Ostatni post z poprzedniej strony:
Raczej wspominamy stare czasy. I raczej na tamten czas to była norma
Ostatni post z poprzedniej strony:
Raczej wspominamy stare czasy. I raczej na tamten czas to była norma
i co przyjemna taka impreza?Mutant_error1 pisze: ↑1 rok temuCzułem jak rozpada mi się osobowość.
Nie mogłem się ruszać i mówić i zapomniałem jak się chodzi
Do mnie przylecieli kosmici, żeby zeźreć mój mózg, totalna inwazja.
Tak jest. Kryształ, na którym Jankesi zjadali twarze sąsiadom, u nas był używany na potęgę i jest jednym z utraconych cudów świata dla, wcale nie wąskiego, grona użytkowników.tidas pisze: ↑1 rok temuDo mnie przylecieli kosmici, żeby zeźreć mój mózg, totalna inwazja.
Niewidzialne postacie łaziły mi po chacie, głosy kazały mi zapierdalać do domu, bo w Brukseli palą ludzi w piecach. Śmiechu warte. Takiej jazdy sie nie spodziewałem. Byłem akurat za granicą i szukałem jakiegoś przyspieszacza, nie wiedziałem że na alficę trafię. Flakka Flakka na to mówili jak się później dowiedziałem
Nie powiem, też mi się podobałoCiemnoksieznik pisze: ↑1 rok temuTak jest. Kryształ, na którym Jankesi zjadali twarze sąsiadom, u nas był używany na potęgę i jest jednym z utraconych cudów świata dla, wcale nie wąskiego, grona użytkowników.tidas pisze: ↑1 rok temuDo mnie przylecieli kosmici, żeby zeźreć mój mózg, totalna inwazja.
Niewidzialne postacie łaziły mi po chacie, głosy kazały mi zapierdalać do domu, bo w Brukseli palą ludzi w piecach. Śmiechu warte. Takiej jazdy sie nie spodziewałem. Byłem akurat za granicą i szukałem jakiegoś przyspieszacza, nie wiedziałem że na alficę trafię. Flakka Flakka na to mówili jak się później dowiedziałem