Ostatni post z poprzedniej strony:
To jest czysty dopaminowiec w działaniu?Fake kokaina, fake koko, syntetyczny koks. Gdzie obecnie najlepszy?
Fake kokaina, fake koko, syntetyczny koks. Gdzie obecnie najlepszy?
Dużooo dopaminy jest ale też jest odrobinka euforki co podnosi libido
Jak dzięcioł potem możesz pukać
Jak dzięcioł potem możesz pukać
Anus Domini
A to zalezy o ktory konkretnie produkt pytasz w sensie z jakiego sklepu bo przeciez kazdy ma inny. Od siebie polecam synthcaine colombia od ChemCentrum. Bardzo dobry produkt no i sa dwa warianty mocniejszy i slabszy. Idzie w nim wyczuc dzialanie dopaminowe ale serotonine tez lekko smyrka
Pytam która odmiana lepsza dla początkującego?
Mordko w temacie fake koko tylko i wyłącznie synthcaine colombia z ChemCentrum zaufaj pobieram to wiekszymi ilosciami od dawna to nowe strong tez super troche mocniejsze ale moje szczury przyzwyczajone do wersji zwyklej i ja w sumie tez i ja polecam najbardziej
Dla początkującego polecam Ci to co kolega wyżej, ale w wersji normalniej i mimo że to normal to musisz uważać na dawki i się ich trzymać bo mimo wszystko to również mocny stymulant
Jeśli chodzi o syntetyczne coco, to w tym temacie ChemCentrum robi mega robotę. Dodatkowo występują w ich ofercie dwa warianty - wersja stron, i nieco słabsza(co nie oznacza gorza ). Jest to dobry specyfik, jeśli potrzebujemy pobudzenia, a przy odpowiednim dawkowaniu nawet nie widać, że jest się wystrzelonym.
Nie potykaj się mordo o te same kłody.
Potvrzuji vaše slova, kamaráde. Já osobně kupuji silný, protože je pro mě ekonomičtější a prostě ho dávkuji méně. Výrobek je kolosálně dobrý.
I recommend KU crystal and EKU crystal too, These two products are also very good
To temat o całe cocoBuyrcchemical pisze: ↑1 rok temuI recommend KU crystal and EKU crystal too, These two products are also very good
Added in 53 seconds:
Polecam też KU crystal i EKU crystal, te dwa produkty też są bardzo dobre
Ja osobiscie jestem zachwycony tym fake coco od Kasi, nie wiem co tam jest ale jest to bardzo dobra mieszanka idealnie spelniajaca moje oczekiwania
fakekoko od chemcentrum pachnie chrzanem????
Gdy testowałem jakiś czas temu to lekko miało taki zapaszek
„Łatwiej mieć zasady, kiedy jest się najedzonym".
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Tak zapach jest normalnie wyczuwalny. Wiadomo im dłużej lecisz tym zapach bardziej zanika ale ogólnie pachnie dobrze