Ostatni post z poprzedniej strony:
Jak dobrze że zdążyłem 100 ice zgarnąć bo teraz można tylko 25 hehe udało mi się nieźleEnzo-chem.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: Enzochem
Enzo-chem.cc - opinie i recenzje o sklepie
Enzo to spoko Vendor. Zawsze nasypie z górka i wrzuca sample nawet nie trzeba się prosić o nie. Dba o swoich klientów
Paka doleciała wedle zapewnień V w błyskawicznym tempie. Do tego górka i sample.
Od dziś sie tutaj stołuje. Szacun Enzo
Od dziś sie tutaj stołuje. Szacun Enzo
A u mnie lipa zamówienie opłacone w Pn i rakieta jeszcze nie nadana... pewnie będę musiał obejść się smakiem na weekend
Laborant
Trochę dziwne ale no w takich sprawach na maila do Enzo pisz.reproduktor pisze: ↑1 rok temuA u mnie lipa zamówienie opłacone w Pn i rakieta jeszcze nie nadana... pewnie będę musiał obejść się smakiem na weekend
mbside, pisałem... Vendor twierdzi że to z mojej winy bo nie odpowiedziałem na jego pytanie w e mail u, ja twierdzę inaczej ale cóż muszę czekać na na rakietę po świętach.
Laborant
No kwestia niedogadania tylko, bo napisałeś tak jakby grubszy problem byłreproduktor pisze: ↑1 rok temumbside, pisałem... Vendor twierdzi że to z mojej winy bo nie odpowiedziałem na jego pytanie w e mail u, ja twierdzę inaczej ale cóż muszę czekać na na rakietę po świętach.
Mój gołąb też szczęśliwie doleciał do celu.Jak zwykle wszystko na plus i darmowe sample różnych odczynników
No jeśli nadana zostanie dziś to jest opcja dostawy w sobotę więc jest nadziejareproduktor pisze: ↑1 rok temumbside, nie raczej problem dotyczy tylko mnie cóż pech choć Enzo twierdzi że może coś poradzi i dal nadzieję że rakieta wyląduje jutro. Dam znać jak sprawa się rozegra
Taka opcja jest przy nadaniu w czwartek. Ja zawsze zamawiałem na początku tygodnia i w czwartek miałem u siebie
reproduktor, dziwna u Ciebie sytuacja bo mi zawsze gołąb ląduje trzy dni po zamówieniu.Może nie mieli na stanie tego co chciałeś i czekali na zapasy?
Witam forumowiczów.
Po raz kolejny gołąb wylądował w ekspresowym tempie.
Wysyłka - 10/10
Pakowanie - 10/10
Odczynniki pierwsza klasa.
Kontakt z V- 10/10
Moim zdanie to najlepszy vendor na rynku
Dzięki Enzo trzymaj tak dalej nie będziesz miał równych sobie
Pozdrawiam forumowiczów
Po raz kolejny gołąb wylądował w ekspresowym tempie.
Wysyłka - 10/10
Pakowanie - 10/10
Odczynniki pierwsza klasa.
Kontakt z V- 10/10
Moim zdanie to najlepszy vendor na rynku
Dzięki Enzo trzymaj tak dalej nie będziesz miał równych sobie
Pozdrawiam forumowiczów