Ostatni post z poprzedniej strony:
Witam. Zastanawiam sie nad kupnem 4cmc i chcialbym wiedziec jakie sa roznice w dzialaniu miedzy ice cristal a white cristalEnzo-chem.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: Enzochem
Enzo-chem.cc - opinie i recenzje o sklepie
Cześć, testowalem oba i różnica jest jedynie w kolorze. Ice jest biały, natomiast White ma lekko żółtawy odcień. Działanie i wpływ na probówkę jest w zasadzie taki sam i pod tym względem, jest dobrze.Ambasador95 pisze: ↑1 rok temuWitam. Zastanawiam sie nad kupnem 4cmc i chcialbym wiedziec jakie sa roznice w dzialaniu miedzy ice cristal a white cristal
Nie zauważyłem większych różnic w działniu, oba dobrze kopią jak to na 4cmc przystało. Warto tylko być dobrze wypoczętym bo wiadomo 4cmc to głównie serotonina więc jak chcesz poczuć pełnię potencjału zalecam co najmniej 3 tygodnie przerwy wcześniejAmbasador95 pisze: ↑1 rok temuWitam. Zastanawiam sie nad kupnem 4cmc i chcialbym wiedziec jakie sa roznice w dzialaniu miedzy ice cristal a white cristal
No i warto sobie dobrze skoordynować wrzucanie w bęben i posiłki, bo jak się wrzuci bombę chwilę po sytym posiłku to wytarmosi, a nie wejdzie.Mefedron90 pisze: ↑1 rok temuNie zauważyłem większych różnic w działniu, oba dobrze kopią jak to na 4cmc przystało. Warto tylko być dobrze wypoczętym bo wiadomo 4cmc to głównie serotonina więc jak chcesz poczuć pełnię potencjału zalecam co najmniej 3 tygodnie przerwy wcześniejAmbasador95 pisze: ↑1 rok temuWitam. Zastanawiam sie nad kupnem 4cmc i chcialbym wiedziec jakie sa roznice w dzialaniu miedzy ice cristal a white cristal
Witam!
Jest tu osoba która robiła maczane z apihp od tego vendora?
1:4 Git czy za słabo?
Jest tu osoba która robiła maczane z apihp od tego vendora?
1:4 Git czy za słabo?
Hey Man , regarding the Alpha from enzi itt is whattttt is ! it get the job done and you will see Nebula for the first time XD depends on your body tolerance!
ps : i use sometimes 10g a week 365 days without break and and i get fxxd up my head when i go hard
sorry mybe i didn't answered your question well because my poor polish language
but please do not forget to have benzo in hand just in case :p
Peace and love and apihp
Siemka czy email przychodzą na normalną poczte typu wp?
Wjechały nowe czwórki na sklep, jedną z nich na dniach przetestuję i ocenię
Wujaszek Enzo ciągle w formie. Kontakt pierwsza klasa, praktycznie live chat. Jak dla mnie numer jeden na rynku.
Jakiś czas temu, gdy Enzo również miał w ofercie analog pobrałem 25g i byłem bardzo zadowolony. Myślę, że tym razem ludzie którzy zdecydują się na zakup także będą usatysfakcjonowani
Niesamowicie w deche wyczesany stragan jak z petardami podczas odpustu