Ostatni post z poprzedniej strony:
po jego wakacjach musze sprawdzic to nowe 3cmc. super wyglada. a jak dziala, to sie przekonamy w sierpniuEnzo-chem.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: Enzochem
Enzo-chem.cc - opinie i recenzje o sklepie
Ja to samo 5 wleci przelew to zamówię i testy rok temu był dobry ice ten pewnie jeszcze lepszy
Oby tylko FC wróciło w niezmienionej formie bo inne FC nie mają podjazdu
W opinii ogólnej również bardzo polecam V. Świetny kontakt, wyrozumiałość przy wpłaceniu za dużej kwoty - piękne podejście. Sampelki eleganckie, aż miło wiedzieć że nawet przy niezawrotnych kwotach jakość obsługi na najwyszym poziomie. Będziemy się jeszcze na pewno zgadywać - pozdrowionka !!!
Obsługa sklepu zdecydowanie na plus. Nie ma czegoś takiego że dasz im pieniądze oni wysyłają i nara, tylko przykładają się do swojej pracy, pomagają w różnych sytuacjach, dodatkowo sample które dostałem do zamówienia wypierdalają w kosmos. Dzięki
Żałuję, że nie złożyłem zamówienia przed ich urlopem, bo jak narazie, to jedyny sklep, który wywiązuje się terminowo ze swoich zobowiązań. Wszystko chodzi jak w zegarku, nie czeka się niewiadomo jak długo, kontakt jest profesjonalny i zawsze otrzymuje odpowiedź na swoje pytania. Poza tym są pomocni. Polecam Enzo-chem.
M
Dodano po 2 minutach 17 sekundach:
Zastanawiam się czy na okres braku FC nie wjechać na Nepa.... Co myślicie ?
no powiem ci że taka prawda , inne nie mają w ogóle podjazdu . Czekam aż enzoneroci z FC ale z tego co mi wiadomo FC będzie dopiero po okresie wakacyjnym smuteczek lekkimeruk pisze: ↑5 mies. temuW opinii ogólnej również bardzo polecam V. Świetny kontakt, wyrozumiałość przy wpłaceniu za dużej kwoty - piękne podejście. Sampelki eleganckie, aż miło wiedzieć że nawet przy niezawrotnych kwotach jakość obsługi na najwyszym poziomie. Będziemy się jeszcze na pewno zgadywać - pozdrowionka !!!
Dodano po 2 minutach 17 sekundach:
Zastanawiam się czy na okres braku FC nie wjechać na Nepa.... Co myślicie ?
dostepnosc byla przez caly urlop. od 3-go bedzie wysylanie kolejno zamowien zlozonych podczas przerwy. mniemam, ze jak zawsze ekspresowaChampion63 pisze: ↑4 mies. temuSkoro do drugiego jest przerwa, to pewnie trzeciego pełna dostępność
Zmierzam się niebawem do zamówienia, co będzie lepsze pod względem speeda? 3-CMC ICE CRISTAL czy 3-CMC CRISTAL? Ktoś wie może?