Dosyć dziwne MJ
Dosyć dziwne MJ
Strzałka, jakis czas temu zawitał u mnie uliczny jazz, o dosyć specyficznym zapachu, taki jakby cytrusowy. Lufa nabita, dwa, trzy maszki na rozpoznanie, szybko ogarnąłem, że to dosyć mocny sort, typowa jak na MJ faza tylko kurewsko mocna. Co się okazało, mocno trzymała przez 20min, później efekty się zredukowały do minimum, po kolejnej lufie, powróciły. Dużo w życiu przepaliłem tematów, aczkolwiek zawsze profil działania był o wiele dłuższy, no i ten zapach.. Możliwe, że było to w czymś "kropione"? Na wasze oko? Spotkaliście się kiedykolwiek z podobnym temaciorem?
Dosyć dziwne MJ
Oczywiście. MJ zawiera terpeny; w tym wypadku Limonen... na jaką odmianę trafiłeś - nie wiem dokładnie, zapewne jakaś Indica.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Dosyć dziwne MJ
Snowek, będąc w Holandii próbowałem lemon haze, super lemon haze, lemon kush, lemon pie, lemon skunk, lemon skittlez. Na pewno o czymś zapomniałem. Smak cytryny to jeden z bardziej bazowych smaków zioła. Ghost Train Haze czy chociażby green crack lub god's green crack też mają cytrusowy posmak, a nie mają w nazwie "lemon". Co do fazy to zależy od pestki, od metody sadzenia czy to indoor czy outdoor itd. Według mnie dorwałeś normalne zioło z takim profilem działania.
Jarałem zioło 7 lat codziennie. Nieraz szło po 15 bong na dzień, średnio szło 8. Spotkałem się z tyloma tematami, że głowa mała. Są naprawdę różne profile działania. Od bardzo krótkiego po np dr. Grinspoon gdzie topy wyglądają jak jarzębina i działa to 6h (super jaranie btw).
Jarałem zioło 7 lat codziennie. Nieraz szło po 15 bong na dzień, średnio szło 8. Spotkałem się z tyloma tematami, że głowa mała. Są naprawdę różne profile działania. Od bardzo krótkiego po np dr. Grinspoon gdzie topy wyglądają jak jarzębina i działa to 6h (super jaranie btw).
Through sin and self destruction I stumble home, never alone
Dosyć dziwne MJ
Snowek,
Bardzo mocno lecz krótko działa syntetyczne kanna Czas działania by się zgadzał...
Może ktoś "zakropił'' syntetykiem a chemiczny zapach zatuszował aromatem cytryny
To są tylko moje przypuszczenia mogę się mylić
Pozdrawiam serdecznie
Bardzo mocno lecz krótko działa syntetyczne kanna Czas działania by się zgadzał...
Może ktoś "zakropił'' syntetykiem a chemiczny zapach zatuszował aromatem cytryny
To są tylko moje przypuszczenia mogę się mylić
Pozdrawiam serdecznie
Dosyć dziwne MJ
Ostatnio w moje ręce trafił podobny miodek, jak ten z Twojego opisu. Najprawdopodobniej maczana, jeśli mamy na tyle słabą tolerancje na THC, że po paru machach mamy pizde kosmos, to nie wierze że potrafi ona po 20minutach całkowicie ustąpić. Jeśli jarasz bardzo dużo MJ, to taka sytuacja z nagłym zejściem fazy może wystąpić, ale z drugiej strony jak się jara dużo MJ to się nie powinno ujebać paroma buszkami z dzidy. Jak dla mnie maczana, bądź jakiś inny syf, pozdrawiam.