Ostatni post z poprzedniej strony:
tonielogin, odpocząć od rc jak to mówią czas leczy rany:) wiem to trudne sam mam z tym problem niestety . Uzupełniać witaminy i 2 miarę dobrze się odżywiać. Zdrowia życzęDziwny stan po euforykach
Dziwny stan po euforykach
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Przerwy to podstawa.
Ostatnio dawno nie testowałem ich od długiego czasu (ze 2-3 miesiące pewnie) bo mi dawały zjazdy nie warte frajdy.
W ten weekend w końcu się zdecydowałem zrobić podejście i poszła sesja muzyczno-kąpielowa z czwórką.
Tak mi pięknie weszło, że się czułem jak czwórkowa dziewica
I żadnego krzywego zjazdu.
Ostatnio dawno nie testowałem ich od długiego czasu (ze 2-3 miesiące pewnie) bo mi dawały zjazdy nie warte frajdy.
W ten weekend w końcu się zdecydowałem zrobić podejście i poszła sesja muzyczno-kąpielowa z czwórką.
Tak mi pięknie weszło, że się czułem jak czwórkowa dziewica
I żadnego krzywego zjazdu.
A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój
A po burzy spokój
OomAmee, Całkowicie popieram!
Często w tej karuzeli siupania, zapominamy co jemy. Te 3cmcki czy 4cmcki wymagają dużej przerwy żeby poczuć działanie! Przy jebaniu tego non-stop, zaczynają się dziwne jazdy bez wystrzału itp.
Sam miałem przerwe ~2 tygodnie, po zarzuceniu 3cmc - fruwałem jak dziewica przez 30 minut. Micha mi się tak cieszyła że hej!
Słowo klucz - raz na dwa miesiące - 2-3 tygodnie PRZERWY!
Często w tej karuzeli siupania, zapominamy co jemy. Te 3cmcki czy 4cmcki wymagają dużej przerwy żeby poczuć działanie! Przy jebaniu tego non-stop, zaczynają się dziwne jazdy bez wystrzału itp.
Sam miałem przerwe ~2 tygodnie, po zarzuceniu 3cmc - fruwałem jak dziewica przez 30 minut. Micha mi się tak cieszyła że hej!
Słowo klucz - raz na dwa miesiące - 2-3 tygodnie PRZERWY!
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
josiek,OomAmee, Ja nabrałem tyle zleceń w pracy, że nawet jakbym chciał to i tak będę miał wymuszony najdłuższy detoks od 3 lat Aż się boje co po tym będzie. Po szczurze chyba wyskoczę przez okno i pobiegnę prosto do lasu zbierać grzyby
Mam szczurki u siebie co ładowali zawsze w miarę rozsądnie co 2 tygodnie, a jak co tydzień to 1-2 kreski 4-cmc, a czasem rzadziej. Zawsze im mówiłem, że mogą to wrzucić oral a nawet lepiej bo nosek nie boli i fajna fazka jest. Nie słuchali aż tu nagle sami z głupa tak 2 miesiące temu wrzucili po bombce i ...pokochali to! Jakby przygoda z nowym dragiem. Teraz co tydzień wrzucają a czasem 2 razy bo też w piątek. Mówię chujkom, że zaraz wpadną w błędne koło: duża tolerka + wielka chęć na wrzutkę. A już od 6 tygodni robią detoks, tylko jakoś im nie wychodzi....typowe
Mam szczurki u siebie co ładowali zawsze w miarę rozsądnie co 2 tygodnie, a jak co tydzień to 1-2 kreski 4-cmc, a czasem rzadziej. Zawsze im mówiłem, że mogą to wrzucić oral a nawet lepiej bo nosek nie boli i fajna fazka jest. Nie słuchali aż tu nagle sami z głupa tak 2 miesiące temu wrzucili po bombce i ...pokochali to! Jakby przygoda z nowym dragiem. Teraz co tydzień wrzucają a czasem 2 razy bo też w piątek. Mówię chujkom, że zaraz wpadną w błędne koło: duża tolerka + wielka chęć na wrzutkę. A już od 6 tygodni robią detoks, tylko jakoś im nie wychodzi....typowe
jakie witaminy najbardziej usuwa z organizmu rc ?
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Boss, nie witaminy a nerki. To one usuwają RC z organizmu. Więc pij herbatki które wspomagają nerki w ich pracy.
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
josiek, spozywam wode ok 3 litry dziennie , zeby nie dopuscic do odwodnienia organizmu pije malymi porcjami wode .
Ostatnio zauważyłem u siebie to, że czasami po stymulantach dostaje lekkie uczucie stresu który pozostaje mi na cały dzień. Słyszałem że ma to jakiś związek z brakami serotoniny, ale sam na tym się nie za bardzo znam, więc może ktoś poleci jakiś suplementy?
inb4 przerwa, nie wale codziennie, raczej sporadycznie
inb4 przerwa, nie wale codziennie, raczej sporadycznie
maaatrix, pierwsze stadium nerwicy.
Dużo tłumaczenia, odstaw rc póki jest czas.
Dużo tłumaczenia, odstaw rc póki jest czas.
- Status:
maaatrix, stres nie tyle co wieczny wkurw zauważyłem u siebie po kilku dniach od ostatniego lajna. Sproboj odstawić na dłużej tak jak obecnie ja to robię
ja od jakiegos czasu jak jestem na fazie to mam taki tik nerwowy ze mi noga ciągle chodzi, nie wazne czy jestem w pozycji siedzącej czy leżącej. Jest to zawsze lewa noga. Nie wiem od czego to zalezy
Dodano po 18 minutach 10 sekundach:
Mial ktos problem ze wzrokiem?. Chodzi o to ze jak jestem w różnych pomieszczeniach, albo jak przebieram oczami to jest kabaret jakis. Zamazuje mi się obraz, widzę coś jakby kanałowo, jakas mgiełka dostaje uczucia odrealnienia, nie wiem nawet jak to opisać. Mam wrażenie, że o jest cos takiego jakby mózg nie nadążał za wysyłanym obrazem.
Wie ktos o co chodzi?
Dodano po 18 minutach 10 sekundach:
Mial ktos problem ze wzrokiem?. Chodzi o to ze jak jestem w różnych pomieszczeniach, albo jak przebieram oczami to jest kabaret jakis. Zamazuje mi się obraz, widzę coś jakby kanałowo, jakas mgiełka dostaje uczucia odrealnienia, nie wiem nawet jak to opisać. Mam wrażenie, że o jest cos takiego jakby mózg nie nadążał za wysyłanym obrazem.
Wie ktos o co chodzi?
teraz raczej nieosiągalne ostatnio miał to pewien "zniknięty" sklep xD
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
No miałam cały czas to Ale jak zniknął nigdzie indziej nie mogę znaleźć. A jest jakiś odpowiednik o podobnym działaniu?