Czy kantor może wysłać BTC na inne konto ?
Czy miał ktoś sytuacje że kantor wysłał pieniądze gdzieś indziej?
Post przeniesiony do ogólnej dyskusji.
Dodano po 5 minutach :
Przeniosłem tego posta, ponieważ pytane twoje, jest uniwersaln dla wszystkich vendorów oraz płatności BTC.
Sornor, Ja mogę napisać tylko tyle, jeżeli adres portfela podał Tobie Vendor, ty tego nie przepisywałeś ręcznie (bo np pomylić się mo 0 z O, lub l (małe L) z I (dużym i)), jeżeli został adres przekopiowany to nie ma takiej możliwości.
Zawsze możesz sobie sprawdzić swoją płatność na stronie do sprawdzania potwierdzeń tx. Jak masz więcej niż 3 potwierdzenia a numer portfela się zgadza? No to V ściemnia
Dodano po 5 minutach :
Przeniosłem tego posta, ponieważ pytane twoje, jest uniwersaln dla wszystkich vendorów oraz płatności BTC.
Sornor, Ja mogę napisać tylko tyle, jeżeli adres portfela podał Tobie Vendor, ty tego nie przepisywałeś ręcznie (bo np pomylić się mo 0 z O, lub l (małe L) z I (dużym i)), jeżeli został adres przekopiowany to nie ma takiej możliwości.
Zawsze możesz sobie sprawdzić swoją płatność na stronie do sprawdzania potwierdzeń tx. Jak masz więcej niż 3 potwierdzenia a numer portfela się zgadza? No to V ściemnia
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
josiek, po kilku dniach napisałem do V czy już wysłał. Dostałem odpowiedź ,że nie bo nie zapłacone. Napisałem do kantoru co jest , a oni że zapłacone tylko że w potwierdzeniu portfel jest zupelnie inny. Nie jest to portfel z poprzednich zamowien , ani z tego. Nie korzystam normalnie z btc i portfel zawsze zapisuje sobie w notatniku. Po probie wyjasnien to co mam zapisane zgadza sie z tym co wyslal mi V. A na potwierdzeniu z kantoru jest zupelnie cos innego. Stad moje pytanie czy komus sie takie cos zdarzylo. Wczesniej robilem juz tak transakcje i bylo ok. I nie jest tak ze sie pomylilem cos zle wkleilem. Pieniadze poszly na inny istniejacy portfel.... I nie sa to wcale male sumy....
Owszem jest. Istnieją wirusy które podmieniają skopiowane adresy portfela na adres portfela hackera.
Raczej rzadko używane oprogramowanie, ale nie znaczy że nie występujące.