Fres*pi*ls.com opinie o sklepie
może jakieś sampelki ?
Bizona nie atakuj, bo to spokojny dzieciak, jak się dopiero wkuuuurzy to będziesz miał coś z twarzą nie tak.
15 zł za sample, nie wiem czy dobry wybór marketingowy - szczególnie jak się proponuję dobrą recenzje.
marketing jak by trochę szeptany ?
user z jednym postem nie jest przekonujący.
Piguły ładnie się prezentują z tego sklepu, są na 4cmc spróbował bym czy są jakościowo dobre- ale nie za jakieś "oddanie" za przesyłkę . cenowo co do jednej piguły (15zł) za jedną mogło być lepiej.
Jak ktoś się zdecyduję napiszcie jakąś opinie na temat tego sklepu i jego produktów.
marketing jak by trochę szeptany ?
user z jednym postem nie jest przekonujący.
Piguły ładnie się prezentują z tego sklepu, są na 4cmc spróbował bym czy są jakościowo dobre- ale nie za jakieś "oddanie" za przesyłkę . cenowo co do jednej piguły (15zł) za jedną mogło być lepiej.
Jak ktoś się zdecyduję napiszcie jakąś opinie na temat tego sklepu i jego produktów.
jadłem granaty .
ale one były z mazowieckiego jak dobrze pamiętam
To kopia ?
Czy moze właśnie oryginał ? Ktoś testował jakieś opinie .
Jestem szczerze zainteresowany
ale one były z mazowieckiego jak dobrze pamiętam
To kopia ?
Czy moze właśnie oryginał ? Ktoś testował jakieś opinie .
Jestem szczerze zainteresowany
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
Uwaga sklep rozdaje darmowe sample. Zgłoszenia wysylajcie na mail sklepu. Tylko 5 pierwszych osób się załapie. Warunkiem jest wystawienie recenzji na forum
Jak coś to ten PKP to jest właśiciel tego sklepu, dostałem pw z ich reklamą od niego a teraz tu widzę jak pali jana i zakłada temat z tekstem "Ciekawy sklep z pixami na 4cmc "
Jak 15 zł za sample to ja podziękuje również, nie będę płacił za bycie szczurkiem doświadczalnym
Jak 15 zł za sample to ja podziękuje również, nie będę płacił za bycie szczurkiem doświadczalnym
Mial sprobawiałem snifem i jest bardzo przyjemny, jeżeli uda się uzyskać odpowiednia twardość granatów to może być naprawdę ciekawe
Dostałem 5 cukierków. Cztery z nich noszą nazwę w sklepie NO NAME, a jeden biały granat. Lyknalem jedną na sucho, popilem wodą czekam 40 min. no i dupy nie urwało. Lekko smyrnelo więc dorzucilem druga. No tutaj coś zaczęło się dziać tak ale jak dla mnie faza jaka u mnie zawsze wystepuje po CEC-u. Spory oczoplas, rozlanie ale miałem takie podkurwienie że czegoś brakuje tak jak mam zawsze po CEC-u. Czegoś brak i nie jestem do końca pewien czy siedzi tam CMC jak dla mnie są one na CEC-u bo czułem identyczna fazę... Oczywiście mogę się mylić, ale jestem przekonany w 99% ze był to CEC bo po trzech lyknietych cukierkach zasiadlem do ostatnich resztek z soboty prawilnego klefa no i gdyby nie to miałbym zjechany dzień, bo jak mówiłem pozostaje u mnie taki niedosyt po CEC-ach. Dobrze że zawsze sobie zostawiam trochę czegoś na czarną godzinę.
Ogólnie dzięki za sprobowanie, ale niestety wystawiam szczere opinie w swoim odczuciu, więc pamiętajcie ze na Was może zadziałać inaczej, ja jestem przekonany że siedzi tam CEC...
Jeżeli chodzi o twardość dostałem ładne tableteczki bez żadnego prochu to na plus.
ocena 5/10
Dopiero wczoraj testowałem te cukierki, więc nic dziwnego ze dopiero dzisiaj wystawione opinie nie prawda?
Ogólnie dzięki za sprobowanie, ale niestety wystawiam szczere opinie w swoim odczuciu, więc pamiętajcie ze na Was może zadziałać inaczej, ja jestem przekonany że siedzi tam CEC...
