Czy na zjazd po stimach dobry będzie tramal plus clomazepam?

Pytania i odpowiedzi związane z research chemicals.
Status:
Mili
Narkotykacz
Newbie
Autor tematu
Reputacja: 35

Nieprzeczytany post autor: Mili » 4 lata temu

Tak jak w temacie. Na zjazd powiedzmy 2mg klona i 400mg tramalu. Myślę że będzie się bardziej błogo spalo jak po samych klonach ;)

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Reputacja: 3381

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 4 lata temu

Idiotyczne pytanie oraz idiotyczna odpowiedź...

tyranie się klonem i nie daj boże tramalem po walce ze stimami jest najbardziej głupim pomysłem jaki kiedykolwiek słyszałam... o ile klona jestem w stanie zrozumieć, o tyle nie widzę tu zastosowania dla trampka. w zasadzie to odradzam jedno i drugie. można sobie co najwyżej krzywdę zrobić.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
7thstoreyproj
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 37

Nieprzeczytany post autor: 7thstoreyproj » 4 lata temu

Puknij się w głowę :D Jak już koniecznie musisz klona, to samego, bez tramalu...

Status:
Mili
Narkotykacz
Newbie
Autor tematu
Reputacja: 35

Nieprzeczytany post autor: Mili » 4 lata temu

Gargameli, ⁹7thstoreyproj, Dziękuję że mnie ostrzegliscie...myślałam że nic się nie stanie zawsze mieszalam klony z tramalami ale nie na zjazd...No to w takim razie nie wezmę nawet małej dawki tramalu...czytałam na h*********alu że ktoś tak doradzał i pomyślałam że może to dobry pomysł ale widzę że jednak zły...

Status:
insanemaid
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
insanemaid
Reputacja: 376

Nieprzeczytany post autor: insanemaid » 4 lata temu

moim zdaniem sam clonazepam bez tramalu dobrze usypia

Status:
Defiance
Dyso-sensei
Newbie
Reputacja: 38

Nieprzeczytany post autor: Defiance » 3 lata temu

Jak ktoś ma ciśnienie na tramalu to m mam na stanie 2 butelki tramalu w kropla CH 1butslka to 96ml gdzie 1ml to 100mg.bardzo wydajny ten tramal

Dodano po 9 godzinach 46 minutach 42 sekundach:
Na spanie dobry jest Xhlorprotixen 15mg albo 50mg ja zawsze kupuję ten 50mg 50dziesiat tabletek na ryczałt 3.20za opakowanie a na 100% jakieś 15zl ale jest super jest tabletkę w godziny przed spaniem i co najlepsze jak się budzisZ to nie jesteś wcale zamulony tylko wstaje się normalnie jakby się nie jadło wieczorem nic na spanie polecam

Dodano po 3 minutach 36 sekundach:
A co do tramalu to biorąc tramal powyżej 400mg jednorazowo to powinno się brać tabletkę na padaczkę najlepiej klono bo można dostać padaczki polekowej

Status:
nocarz
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 27

Nieprzeczytany post autor: nocarz » 3 lata temu

Mili, nie ten pomysl nie jest dobry. po co wpierdalac sie w kolejne uzaleznienie? zeby zaleczyc zwala? rozumiem jakbys byl uzalezniony od opioidow to co innego ale takie zastosowanie jak twoje kompletnie mi sie nie podoba. to juz lepiej zaopatrzyc sie na przyklad w etizolam od Mefisto, jak masz problem z powrotem do rzeczyistosci

Status:
Rafal1234
Blister
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: Rafal1234 » 3 lata temu

Czy tramal to nie wiem ,bo nigdy nie bralem. Ale benzo jak najbardziej dobre jest na zjazd po stimach . Sam biorę klony na zjazd . Tylko że nie nasze tzf a zagraniczne pod nazwą Rivotril,ale to to samo tylko wypełniacze inne.

