziś jest sobota to Brygada od rana na nogach. Wszyscy jesteśmy pochłonięci pracą.
Przy okazji przypominamy o promocji weekendowej.
Pozostajemy do dyspozycji,
Brygada Chemcentrum.nl
Mimo, że dziś jest sobota to Brygada od rana na nogach. Wszyscy jesteśmy pochłonięci pracą.
Brygada Chemcentrum.nl
- Załączniki
-
- promoPL .png (298.56 KiB)
-
- PromoEN .png (296.06 KiB)
no Witam prosze mi odpisac na meila bo wyslalem 3 meile od 04.02.22 i na zaden nie otrzymalem odpowiedzi.ChemCentrum pisze: ↑2 lata temuDzień dobry kochani
Brygada Chemcentrum.nl
Pozdrawiam
to spada na bloki jak pocisk
Witaj ercekercek, na wszystkie wiadomości każdy miał odpisane. Proszę ponów swoją wiadomość. W jej tytule daj nick z forum, określ dokładnie o co chodzi, włącznie z numerem zamówienia jeśli takowe było. Odpiszemy priorytetowo.
Brygada Chemcentrum.nl
Brygada Chemcentrum.nl
Ten post ma wysoką reputację.
ChemCentrum
Mordeczko wysłałem wiadomość wgl z innej bajki taka sprawa BU,nssowa :#
Nick za yna siw na R... koncT 92 mas tam foto i kartkę z mom nick .zale,y mi się sutkrecji izostakw tyło na email.
I daj mi znać na email. PozdrWia
Dodano po 2 minutach 8 sekundach:
M100,
A co do qtbramco to jutro kolektora sugerują się waszy imfoz że w w tym tygodniu.
Nick za yna siw na R... koncT 92 mas tam foto i kartkę z mom nick .zale,y mi się sutkrecji izostakw tyło na email.
M100,
A co do qtbramco to jutro kolektora sugerują się waszy imfoz że w w tym tygodniu.
Będzie dobre
Morrison
Bo to tylko enigma pisane było
A tak na serio mnie zmęczenie porobiło.
M100 będziesz kii problem z tym moim poste. Ja postaram się go rozszyfrować ale jest email niw pisany enigma Tak jest wszystko.
Bo to tylko enigma pisane było
A tak na serio mnie zmęczenie porobiło.
M100 będziesz kii problem z tym moim poste. Ja postaram się go rozszyfrować ale jest email niw pisany enigma Tak jest wszystko.
Będzie dobre
Ten post ma wysoką reputację.
Dzień dobry kochani
Niedzielny poranek jest wyjątkowo pracowity. Nie obijamy się. Na obecną chwilę odpisaliśmy na każdą wiadomość. Nawet Tobie M100, Wracamy do tego co lubimy najbardziej.
Miłej i spokojnej niedzieli życzymy. Przypominamy jeszcze o promocji weekendowej.
Brygada Chemcentrum.nl
Niedzielny poranek jest wyjątkowo pracowity. Nie obijamy się. Na obecną chwilę odpisaliśmy na każdą wiadomość. Nawet Tobie M100, Wracamy do tego co lubimy najbardziej.
Miłej i spokojnej niedzieli życzymy. Przypominamy jeszcze o promocji weekendowej.
Brygada Chemcentrum.nl
- Załączniki
-
- promoPL .png (298.56 KiB)
-
- PromoEN .png (296.06 KiB)
ChemCentrum
Ja przepraszam za hebrajski ale na oczy nu wczoraj nie widziałem a musiałem napisać.
Jestem wyspany i chińsku mogę nawet pisać ale nie znam. Zaraz tam Sprawdzę pocztę. Możecie skadowac ten post co nie wiadomo o co w nim Chodzi nawet w okularach lepiej nie widziałem. .
Ps.
Już odpisałem.
Dzisiaj kolektura ?
Dodano po 5 godzinach 9 minutach 33 sekundach:
Sam siebie bawet oznaczyłem
Chyba sobie ponik na na balkonie postawie
Ja przepraszam za hebrajski ale na oczy nu wczoraj nie widziałem a musiałem napisać.
Jestem wyspany i chińsku mogę nawet pisać ale nie znam. Zaraz tam Sprawdzę pocztę. Możecie skadowac ten post co nie wiadomo o co w nim Chodzi nawet w okularach lepiej nie widziałem. .
Ps.
Już odpisałem.
Dzisiaj kolektura ?
Dodano po 5 godzinach 9 minutach 33 sekundach:
Enchi to jest na tyle skomplikowane że nawet najlepsi archeolodzy nie rozszyfrująM100 pisze: ↑2 lata temuChemCentrum
M100,
Sam siebie bawet oznaczyłem
Chyba sobie ponik na na balkonie postawie
Będzie dobre