Ostatni post z poprzedniej strony:
Wkrótce złoże jakieś małe zamówienie , to dam wam jakoś opinie.Drenigma.net - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: Drenigma
- Status:
Drenigma.net - opinie i recenzje o sklepie
thank you very much there will be reviews with photos for sure!
email sent.
respect
email sent.
respect
No to mordeczki czekamy na opinię. Hexen od doktora wygląda wyśmienicie i zachęcająco. W akcji samplowej wybieraliście jakieś konkretne produkty czy jak?
=> Ungashayi ebhulukweni lakho uma i-negro isengxoxweni <=
CzarnyMurzyn, w akcji będziemy testować hexa needles oraz nepa classic. Ja jak zarówno inni uczestnicy (mam nadzieję) zamieścimy opinie w odpowiednich działach. Ja postaram się coś napisać już w pierwszym dniu od otrzymania, zależy od czasu i chęci na badania. Btw poza krechą sampla od innego V, nie jadłem nic 3 tygodnie, więc recka będzie na świeżo
Through sin and self destruction I stumble home, never alone
Ja jestem bardzo ciekawy tego nepa, za hexem nie przepadam ale to znajomy szczurek skrobnie za mnie recke
i jak dostał ktos sample bo jestem ciekaw opini.
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.
Kamilwajha, Ja narazie muszę powstrzymać z paczką jeszcze trochę. Moja będzie opóźniona trochę
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
ezio5213, licze na zdjecia i recenzje
Boss, napisałem o odplatne sample zobaczymy co i jak moze sie uda bo na sama mysl o nepie az mnie ciarki przechodza ;D
Boss, napisałem o odplatne sample zobaczymy co i jak moze sie uda bo na sama mysl o nepie az mnie ciarki przechodza ;D
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.
Kamilwajha, jak ogarne słupa to biere od doktorka;)
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Masz na stronie przecież