Coś na zmniejszenie apetytu

Sprawdzone metody na regenerację organizmu oraz dyskusje na temat szkodliwości RC.
Status:
DyroX
Psychonauta
Awatar użytkownika
Newbie
Autor tematu
Reputacja: 146

Nieprzeczytany post autor: DyroX » 6 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

london
bleebis

Odświeżam temat dziś testowałem yohimbine hcl za 70 zl

Jedną kabse rano po śniadaniu ( do połódnia nie mam za bardzo apetytu nigdy )

Kolejna tabsa o 17 ( 30 min po objedzie )

Kolejna o koło 18

Nic kompletnie nie zabiły apetytu,czuję się normalnie jak bym jej nie brał 70zl poszło w błoto.
A wszędzie piszą że daję energię,zabija głód itd.

Rozumiem że nic po za ćpaniem w 21 wieku nie ma na zabicie apetytu ,legalnego dostępnego?
Załączniki
41OPtdN--7L._AC_SY400_.jpg
41OPtdN--7L._AC_SY400_.jpg (19.58 KiB)

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Reputacja: 3437

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 6 lata temu

Heh... z tym jest tak, że na jednego działa, na innego nie.

W moim przypadku bardzo zadawalające efekty daje Yerba Mate Pajarito Elaborada (inne odmiany mają słabszy efekt). Parzę w tykwie (połowa pojemności tykwy do wsad YM). Grunt to zalać wodą w temperaturze do 85 stopni. W wyższej właściwości YM będą wyparzone.

Rano delikatny wysokobiałkowy posiłek + cały napar. Do południa nie odczuwam głodu. Oczywiście w międzyczasie można coś capnąć, ale to już kwestia organizmu i preferencji (jako drugie śniadanie). Obiad w godzinach do 14 maksymalnie, najlepiej dość odżywczy + napar. Kolacja lekkostrawna, ale już bez YM bo będzie pospane.

W moim przypadku YM ogranicza łaknienie do tego stopnia, że ograniczam się do owoców, ewentualnie warzyw. Mistrzostwo świata to sok z czerwonego buraka z odrobiną świeżo utartego imbiru.

Podstawą jest ograniczanie do minimum cukrów prostych. Ale tak naprawdę kluczem do sukcesu jest systematyczność posiłków... u mnie 4 x dziennie.

Suplementy diety to moim zdaniem niepotrzebny wydatek pieniędzy, 99% wyciągniesz z natury :-)

no i tu pojawia się kwestia zdrowotna... w wielu znanych mi przypadkach nachalne odczuwanie głodu spowodowane było zaburzeniami gospodarki hormonalnej organizmu (tu bez porady lekarskiej się nie obejdzie)
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
DyroX
Psychonauta
Awatar użytkownika
Newbie
Autor tematu
Reputacja: 146

Nieprzeczytany post autor: DyroX » 6 lata temu

Gargameli

Dzięki za rade, pierdole to już się nażarłem i mam wyjebane na diete ,najwyżej pierdolne na zawał za 10 lat i tak mnie tu nic nie trzyma,oby nie bolało :thumbup:

Status:
london
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 67

Nieprzeczytany post autor: london » 6 lata temu

DyroX, zasugerowałem wyżej, abyś nie oczekiwał oszałamiającego wpływu przyjęcia johimbiny na redukcję apetytu, natomiast dowolne wnioski dotyczące wspomnianej materii, które formułujesz po zastosowaniu podobnie niskich dawek są nieuprawnione. Zwróć uwagę na fragment mojej wypowiedzi:
london pisze:
6 lata temu
jakiekolwiek psychoaktywne działanie odczuwając dopiero po przekroczeniu 40 mg
Oczywiście nie rekomenduję Tobie przyjmowania jednorazowo tak dużych ilości, zwłaszcza, że w przypadku niektorych osób mogłoby ono okazać się niebezpieczne, przy czym wydaje mi się wysoce nieprawdopodobne, abyś zaobserwował którekolwiek psychoaktywne efekty substancji, jeśli nie zastosujesz dawek przekraczających 15 mg. Miej jednak świadomość, że w przypadku problemów z nadmiernym uczuciem głodu, stanowiącym rezultat negatywnych zmian w układzie nagrody w skutek nadużywania środków udarzających, posłużenie się johimbiną zapewne okaże się niewystarczające.
DyroX pisze:
6 lata temu
Rozumiem że nic po za ćpaniem w 21 wieku nie ma na zabicie apetytu ,legalnego dostępnego?
Istnieją pożądane przez Ciebie środki, lecz są dostępne po okazaniu recepty.
london pisze:
6 lata temu
Co się zaś tyczy specyfików, których zakup wymaga przepisu lekarza, bardzo skuteczne są przede wszystkim sibutramina, dostępna pod nazwą handlową Meridia, fentermina (sprzedawana jako Adipex) oraz fenmetrazyna.

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 720

Nieprzeczytany post autor: Wizzair » 6 lata temu

london pisze:
6 lata temu
Co się zaś tyczy specyfików, których zakup wymaga przepisu lekarza, bardzo skuteczne są przede wszystkim sibutramina, dostępna pod nazwą handlową Meridia, fentermina (sprzedawana jako Adipex) oraz fenmetrazyna.
A oni nie wycofali tych substancji z obiegu?

Gargameli
Gargameli pisze:
6 lata temu
Heh... z tym jest tak, że na jednego działa, na innego nie.
Wiekszosc blokerow apetytu dziala na zasadzie pobudzenia wydzielania katecholamin.
Te znow ciągną za soba szereg reakcji chemicznych.

Najczesciej wzmozone wykorzystanie energii.
Niestety na pewnym etapie jak zbyt malo jemy i pijemy uruchamia sie reakcja stresowa.
W 1 kolejnosci kortykoliberyna, pobudza wydzielanie ACTH a ten kortyzolu.

Najwiekszym blokerem apetytu jest acth.

Nikt jednak (dobra malo kto) nie mowi, ze nastepstwwem tego jest grube popierdolenie metabolizmu.
Np. Organizm dobiera sie do bialek w np miesniach ktore rozbija na aminokwasy, bylo jeszcze kilka etapow w ktorych np przyjete pozywienie w duzej mierze zamiast isc w energie jest zmieniane w tkanke tluszczowa.

Najlepszym blokerem apetytu jest dobrze skomponowana dieta.

Status:
Lucyfer1988
Blister
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: Lucyfer1988 » 4 lata temu

Czy udalo Ci sie schudnac jednak po tym srodku?