e***ch***.**t
e***ch***.**t
Witam!
Zamawiał ktoś w ostatnim czasie ?
Ciekawi mnie ich oferta, a kontakt jest wyśmienity jak i na czacie tak i na mailu.
Zamawiał ktoś w ostatnim czasie ?
Ciekawi mnie ich oferta, a kontakt jest wyśmienity jak i na czacie tak i na mailu.
e***ch***.**t
Hi are you willing to share the full address via pm?
e***ch***.**t
znalazłem u nich 2-nmc i już dalej nie przeglądałem
2-nmc to pochodna polopiryny jak vendor ma się ,a poważnego biznesmena a handluje czymś takim to ja bym podziekowal.
2-nmc to pochodna polopiryny jak vendor ma się ,a poważnego biznesmena a handluje czymś takim to ja bym podziekowal.
e***ch***.**t
Ja chyba wiem co to za Shop.
Jeżeli ten co myślę to powiem, że był legit bo miałem od nich rakiety. Niewiem jak teraz ale przeglądając jakiś czas temu z ciekawości jego ofertę to się zwiększyła.
Ale czy dalej latają paki tego niewiem.
Ps.
Po co szukać jak masz tu sprawdzone ?
No chyba, że konkretny odczynnik Cię interesuje a u nas nikt go niema to powodzenia i uwazaj na wyjebki.
Jeżeli ten co myślę to powiem, że był legit bo miałem od nich rakiety. Niewiem jak teraz ale przeglądając jakiś czas temu z ciekawości jego ofertę to się zwiększyła.
Ale czy dalej latają paki tego niewiem.
Ps.
Po co szukać jak masz tu sprawdzone ?
No chyba, że konkretny odczynnik Cię interesuje a u nas nikt go niema to powodzenia i uwazaj na wyjebki.
Będzie dobre
e***ch***.**t
Niewiem czy źle przeczytałem w6lykropkowana strone czy co ale pisałem do nich I mówią że nie mają a na stronie niby jest...
e***ch***.**t
Panowie można prosić o adres na PW
Za cholerę nie idzie tego rozszyfrowac
Pozdrawiam
Za cholerę nie idzie tego rozszyfrowac
Pozdrawiam