Czy mozna odebrac list
Czy mozna odebrac list
Pytanie. Mozna odebrac list polecony priorytetowy bez zadnego dokumentu tozsamosci? Niedługo ma mi doleciec a dowód złamany mam ;;/
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Czy mozna odebrac list
Jak bierzeszz do domu to możesz odebrać nawet na fake dane.
Jak bierzesz na pocztę to będzie chujowo ale jak osoba wyżej pisała sklej taśmą przezroczysta i powinno przejść.
Jak bierzesz na pocztę to będzie chujowo ale jak osoba wyżej pisała sklej taśmą przezroczysta i powinno przejść.
Pomogłem lub mój post cie rozbawił?
zostaw reputa motywuje mnie to do dalszych działań.
Kontakt ze mną dla chętnych
gg:35686862
yt:youtube.com/c/weedtv666
zostaw reputa motywuje mnie to do dalszych działań.
Kontakt ze mną dla chętnych
gg:35686862
yt:youtube.com/c/weedtv666
Czy mozna odebrac list
Moge inny dokument mojej tozsamosci pokazac? Byleby bylo imie, nazwisko itp?
Czy mozna odebrac list
w najgorszym przypadku jak nic nie znajde to moge swiadectwo ukonczenia czegos tam? z nazwiskiem itp
Czy mozna odebrac list
Mysle ze tak, to sa ludzie, na pewno zrozumieja sytuacje, powiesz ze dowod ci sie zepsul i masz tylko to
Czy mozna odebrac list
I bez dowodu da radę
Aplikacja mObywatel plus Profil Zaufany. Ja już dawno z tego korzystam Wprawdzie z dowodu polskiego korzystam sporadycznie, ale sie zdarza.
Aplikacja mObywatel plus Profil Zaufany. Ja już dawno z tego korzystam Wprawdzie z dowodu polskiego korzystam sporadycznie, ale sie zdarza.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Czy mozna odebrac list
Stary jak ktoś Cię zna na tej poczcie to nic Ci nie powinno być potrzebne.
Ja no jak podchodzę do okienka to nic mówić już nie muszę.
Znają mnie i automatycznie przynosi mi wszystko
Ale to taka ciekawostka
Ja no jak podchodzę do okienka to nic mówić już nie muszę.
Znają mnie i automatycznie przynosi mi wszystko
Ale to taka ciekawostka
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Jeśli mój post pomógł Ci w jakiś sposób daj plusik Nic Cię on nie kosztuje