Ostatni post z poprzedniej strony:
Witam, zamawiałem nie dawno u Vendora.Powiem jedno, Enzo jest the beast, przylesylka 2 dni i temat konkret praktycznie wszystkie produkty mogę polecic. Nie ma lepszego V na grupie! Polecam
Profil sklepu: Enzochem
Ostatni post z poprzedniej strony:
Witam, zamawiałem nie dawno u Vendora.no kichawe to zapychało konkretnie po dwóch liniach juz lipa była dlatego waliłem resztę w bombkach co oddawało o wiele mocniejDedal970 pisze: ↑9 mies. temuZapomniałem zrobić zdjęcia przy ostatnim zamówieniu, w moim przypadku gdy zamówiłem 4mmc analog miałem kamienie różowe i zielone, też były tak oblepione na biało ale po przełamaniu kamienia było bardzo ładnie widać te kolory
Dodano po 2 minutach 45 sekundach:
Zapomniałem zrobić zdjęcie sortu gdy mi przyszedł, ostatnio gdy zamawiałem 4mmc analog kamienie były w kolorze różowym i zielonym. Też były oblepione na biało ale po przełamaniu kamyka bardzo ładnie widać ten kolor. Sort jak najbardziej aktywny ale szczury coś wspominały że zalepia kichawe trochę bardziej niż np 3cmc cristal
Dodano po 40 sekundach:
Zapomniałem zrobić zdjęcie sortu gdy mi przyszedł, ostatnio gdy zamawiałem 4mmc analog kamienie były w kolorze różowym i zielonym. Też były oblepione na biało ale po przełamaniu kamyka bardzo ładnie widać ten kolor. Sort jak najbardziej aktywny ale szczury coś wspominały że zalepia kichawe trochę bardziej niż np 3cmc cristal
Dodano po 27 sekundach:
Dodano po 1 minucie 55 sekundach:
Coś mi telefon zwariował i nie chciało pokazać posta, proszę moderację o zostawienie ostatniej odpowiedzi a wcześniejsze prosiłbym usunąć żeby nie zaśmiecać tematu
aha dzięki za info bo w poniedziałek robię następne zamówienie i chciałbym tracka na maila w razie w