Ostatni post z poprzedniej strony:
Zmierzam się niebawem do zamówienia, co będzie lepsze pod względem speeda? 3-CMC ICE CRISTAL czy 3-CMC CRISTAL? Ktoś wie może?Enzo-chem.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: Enzochem
Enzo-chem.cc - opinie i recenzje o sklepie
Ten post ma wysoką reputację.
Pewnie niedługo się dowiem i konkretnie porównam...xD. Enzochem, to niewątpliwie bardzo dobry sklep i miło wspominam. Wiele razy kupowałam i nigdy, ale to przenigdy nie doświadczyłam problemów. Jedyna rzecz jakiej nie miałam z jego asortymentu to EUTYLONE CRISTAL HQ i może nadszedł czas aby to zmienić...xD
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
niedługo dam Ci znać co lepsze ale wydaje mi się ze iceblacked_out pisze: ↑4 mies. temuZmierzam się niebawem do zamówienia, co będzie lepsze pod względem speeda? 3-CMC ICE CRISTAL czy 3-CMC CRISTAL? Ktoś wie może?
Ciekawe kiedy wrócą stymulanty bo były bardzo dobre
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Niebawem. Oby jak najszybciej. Wszystko było sztos, już nie liczę na a-pihp bo może być ciężko ale oby NEP wrócił jak najszybciej
Ja też po blisko 3-4 miesięcznej przerwie wracam do zakupów i jak zwykle stawiam na 3cmc , do tego przydałby się jakiś stimem ale poza eutylonem nic nie ma a przytuliłbym dla odmiany APIHP
Dodano po 2 minutach 56 sekundach:
blacked_out, nie mam pojęcia który lepszy,ja biorę teraz ICE. Ostatnim razem brałem 3CMC SNOW HQ i był to mega dobry sort, zero strucia po przyjęciu 3-5gram przez 24h i po tak długim tripe odstawiając worek zasypiałem jak dziecko także mega czysty i dobry sort to był
blacked_out, nie mam pojęcia który lepszy,ja biorę teraz ICE. Ostatnim razem brałem 3CMC SNOW HQ i był to mega dobry sort, zero strucia po przyjęciu 3-5gram przez 24h i po tak długim tripe odstawiając worek zasypiałem jak dziecko także mega czysty i dobry sort to był
Dostałem nie dawno informację że do po wakacjach enzo będzie miał informacje jeśli chodzi o nepa i a-pihp
A-PIHP na wiosnę była potężna. Miała inną konsystencję niż w pozostałych sklepach. Nigdy już nie wróci
Chyba że Enzo ma jeszcze jakiegoś asa w rękawie.
Chyba że Enzo ma jeszcze jakiegoś asa w rękawie.
Tego to i ja nie miałem. Głupio będzie poprosić o sampla tego jak zamówię coś?Gargameliego pisze: ↑4 mies. temuJedyna rzecz jakiej nie miałam z jego asortymentu to EUTYLONE CRISTAL HQ i może nadszedł czas aby to zmienić...xD
RC_inside, ja poprosiłem kiedyś i dostałem. Myślę że nie będzie problemu. Co do samego eutylonu i jego działania to mnie najbardziej przypominał 3cmc jednak inaczej i trzeba by dokładniejszych badań.
Czekam na recenzję!!Gargameli pisze: ↑4 mies. temuPewnie niedługo się dowiem i konkretnie porównam...xD. Enzochem, to niewątpliwie bardzo dobry sklep i miło wspominam. Wiele razy kupowałam i nigdy, ale to przenigdy nie doświadczyłam problemów. Jedyna rzecz jakiej nie miałam z jego asortymentu to EUTYLONE CRISTAL HQ i może nadszedł czas aby to zmienić...xD
Też mi się właśnie wydaje że ICE, ale zobaczymyRyniek pisze: ↑4 mies. temuniedługo dam Ci znać co lepsze ale wydaje mi się ze iceblacked_out pisze: ↑4 mies. temuZmierzam się niebawem do zamówienia, co będzie lepsze pod względem speeda? 3-CMC ICE CRISTAL czy 3-CMC CRISTAL? Ktoś wie może?
Właśnie też mam ochotę kupić ICE, ale jeszcze poczekam na wasze recenzjeTreadway pisze: ↑4 mies. temuJa też po blisko 3-4 miesięcznej przerwie wracam do zakupów i jak zwykle stawiam na 3cmc , do tego przydałby się jakiś stimem ale poza eutylonem nic nie ma a przytuliłbym dla odmiany APIHP
Dobra kolejne zamówienie poleciało, teraz czekać na gołębia i napisać czy ice lepszy od cristala