Ostatni post z poprzedniej strony:
Ale wy wszyscy madrzy jestescie.Kazdy bierze co chce i po to jest te forum.Wlasciwie to sam szukam jakoichkolwiek opio i nie moge nic dobre znalesc.Biore opiaty od 20 lat i nic lepszego do tej pory nie znalazle a bralem doslownie wszystko.pzdrFentanyl jeszcze dostępny?
Fentanyl jeszcze dostępny?
hehe, dokładnie takie same odczucia mam. jedni będą mówić że opio nigdy w życiu, drudzy że meth nigdy w żyłę (a sami robiąc vapo), inni ze tylko mj lub max amf od znajomego providera.
nie wiem czemu ma służyć jakiekolwiek pouczanie siebie nawzajem na forach tego typu. każdy z nas w sobie jakiś pierwiastek autodestrukcyjny skoro nigdy nie skończyło się na pierwszym razie z substancjami nie wiadomo jakiego pochodzenia (ilu z nas wysłało jakąkolwiek ilość substancji chociażby do en**con**?). każdy z nas ma ulubiony typ danej substancji obojętnie czy to kanna, alkohol czy cokolwiek z twardych. let's deal with it. nikt z nas nie jest lepszy ani gorszy.
jeśli ktoś chce zakończyć swoje życie, to dobrze wiemy że wystarczy spacer po kilku lekarzach i mamy gotowy zestaw.
także demonizowanie jakiejkolwiek substancji, ze "dobrze ze już nie ma" jest no cóż, bezcelowe?
Dokładnie kazdy robi to co chce nie ma co pouczać innych
Podbijam teamt!
Czy oprocz receptomatow albo spacerku do lekarza to jeszcze w jakis sposob moge ogarnac fenta?
Chodze po tym necie i szukam sensownych odpowiedzi a dostaje tylko moralizatorskie gadki motywacyjne xdddd
Zapoznalem sie z tematem i wiem z czym sie to je xddd
Czy oprocz receptomatow albo spacerku do lekarza to jeszcze w jakis sposob moge ogarnac fenta?
Chodze po tym necie i szukam sensownych odpowiedzi a dostaje tylko moralizatorskie gadki motywacyjne xdddd
Zapoznalem sie z tematem i wiem z czym sie to je xddd
Niby pouczać się nie powinno, ale tam gdzie pojawia się poważne zagrożenie życia to wszelkie zasady znikają. Branie czegoś co dawkuje się w mikrogramach i jest jeszcze do tego opio to serio nie są przelewki i tu nie ma żartów.
Gdzieś lata bo w TV wczoraj coś mówili
https://mazowiecka.policja.gov.pl/ra/aktualnosci/aktualnosci/99659,Kolejne-zatrzymania-i-zabezpieczone-znaczne-ilosci-fentanylu.html
Nagonki są, były i będą. Ale pchanie czegoś takiego dla cywili to jawne skurwysyństwo.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Fentanyl to bardzo silny syntetyk, brałem kiedyś apteczny w sporych ilościach. Lekarze przepisują go dla pacjentów chorych na raka, którzy zmagają się z silnym bólem. Tolerancja po nim rośnie w bardzo szybkim tempie i trzeba uważać z dawką. Obecnie jestem czysty od opio co mnie bardzo cieszy , bo czuję się wolny. Nie polecam ciągów opio, szczególnie fenta, łatwo go przedawkować i do tego ten pieprzonym przymus zażywania i lęk przed skrętem
Bohužel i v Praze, Ostravě a Pardubicích se stále častěji objevují kuřácké výrobky na extrémně nebezpečný fentanyl.