Ostatni post z poprzedniej strony:
TAK. Ponieważ sklep nie udostępnia trackingów, a dane do odbioru paczki dostaniesz na e-mail.
Profil sklepu: sandheavens
Ostatni post z poprzedniej strony:
TAK. Ponieważ sklep nie udostępnia trackingów, a dane do odbioru paczki dostaniesz na e-mail.
Wysyłam inpost. W mojej aplikacji wyświetliłoby się, że została wysłana i w tym przypadku mógłbym to śledzić. Na poczcie też nic nie ma o nowej przesyłce.
Kod dotarł. Otrzymałem wszystko. Najlepszy produkt. Ostatni raz zamawiałem w tym sklepie 3 lata temu, wtedy wszystko było super. Wziąłem znaczki i przyprawy, jakość jest super.marcinz_1987 pisze: ↑5 mies. temuKody powinny wlecieć wieczorem no albo późno w nocy bo i tak bywało przedział średni to między 17-24 chociaż były czasem i później,ale to sporadycznie
kod wpadł Zamówienie FAVBKQXYG. Przyszła w połowie. Jedna z dwóch zamówionych rzeczy nie dotarła. Pod względem wagi wszystko okej co do tej paczki co dotarła. Czeka na odpowiedź e-mail od sanda. Póki co ciężko jest się dopisać do nich.
U mnie zamówione *, w środę zmieniło status na "w realizacji", vendor odpisuje i twierdzi że wysyła normalnie, więc na dobrą sprawę powinno już u mnie być... To chyba mój ostatni raz z nimi bo kontakt z nimi średni i ten czas realizacji raz dobry a raz się człowiek o wkurza że głowa mała