Jeżeli chodzi o twardość dostałem ładne tableteczki bez żadnego prochu to na plus.
ocena 5/10
Dopiero wczoraj testowałem te cukierki, więc nic dziwnego ze dopiero dzisiaj wystawione opinie nie prawda?
oferta sklepu dosyć słaba, zwlaszcza ze macie w trzech rodzajach pillsow tylko 4cmc jak sie pojawi 3cmc i moze cos jeszcze chetnie zawitam choc czwórka tez nie jest zla zobaczymy jak to bedzie , powodzenia!
Bzz, Bzz
Uważajcie na ten sklep to są oszuści, pisał już ktoś w innym temacie tutaj i nie wierzyłem aż przekonałem się na własnej skórze.... Dobrze, że nie pokusiłem się o hurt uważajcie i nie wtopcie kasy tak jak ja.. Obsługa niemiła, powinienem posłuchać rozsądku i od razu odpuścić wielu osobom sample podochodziły w prochu i pewnie produkt po prostu nie wyszedł i postanowili zrobić wyjebke.. Pierwszy raz sie przejechalem na zakupach z neta, omijać ten sklep szerokim łukiem..
Tu macie opinie o ich pillsach od innego gościa https://dopek.eu/granat-pixa-na-4cmc-p4475.html#p5146
Tu macie opinie o ich pillsach od innego gościa https://dopek.eu/granat-pixa-na-4cmc-p4475.html#p5146
Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.
Dokładnie jak sample przychodzily to był śmiech na sali ja rozumiem ze sklep się dopiero szkolił, ale pilsa która przyszla w opakowaniu po grze zmielona na puder to troche pszesada.
Wielu userów żaliło się o jakość w stosunku do ceny.
Dodatkowo dawno nie widziałem tak przypałowo zapakowanej paczki, worel na śmieci????
Sprawdziłem prare raz sklep, jakość produktów to loteria, sam sprzedawca nakłaniał mnie do tego żeby napisać lepszą opinie niż prawdziwa recenzja. Jak by ktoś chciał ss to niech pisze pw.
Szują mi to śmierdzi i wpisał bym sklep do listy scam patrząc na reszte opini.
Wielu userów żaliło się o jakość w stosunku do ceny.
Dodatkowo dawno nie widziałem tak przypałowo zapakowanej paczki, worel na śmieci????
Sprawdziłem prare raz sklep, jakość produktów to loteria, sam sprzedawca nakłaniał mnie do tego żeby napisać lepszą opinie niż prawdziwa recenzja. Jak by ktoś chciał ss to niech pisze pw.
Szują mi to śmierdzi i wpisał bym sklep do listy scam patrząc na reszte opini.
Ojojojoj. Z tego co wiem, przy akcji samplowej panowie kazdej osobie wysylali inną ilosc, co juz swiadczy o pewnej nie odpowiedzialności.
Dosc duża ilość skruszona, zabraklo chyba jednego rodzaju.
Wydajnosc tabletki tez mogla byc lepsza ~ 2-3 to dość duzo aby osiągnąć zamierzony efekt.
Dostalam plyte w opakowaniu i zastanawia mnie czy nie ma jakiehos namierzamia jakbym ja uruchomila. Pozatym pakowanie niczego nie zabezpieczalo.
Licze ze sklep wezmie sobie uwagi do serca i poprawi jakosc produktow i wysyłkę.
Dosc duża ilość skruszona, zabraklo chyba jednego rodzaju.
Wydajnosc tabletki tez mogla byc lepsza ~ 2-3 to dość duzo aby osiągnąć zamierzony efekt.
Dostalam plyte w opakowaniu i zastanawia mnie czy nie ma jakiehos namierzamia jakbym ja uruchomila. Pozatym pakowanie niczego nie zabezpieczalo.
Licze ze sklep wezmie sobie uwagi do serca i poprawi jakosc produktow i wysyłkę.
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.
Snow Queen tu nie ma co poprawiać, oszukują ludzi, połowę maili zlewają a jak już odpiszą to chamstwo i wyzwiska, jakiś amator założył sobie sklepik najpierw narażał ludzi na przypał pakowaniem, teraz mnie wyjebali, brak słów, kasa wtopiona... Ten łeb chyba myślał, że będzie drugim pablo escobarem i jak założy sklep to mu wszystko wolno. Powtarzam, nic tam nie zamawiajcie, bo wtopicie jak ja.
Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.