Ostatni post z poprzedniej strony:
Enzochem, planujesz jakieś pixy moze;)? I czy Nepalczyk powrociEnzo-chem.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: Enzochem
Enzo-chem.cc - opinie i recenzje o sklepie
Schalltanz, możesz coś więcej napisać o 3cmc Orange?Jak wyważone?4cmc powder również?
tajemniczy27xx,
Szczerze? To bierz i się nawet nie zastanawiać nie zawiedziesz sie
Szczerze? To bierz i się nawet nie zastanawiać nie zawiedziesz sie
Vendor pierwsza klasa.
Wysyłka- 10 na 10
Kontakt 10 na 10
Pakowanie 10 na 10.
Gorąco polecam vendora, lepszego nie znajdziecie.
Wysyłka- 10 na 10
Kontakt 10 na 10
Pakowanie 10 na 10.
Gorąco polecam vendora, lepszego nie znajdziecie.
Zobaczymy zamówienie Aphip 25 poszło znając vendora liczę na to się nie zawiodę
Apihp to mocna substancja uważajcie na dawkowanie Można polatać Energia i siła rozpiera jedna kreska i wystarczy na zabawe
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
GrzybeQ, A mówiłem że tu wszystko jest jak w szwajcarskim zegarku To godny zaufania Vendor
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
To mój pierwszy post także witam i pozdrawiam wszystkich. Czas wysyłki jest nieprawdopodobnie szybki. Ostatniego gołębia zamówiłem o północy, rano już go posłali w świat, a na następny dzień był już u mnie. Kontakt na duży plus. Fajne gratisy zawsze dostawałem jakieś 3 różne kryształy inne niż zamawiałem, a to stwarza wiele możliwości bo można fajnie zmiksować. Zamawiając jeden kryształ dostajesz też 3 inne i wtedy można zjeść jedną pręgę z 4 różnych tematów naraz, co potęguje pozytywne doznania. Jakość odczynników jest na wysokim poziomie. Także polecam sklep. Elo ide coś zjeść.
Przesyłka ekspresowa jakość dokładnie Aphip oceniam na 8 bardzo sample 3cmc Orange