fa******.s***@*******.*om

Opinie na temat sklepów z research chemicals oraz ich produktów.
Najbardziej aktywny temat:
Gdzie teraz na zakupy?
Status:
Bruce
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Użytkownik
Autor tematu
Reputacja: 138

Nieprzeczytany post autor: Bruce » 4 lata temu

Słyszeliście? W ofercie tylko maczanki. Nie wiem czy to nie ściema bo ceny mocno "konkurencyjne". Wysyłki ponoć zza bliskiej miedzy.

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Reputacja: 3279

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 4 lata temu

Ten post ma wysoką reputację.

Nie wiem skąd Wy bierzecie te sklepy ;) ;) ;)
Sergiusz pisze:
5 lata temu
Ekipa forum dopek.eu ostrzega przed mailowymi vendorami. Było ich wielu i chyba jeszcze żaden z nich nie skończył biznesu inaczej niż wałkiem.
Zalecamy ostrożność - najlepiej unikać kontaktu z takimi osobami, gdyż w większości przypadków są to naganiacze i oszuści.
Sklep ze stroną inwestuje w www, zabezpieczenia, wyrabia sobie renomę - przy ewentualnej zawijce ma coś do stracenia. Natomiast vendor mailowy przy oszustwie traci tylko minutę, którą poświęcił na założenie skrzynki mailowej.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 720

Nieprzeczytany post autor: Wizzair » 4 lata temu

Czyżby ktoś się podszywał pod stary sprawdzony sklep ?
Tzn tamten sklep nie działał mailowo.

Status:
Bruce
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Użytkownik
Autor tematu
Reputacja: 138

Nieprzeczytany post autor: Bruce » 4 lata temu

Wizzair pisze:
4 lata temu
Czyżby ktoś się podszywał pod stary sprawdzony sklep ?
Jest to prawdopodobne. Napisałem do nich e-mail, twierdzą że to ten sam sklep, ale w nowej odsłonie i niebawem startują ze stroną. Napisali również, że wstępnie rozmawiali już z Sergiusz, w sprawie reklamy i działu partnerskiego, ale ile w tym prawdy to ja nie wiem.

Zapomniałem dodać, że chciałem zamówić, ale oni nie chcieli przyjąć zamówienia. Stwierdzili, że ruszają z oficjalną sprzedażą jak ruszy strona. A po e-mail obsługują tylko zamówienia 25g+ (ale to nie mój kaliber i możliwości finansowe).

Wiadomość moderatora

scalono

Status:
takBOnie
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 114

Nieprzeczytany post autor: takBOnie » 4 lata temu

Bruce pisze:
4 lata temu
Napisałem do nich e-mail, twierdzą że to ten sam sklep, ale w nowej odsłonie i niebawem startują ze stroną.
Jak to będzie to co bardzo miło wspominam to na pewno zamówię.
Bruce pisze:
4 lata temu
chciałem zamówić, ale oni nie chcieli przyjąć zamówienia
To akurat dobrze o nich świadczy. Nie przyjmują zamówień jak nie ma strony. Akurat to byłoby w stylu tej ekipy. Przecież tam pompy nie było, a przynajmniej ja sobie nie przypominam.
Bruce pisze:
4 lata temu
po e-mail obsługują tylko zamówienia 25g+
Opcje są dwie; im więcej zamówień na 25g+ tym więcej kabzy przy scamie nabiją, lub faktycznie są uczciwi i po e-mail obsługują tylko hurt.

A czy już rozmawiali z Sergiusz, to On sam musiałby się wypowiedzieć.

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 720

Nieprzeczytany post autor: Wizzair » 4 lata temu

Zdecydowanie nie wiązałbym starej ekipy z tą i traktował jako zupełnie inna ekipę.

Status:
takBOnie
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Użytkownik

Wizzair, Czyli jakieś światełko w tunelu jest :sick: i raczej nic nie wskazuje na pompę. 25g materiału na 5F-ADB 95% + 4F-ADB 5% za 160 zł + wysyłka 45 zł (zza miedzy) to nie są kolosalne koszta. Najwyżej stracę :roll:

Status:
matex
Sniffiarz
Matex
Reputacja: 28

Nieprzeczytany post autor: matex » 4 lata temu

Było by dobrze i miło jak by szanowny pan Sergiusz coś podpowiedział czy faktycznie sklep robi coś w tym kierunku żeby się pojawić u nas