Status:
luki985
Odkurzacz
Użytkownik
Reputacja: 159

Nieprzeczytany post autor: luki985 » 3 lata temu

Rafal1234 pisze:
3 lata temu
Ale benzo jak najbardziej dobre jest na zjazd po stimach . Sam
Hehe jak chcesz całkiem zjebac sobie tolerke to bierz ;) benzo blokują odbudowę neuroprzekaznikow. :E
A tramala bez benzo bym nie brał więc ten zestaw odpada ;)

Dodano po 1 minucie 47 sekundach:
insanemaid pisze:
4 lata temu
moim zdaniem sam clonazepam bez tramalu dobrze usypia
Jeszcze raz - sen na benzo to nie sen
Rozjebane zostają wszystkie fazy i cykle snu.
Sen na benzo nie ma nic wspólnego ze snem regeneracyjnym ;)

Status:
Rafal1234
Blister
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: Rafal1234 » 3 lata temu

Luki985. Spokojnie ja już długo w tym wsysyskon siedzie i wiem czym to może się skończyć . Ja klony biore tylko i wyłącznie po jazdach z amf i to w ilości zazwyczaj 2mg , max 4 mg ale to rzadziej .

Status:
Krisss
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 42

Nieprzeczytany post autor: Krisss » 3 lata temu

Jak ktoś ma bardzo silną bezsenność i jest wymęczony zjazdem, to trzeba być sado masochistą, żeby nie ulżyć sobie biorąc benzo na sen, mając je w apteczce ;) ( oczywiście wspomanie benzo sporadycznie) Potem na następny dzień, gdy już przyjdzie naturalna chęć snu - wtedy się zregenerujemy :P

Status:
Feszek
Odkurzacz
Newbie
Reputacja: 258

Nieprzeczytany post autor: Feszek » 3 lata temu

Chris pisze:
3 lata temu
Jak ktoś ma bardzo silną bezsenność i jest wymęczony zjazdem, to trzeba być sado masochistą, żeby nie ulżyć sobie biorąc benzo na sen, mając je w apteczce ;) ( oczywiście wspomanie benzo sporadycznie) Potem na następny dzień, gdy już przyjdzie naturalna chęć snu - wtedy się zregenerujemy :P
tylko w tym wszystkim jest pewien haczyk, taki ćpunski haczyk nauczysz się w ten sposób działać to będziesz tak działał, będziesz częściej ćpał i częściej to zbijał benzo.

Była zbrodnia musi być i kara, porządna zwala jednak najczęściej na pewien czas skutecznie odstrasza przed kolejnym razem.

Benzo jakieś mieć zawsze warto ale na zasadzie jednej tabletki gdy coś się naprawdę złego zacznie dziać.

Status:
M100
Dopaminator
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 312

Nieprzeczytany post autor: M100 » 3 lata temu

Trampek odpada
Klon ok

Zresztą jest to też niebezpieczne połączenie.

Koda z klonem pasuje fajnie się łączy sam próbowałem do tego z 2 czy 3 piwa ale nie trampek .
Będzie dobre :)

Status:
JasonX
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 59

Nieprzeczytany post autor: JasonX » 3 lata temu

Feszek pisze:
3 lata temu
Chris pisze:
3 lata temu
tylko w tym wszystkim jest pewien haczyk, taki ćpunski haczyk nauczysz się w ten sposób działać to będziesz tak działał, będziesz częściej ćpał i częściej to zbijał benzo.

Była zbrodnia musi być i kara, porządna zwala jednak najczęściej na pewien czas skutecznie odstrasza przed kolejnym razem.

Benzo jakieś mieć zawsze warto ale na zasadzie jednej tabletki gdy coś się naprawdę złego zacznie dziać.
Teoretycznie może być tak, jak mówisz, ale w praktyce każdy jest inny i każdy ma nieco inne podejście do dragów ;) Przykładowo są osoby, które nigdy nie nauczą się ćpać "bezpiecznie" i z umiarem, robiąc przerwy regeneracyjne, wysypiając się i po prostu odpoczywając jakiś czas od używek. Są natomiast osoby, które lubią się czasem zabawić, lubią przyćpać, ale mają inne priorytety w życiu, ważniejsze od RC/narko i te osoby potrafią się pilnować i odpowiednio dozować sobie przyjemności - dla takich osób benzo doraźnie jak najbardziej wskazane ;)