Ciekawe książki
Ciekawe książki
Ostatnio się wkręciłem w literature, czyta ktoś? Podawajcie jakieś dobre tytuły.
Od siebie dodam Tupac Shakur zycie i smierc Scotta Cathy, My Dzirci z Dworca Zoo Christiane Vera Felscherinow, a obecnie zabieram sie za Missisipi Antoniego Marczynskiego A wy, znacie cos?
Od siebie dodam Tupac Shakur zycie i smierc Scotta Cathy, My Dzirci z Dworca Zoo Christiane Vera Felscherinow, a obecnie zabieram sie za Missisipi Antoniego Marczynskiego A wy, znacie cos?
by KacprowskY
Ciekawe książki
Jeśli chodzi o fantastykę naukową to polecam:
Wspaniały nowy świat - Aldous Huxley
Trzy stygmaty Palmera Eldritcha - Philip K. Dick
Z fantasy zaś:
Prawo sępów - Feliks W. Kres
Z autobiografii zaś:
15 minut sławy. Moje lata z Andy Warholem - Ultra Violet
Ministry. Zaginione ewangelie według Ala Jourgensena - Al Jourgensen
Wspaniały nowy świat - Aldous Huxley
Trzy stygmaty Palmera Eldritcha - Philip K. Dick
Z fantasy zaś:
Prawo sępów - Feliks W. Kres
Z autobiografii zaś:
15 minut sławy. Moje lata z Andy Warholem - Ultra Violet
Ministry. Zaginione ewangelie według Ala Jourgensena - Al Jourgensen
Solid State Society
Ciekawe książki
Polecam książki Roberta Moonroe o OOBE
I WSZElkie takie dotyczące umysłu.
Oraz psychodelików
I WSZElkie takie dotyczące umysłu.
Oraz psychodelików
Ciekawe książki
ja czytam ksiazki nalogowo. jakbym mial cos polecic to sci-fi Dimitry Glukhovsky i fantastyka Terry Pratchett.
Ciekawe książki
Polecam od siebie uzależniającą książkę :
Kameleon. Kulisy pracy w CBŚ
Victor Gorsky
Oraz
Kameleon 2
Też Victor Gorsky
Uwaga po przeczytaniu pierwszej części zmieniłem podejście do nie dawna poznanych osób, Z cyklu ta książka ci zryje banie nr 1.
Kameleon. Kulisy pracy w CBŚ
Victor Gorsky
Oraz
Kameleon 2
Też Victor Gorsky
Uwaga po przeczytaniu pierwszej części zmieniłem podejście do nie dawna poznanych osób, Z cyklu ta książka ci zryje banie nr 1.
Ciekawe książki
Ja zbytnio książek nieczytam, rzekłbym że w ogóle. Ale za namową byłej dziewczyny, kiedyś bardzo wczułem się w "Więzień Labiryntu", moja matula tak samo. I ku mojemu zdziwieniu potrafiłem nie spać w nocy, tylko dlatego żeby dowiedzieć się co jest dalej. Przeczytałem ją bodajże w 3 dni.
Nie potykaj się mordo o te same kłody.
Ciekawe książki
Tylko dlatego? Hehe śmieje sięBendfellsTM pisze: ↑1 rok temuI ku mojemu zdziwieniu potrafiłem nie spać w nocy, tylko dlatego żeby dowiedzieć się co jest dalej.