Demony po użyciu A-PVP

Trip reports - czyli opisy z Waszych tripów.
Status:
Panoramix_
Szczur
Newbie
Reputacja: 1

Demony po użyciu A-PVP

Nieprzeczytany post autor: Panoramix_ » 2 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Walczak pisze:
2 lata temu
Jeden przez drugiego prześciganie się kto więcej żaj..ał. Kto skończył w psychiatryku ?
Raczej wspominamy stare czasy. I raczej na tamten czas to była norma

Status:
Ciemnoksieznik
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 92

Demony po użyciu A-PVP

Nieprzeczytany post autor: Ciemnoksieznik » 2 lata temu

Czytając post OP'a przypomniały się stare, dobre czasy legalu w Polsce. Jak się siedziało po Alfie w pokoju i wymieniało schizami z ziomkami przez neta, jak karteczkami w klaserach. Nigdy nie lubiłem Alfy, ale parę razy się zdarzyło polecieć i muszę powiedzieć, że miała w sobie coś magicznego. Przy odpowiednich dawkach schizy były do ogarnięcia i były formą ciekawostki co się może we łbie odpierdalać od dragów. ;)

Status:
Mutant_error1
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 36

Demony po użyciu A-PVP

Nieprzeczytany post autor: Mutant_error1 » 1 rok temu

Jak zajebalem 1g w napoju aiphp to czułem się jak po kwasie. Czułem jak rozpada mi się osobowość.
Nie mogłem się ruszać i mówić i zapomniałem jak się chodzi

Status:
Mati89
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 5

Demony po użyciu A-PVP

Nieprzeczytany post autor: Mati89 » 1 rok temu

Mówię ci przestań ćpać

Status:
Monti
Dyletant
Newbie
Reputacja: 1

Demony po użyciu A-PVP

Nieprzeczytany post autor: Monti » 1 rok temu

Ostro widzę . Za dużo bajek związanych z kk i innymi g*wnami . Też kiedyś miałem takie jazdy . Odbiłem od tej sekty i teraz mam spokój.

Status:
Krisper
Opiowrak
Użytkownik
Reputacja: 53

Demony po użyciu A-PVP

Nieprzeczytany post autor: Krisper » 1 rok temu

Mutant_error1 pisze:
1 rok temu
Czułem jak rozpada mi się osobowość.
Nie mogłem się ruszać i mówić i zapomniałem jak się chodzi
i co przyjemna taka impreza? :)

Status:
Bortak42
Sniffiarz
Newbie
Reputacja: 27

Demony po użyciu A-PVP

Nieprzeczytany post autor: Bortak42 » 1 rok temu

A czy alfa oprócz bycia stymulantem nie jest też trochę delirantem, bo jej skłonność do wywoływania schiz jest znacznie większa od jakichkolwiek innych stymulantów, nawet NDRI, które mają do tego największą skłonność ?

Status:
ccciiiuuu
Ssak
Newbie

Demony po użyciu A-PVP

Nieprzeczytany post autor: ccciiiuuu » 1 rok temu

Nie wiem,ale kiedys przydarzylo mi sie cos niezwyklego, a mianowicie mialem krople calkiem tęgą w lufce kioskówce i przepchalem tą lufke topeczkiem wysokiej jakosci skuna. Potem tego topka zapaliłem i panowie takiej jazdy to w sumie nigdy nie mialem. Polozylem sie na lozku i mialem takie zajebiste jakby kory chyba to sie nazywa Cevy i Oevy nie jestem pewien, czulem sie nie jak na alfie ale jakbym w sumie zezarl jakis dysocjant. Bylo to przyjemne uczucie, po chwili tych kolorków doslownie czulem sie jakbym zapierdalał furą 200 na godzine, to znaczy bylo uczucie siedzenia w samochodzie ktory szybko w huj zapierdala. Nigdy potem juz nie udalo mi sie tej jazdy ogarnać i nieqiem czego dokladnie byla to zasluga. Ale w alfie drzemie wiele tajemnic

Status:
Bortak42
Sniffiarz
Newbie
Reputacja: 27

Demony po użyciu A-PVP

Nieprzeczytany post autor: Bortak42 » 1 rok temu

ccciiiuuu,
Alfa-PVP działa też chyba trochę na te receptory co delirianty i dysocjanty czyli NMDA i acetycholinę, nie tylko na te co inne stymulanty i stąd czasami występują te efekty charakterystyczne dla dysocjantów czyli Cevy i Oevy i te stany skrajnych lęków i paranoi, utrata kontroli i silne halucynacje charakterystyczne dla deliriantów takich jak bieluń czy aviomarin na przykład. To nie jest tylko kwestia przestymulowania, a działania też na inne receptory. To specyficzna, tajemnicza, słabo przebadana substancja.

Status:
tidas
Sniffiarz
Newbie

Demony po użyciu A-PVP

Nieprzeczytany post autor: tidas » 1 rok temu

Ciemnoksieznik pisze:
2 lata temu
Przy odpowiednich dawkach schizy były do ogarnięcia
Do mnie przylecieli kosmici, żeby zeźreć mój mózg, totalna inwazja.
Niewidzialne postacie łaziły mi po chacie, głosy kazały mi zapierdalać do domu, bo w Brukseli palą ludzi w piecach. Śmiechu warte. Takiej jazdy sie nie spodziewałem. Byłem akurat za granicą i szukałem jakiegoś przyspieszacza, nie wiedziałem że na alficę trafię. Flakka Flakka na to mówili jak się później dowiedziałem :E :E

Status:
Ciemnoksieznik
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 92

Demony po użyciu A-PVP

Nieprzeczytany post autor: Ciemnoksieznik » 1 rok temu

tidas pisze:
1 rok temu
Ciemnoksieznik pisze:
2 lata temu
Niewidzialne postacie łaziły mi po chacie, głosy kazały mi zapierdalać do domu, bo w Brukseli palą ludzi w piecach. Śmiechu warte. Takiej jazdy sie nie spodziewałem. Byłem akurat za granicą i szukałem jakiegoś przyspieszacza, nie wiedziałem że na alficę trafię. Flakka Flakka na to mówili jak się później dowiedziałem :E :E
Tak jest. Kryształ, na którym Jankesi zjadali twarze sąsiadom, u nas był używany na potęgę i jest jednym z utraconych cudów świata dla, wcale nie wąskiego, grona użytkowników. :lol:

Status:
tidas
Sniffiarz
Newbie

Demony po użyciu A-PVP

Nieprzeczytany post autor: tidas » 1 rok temu

Ciemnoksieznik pisze:
1 rok temu
tidas pisze:
1 rok temu
Ciemnoksieznik pisze:
2 lata temu
Tak jest. Kryształ, na którym Jankesi zjadali twarze sąsiadom, u nas był używany na potęgę i jest jednym z utraconych cudów świata dla, wcale nie wąskiego, grona użytkowników. :lol:
Nie powiem, też mi się podobało :E

Status:
Champion63
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 81

Demony po użyciu A-PVP

Nieprzeczytany post autor: Champion63 » 1 miesiąc temu

Dobry trip raport.