Cześć, mam pewien problem
Po aplikacji 3-CMC (zawsze sniff, jednorazowo dawki od 80mg do 150mg - bez ciągów czy dorzutek) przy "zejściu", zawsze mam zawroty głowy, ból głowy po prawej stronie nad okiem blisko skroni, lekkie drgawki i trudności z poruszaniem sie ponieważ mam wrażenie że się przewrócę. Jest to uczucie jakbym nagle stracił czucie w nogach i w ułamek sekundy odzyskał. Czy to może być spowodowane toksycznością 3-CMC? Dodam tylko, że uzupełniam witaminy przed badaniem jak i po oraz pije wode w trakcie badania i odżywiam się prawidłowo. Pozdrawiam
Dziwne samopoczucie po 3-CMC
blacked_out,
Twoje objawy są niepokojące Wskazują na początek problemów neurologicznych Jak najbardziej mogą mieć związek z toksycznością cmc Choć jeśli chodzi o ból głowy nie wiem czy nie była by to prawa zatoka czołowa
Daruj sobie na jakiś czas używki mające wplych na układ nerwowy Odrtuj się, zacznij dbać o zdrowie i kondycję Kup suple na układ nerwowy jak np Urytynox lub poczytaj o suplach i dobierz coś pod siebie
Pozdrawiam
Twoje objawy są niepokojące Wskazują na początek problemów neurologicznych Jak najbardziej mogą mieć związek z toksycznością cmc Choć jeśli chodzi o ból głowy nie wiem czy nie była by to prawa zatoka czołowa
Daruj sobie na jakiś czas używki mające wplych na układ nerwowy Odrtuj się, zacznij dbać o zdrowie i kondycję Kup suple na układ nerwowy jak np Urytynox lub poczytaj o suplach i dobierz coś pod siebie
Pozdrawiam
blacked_out, masz problemy z OUN, które często spotykają osoby badające 3cmc. Skoncz z cpaniem przynajmniej na jakiś czas i na pewno chlorow I udaj się do neurologa. Na własną rękę nie bierz żadnych supli bo nie wiesz jak one zadziałają do końca, lepiej być pod opieką dobrego specjalisty.
Through sin and self destruction I stumble home, never alone
blacked_out,
Niepokojące oznaki ze strony układu nerwowego zawsze przerażają i dobrze
Częstym, przynajmniej u mnie, sygnałem były sztywnienia mięśni Wstawałem strasznie połamany
Usunąłem toksyczne metabolity chloru Polecam Chlorella lub Spiruline - wygoogluj sobie Usunelem sztywnienia ćwiczeniami Zaczelem suplementowac Wit z grupy B oraz urytydyne A przede wszystkim przestałem ćpać
Dużo zdrowia dla Ciebie
Niepokojące oznaki ze strony układu nerwowego zawsze przerażają i dobrze
Częstym, przynajmniej u mnie, sygnałem były sztywnienia mięśni Wstawałem strasznie połamany
Usunąłem toksyczne metabolity chloru Polecam Chlorella lub Spiruline - wygoogluj sobie Usunelem sztywnienia ćwiczeniami Zaczelem suplementowac Wit z grupy B oraz urytydyne A przede wszystkim przestałem ćpać
Dużo zdrowia dla Ciebie