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 1490

Nieprzeczytany post autor: Legend » 4 lata temu

matex pisze:
4 lata temu
Było by dobrze i miło jak by szanowny pan Sergiusz coś podpowiedział czy faktycznie sklep robi coś w tym kierunku żeby się pojawić u nas
Wielokrotnie było pisane, że nie przyjmujemy vendorów bez strony www. Vendorzy mailowi to chłam, wszyscy padli i nie możemy narażać naszych userów na takie niebezpieczeństwo !
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
Sergiusz
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Administrator
Reputacja: 1834

Nieprzeczytany post autor: Sergiusz » 4 lata temu

Dokładnie tak jak wspomnieli moderatorzy - Gargameli i josiek NIE współpracujemy z vendorami mailowymi. W sprawie współpracy pisano do mnie z tego maila jeszcze na początku listopada tamtego roku.
Maja się odzywać jak strona będzie gotowa, ale to już trochę trwa i z tego co mi wiadomo - jeszcze potrwa.
Tylko od pisania do współpracy jest daleka droga, napisać, że jest zainteresowany współpracą może każdy. Ale oczywiście, życzę temu sklepowi wszystkiego dobrego i mam nadzieję, że za jakiś czas postawią stronę i do nas dołączą!
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
WeedTV
Psychonauta
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 5

Nieprzeczytany post autor: WeedTV » 4 lata temu

To jest w sumie zabawne jak robią strone tyle czasu ja bym im to zrobił w pare godzin ale raczej nie robią, a Sergiusz dobrze że nie współpracuje z mailowymi bo to zawsze kończy się scamem.
Pomogłem lub mój post cie rozbawił?
zostaw reputa motywuje mnie to do dalszych działań.

Kontakt ze mną dla chętnych :D
gg:35686862
yt:youtube.com/c/weedtv666

Status:
takBOnie
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Użytkownik

Dziś miałem po raz kolejny kontakt ze sklepem. Oprócz produktów będzie zestaw SamplePack w rozsądnej cenie. Czekam z niecierpliwością na otwarcie strony.

Status:
mbside
Kryształowa Legenda
Użytkownik
Reputacja: 496

Nieprzeczytany post autor: mbside » 4 lata temu

WeedTV, w pare godzin porzadna strone ? Fakt postawienie strony to chwila ale konfiguracja, podpiecie platnosci i inne detale to nie zajmuje chwili

Status:
WeedTV
Psychonauta
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 5

Nieprzeczytany post autor: WeedTV » 4 lata temu

mbside pisze:
4 lata temu
WeedTV, w pare godzin porzadna strone ? Fakt postawienie strony to chwila ale konfiguracja, podpiecie platnosci i inne detale to nie zajmuje chwili
W godzinę zrobiłem z płatnościami btc sklepik, fakt że jakbym chciał zrobić to porządnie z zmianem szablonu strony na ładny oraz poustawianiu odpowiednio złotych itp zeszło by z 2-3dni ale żeby robić strone miesicami? nawet jak zlecicie byle komu za 1-2k bo pełno jest takich firm co robia strony dosyc tanio i ladnie, to macie stronke w miesiąc z własnym oprogramowaniem i fajnymi skryptami.
Poza tym robiłem to na darmowym hostingu i wszystko się zacinało, jak dodałem stronę do google bo chciałem sprawdzić czy ktoś zamówi to było takie przeciężenie że sie nic kupić nie dało a potem cały transfer ludzie zużyli w jeden dzień.
REASUMUJĄC daj mi ktoś hosting i domene w pierwszą godzinę już będzie się dało płacić i wszystko, a kolejne to tylko dodanie bajerów zmiana stylu oraz zabezpieczeń.
Pomogłem lub mój post cie rozbawił?
zostaw reputa motywuje mnie to do dalszych działań.

Kontakt ze mną dla chętnych :D
gg:35686862
yt:youtube.com/c/weedtv666

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Reputacja: 3279

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 4 lata temu

Sama strona, silnik sklepu to faktycznie dla sprawnego programisty proste wyzwanie. Ale już podpięcie do tego bazy danych i zabezpieczenie tabel / kwerend to już blachostka nie jest. Płatności online i kryotowalutowe to też nic specjalnie skomplikowanego. Kto robi stronę dla sklepu to nie mam zielonego pojęcia. Dla mnie sklep ma być funkcjonalny i przejrzysty. Co z tego wyniknie i o ile wyniknie tego nie wiem.