Ostatni post z poprzedniej strony:
brandt123,Naprawde? Gdzie?! Troche przesadziłaś z ta dawka informacji, to dla mnie za duzo.
Nie no, po prostu wyskoczyłaś z tym troche jak Filip z konopii.
Ostatni post z poprzedniej strony:
brandt123,Naprawde? Gdzie?! Troche przesadziłaś z ta dawka informacji, to dla mnie za duzo.
uważasz,że skorzystanie z metody kopiuj/wklej jest dobre?
masz dzielić się informacjami, a nie korzystać ze źródeł... encyklopedie to my znamy.
pisz merytorycznie odnosząc się sprawy / tematu. a jeśli nie masz wiedzy to lepiej korzystaj z doświadczeń użytkowników dostępnych na forum. forum to taka skarbnica wiedzy, tego w encyklopediach nie ma.
Gargameli, Gargameli, Okey, a mogę jak na forum ktoś pyta o tv, a skopiować z forum i podać danej osobie? , która pyta np 17,a tamta informacja o tv jest 5 miesięcy temu, np dobre konto.Gargameli pisze: ↑3 lata temubrandt123, brawo... brawo za podanie informacji o których każdy z Nas wie wygrywasz ekspress z kawą. nie powielaj informacji ogólnodostępnych i skup się na zadanym pytaniu. natomiast jeśli nie posiadasz minimum wiedzy w przedmiotowej kwestii to po prostu się nie udzielaj w temacie.
uważasz,że skorzystanie z metody kopiuj/wklej jest dobre?
masz dzielić się informacjami, a nie korzystać ze źródeł... encyklopedie to my znamy.
pisz merytorycznie odnosząc się sprawy / tematu. a jeśli nie masz wiedzy to lepiej korzystaj z doświadczeń użytkowników dostępnych na forum. forum to taka skarbnica wiedzy, tego w encyklopediach nie ma.
tylko po co? przecież na forum jest wyszukiwarka i nie ma sensu kopiować tego samego w inne miejsce.
Okey spoko
A nie jest tak, że klatkowanie obrazu to norma przy 4cmc?
ja tak miałem jak wychodziłem z pracy z nl, a z kolei bylo słońce. Godzine potrafiły mi oczy łzawić, a tylko jarałem.
Przeżarty jesteś za grubo to chyba logiczne że nic nie działa odstaw na 5,6 miesięcy to bedzie działać jak należyLil_Pit pisze: ↑3 lata temuKażda pierwsza kreska działa na mnie dobrze ale z każdą kolejną robię się coraz bardziej aspołeczny, nie chce mi się z nikim rozmawiać, robi mi się zimno czuje się zmęczony, senny i nie czuje już tego przyjemnego działania np po 3cmc/4cmc. Po MDMA, 4cmc ani innych euforykach nie mam żadnej euforii działa na mnie jedynie speedujaco. Nie jest to wina lewego towaru bo przez rok próbowałem już trójki, czwórki, mmc i amfetamin od różnych vendorow i na moich znajomych działają normalnie, każdy jest zadowolony. Działają jedynie na mnie psychodeliki i nic poza tym. Zaznaczę chociaż Ci którzy mnie znają wiedzą o tym, że wcześniej nie żałowałem sobie i przyjmowałem spore ilości. Uzupełniam na bieżąco witaminy, elektrolity, jem normalnie oraz próbowałem robić przerwy od towaru ale nic to nie daje. Robiłem ekg ale z sercem wszystko w porządku. Za każdym razem liczę, że może teraz będzie tak jak być powinno ale nie jest. Co może być tego przyczyną? Zjarane neuroprzekaźniki czy może jakieś problemy z serotonina? Sporadycznie teraz biorę ale zwłaszcza drugiego dnia jak coś wrzucę robią mi się sino/ czerwone dłonie, sine kostki niejednokrotnie siniejace kolana,ciemne zabarwienie wokół oczu i puls w kosmosie. Nie mam na myśli jakichś dużych ilości bo mowa jest o max 2g na dwa dni i więcej od dawna nie biorę. Przy okazji tego co wymieniłem czuje się jak struty. Domyślam się, że nikt nie jest tu specjalista ale może miał ktoś podobnie lub ma podejrzenia co może być tego przyczyną.
Dodano po 6 minutach 48 sekundach:
Wołam do tematu Gargameli może będziesz w stanie coś podpowiedzieć.