Ostatni post z poprzedniej strony:
RIP in peaceCzy da się jeszcze kupić jakieś opio w necie?
Czy da się jeszcze kupić jakieś opio w necie?
feedmedope Nitazeny to zabawki z podobnej półki co fentanyl...
Istnieje wiele lepszych sposobów na pozbawienie się życia...
Jak ktoś już koniecznie musi ćpać opio, to poszukajcie DSMT.
Może słabsze ale chociaż pożyć ciut dłużej niż tydzień się na nim da...
Istnieje wiele lepszych sposobów na pozbawienie się życia...
Jak ktoś już koniecznie musi ćpać opio, to poszukajcie DSMT.
Może słabsze ale chociaż pożyć ciut dłużej niż tydzień się na nim da...
Wpadła mi w ręce apteczka umarlaka xD wszystko od tramalu po fentanyl. Brałem na zakwasy po treningu i profilaktycznie w sumie 2 miesiące grzania^^ teraz wracam do sportu, nie zaniedbałem niczego, raczej pomogło mi to przetrwać sezon nad morzem. Wy macie skręty po takim czasie? Bo nie rozumiem tej aluzji..
Na clearnet nic nie ma, ale na darku jest całkiem sporo i klasycznych opio i rc i apteczne też są, lecz wiele sklepów ma bana na fentatyl i analogi (i też czasami cartefanyl, ale to też chyba jest analog)
Jest jeden sklep ktory ma takie wynalazki feedmedope,
Sa jeszcze sklepy posiadające w ofercie opio i nie są zbanowane... jest to bardzo rzadkie i najczęściej jest to fake czyli utopione pieniądze ale ze trzech V którzy mają w ofercie opioidy bym znalazl... problem w tym ze przeważnie do tych V dostęp jest poblokowany
Psychotune, Tak - wszystkie są poza EU.
Opioidów już nikt nie chce wprowadzać - trucizna, po której umieralność jest ogromna.
Po co sklepowi martwy klient i większa lupa smutnych panów?
Opioidów już nikt nie chce wprowadzać - trucizna, po której umieralność jest ogromna.
Po co sklepowi martwy klient i większa lupa smutnych panów?
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Po nic dlatego tego nie robią- przynajmniej wiekszosc sklepów... jednak nawet i w EU jeden czy dwa bym znalazl z opioidami... oczywiście nie z fentantylem ale sa
Z martwego klienta nie będą mieli żadnego zysku wiec logiczne ze nie jest im to potrzebne... a zamiast klientów przyjdą tylko smutni Panowie
Z martwego klienta nie będą mieli żadnego zysku wiec logiczne ze nie jest im to potrzebne... a zamiast klientów przyjdą tylko smutni Panowie
Wiadomość moderatora
Scalono
a Ja potrzebowalbym Oxy..... Ktos w temacie ???? Prosze o kontakt w tej sprawie:)
Bez lekarza trudny temat.
maska_medyczna, Wiem wlasnie wyslalem 3 paki na recepte i nie wiem czy dobrze bedzie... bo na lewo z ogłoszenia...
Oksykodon? Z ogłoszenia? Wał jak chuj.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Nie znam przypadku, aby takie cuś szło z ogłoszenia. To taki temat co go mało i bardzo ciężko dostać. A nawet jak jest dojście to tylko dla zaufanych.FighterAdriano pisze: ↑3 lata temumaska_medyczna, Wiem wlasnie wyslalem 3 paki na recepte i nie wiem czy dobrze bedzie... bo na lewo z ogłoszenia...
To tak jak w "Kargulach i Pawlakach" "z miasta Łodzi kot pochodzi". Raczej straciłeś hajs.
Azja tamte kierunki ale po huj Ci opio ?
Mało problemów z samym RC jexlst to jeszcze opio.
Niech się odpierdoli szopka jakas z tym w PL(przypuszczam, że z tąd jesteś) i kolejne jebane rstykkcje.
Ogarnij się trampka albo oxi i nie baw się wvjakie buce i inne huje.
Mało problemów z samym RC jexlst to jeszcze opio.
Niech się odpierdoli szopka jakas z tym w PL(przypuszczam, że z tąd jesteś) i kolejne jebane rstykkcje.
Ogarnij się trampka albo oxi i nie baw się wvjakie buce i inne huje.
Będzie dobre