Ostatni post z poprzedniej strony:
działa naprawdę przyjemnie z alkoholem tylko zarzygalem trochę pokoju ale bd dobrze
Ile?! Nie pomylily ci sie liczby?Trutka BDZ pisze: ↑3 lata temuRolki są świetne jeśli chodzi o dzialanie relaksacyjne tale u mnie to od 50mg w górę.
Dla kogos bez tolerki to i 5mg swietnie zadziala.
Słabsze są chlorodiazepoksyd, oksazepam i klorazepan. Jakbyś dostał strzała diazepamu dożylnie w warunkach szpitalnych, szybko zmieniłbyś zdanie. Mnie 5 mg tak zmiotło, że musiała mnie pielęgniarka na wózku odwozić po zabiegu, bo nie mogłem na nogach ustać, takie rozluźnienie mięśni i sedacja, gdzie chwilę wcześniej byłem napięty jak baranie jajca, a resztę dnia miło przekimałem wyjebany na otoczenie.
Opakowanie estazolamu 2 mg (odpowiednik przynajmniej 10 mg diazepamu) 28 tabl. kosztuje 11 zł z groszami, a jak nie, to klonazepam 2 mg (~40 mg diazepamu) 30 tabl. 17 zł z kawałkiem, tylko trzeba najpierw mieć receptę. Jest też Neorelium (diazepam) 5 mg 20 tabl. za 10 zł.Only Perfect pisze: ↑2 lata temuNajsłabsze benzo z tych, które znam. Przy ograniczonym budżecie pieniądze lepiej wydać inaczej.
Lorazepam z mojego doświadczenia uzależnia i podnosi tolerancję najszybciej ze wszystkich aptecznych benzo.