Fres*pi*ls.com opinie o sklepie

Opinie na temat sklepów z research chemicals oraz ich produktów.
Najbardziej aktywny temat:
Gdzie teraz na zakupy?
Status:
Hennessy
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 287

Nieprzeczytany post autor: Hennessy » 7 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Snow Queen tu nie ma co poprawiać, oszukują ludzi, połowę maili zlewają a jak już odpiszą to chamstwo i wyzwiska, jakiś amator założył sobie sklepik najpierw narażał ludzi na przypał pakowaniem, teraz mnie wyjebali, brak słów, kasa wtopiona... Ten łeb chyba myślał, że będzie drugim pablo escobarem i jak założy sklep to mu wszystko wolno. Powtarzam, nic tam nie zamawiajcie, bo wtopicie jak ja. :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.

Status:
szczurekcmc
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 88

Nieprzeczytany post autor: szczurekcmc » 7 lata temu

To niezłe jaja, dobrze, że nic tu nie zamówilem dla szczurków a wydawało się że będzie tak dobrze...

Status:
HayaKuza
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 37

Nieprzeczytany post autor: HayaKuza » 7 lata temu

Sklep i tak miał kiepską ofertę :crazy:
Badacz nie z tego świata...

Status:
lolek20
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 237

Nieprzeczytany post autor: lolek20 » 7 lata temu

Kiepska oferta, namawianie userów przez pw aby nie wystawiali złych opinii to dostaną gratisy, zamiast pigułek przychodzi proch. Jak mieli tu dział partnerski to usuwali nieprzychylne posty, teraz to samo robią u konkurencji, daleko na tym wózku nie zajadą, pewnie niedługo totalnie się zawina także lepiej uważajcie. U konkurencji był przypadek, że ktoś zamówil 50 pilsów dostał chyba 5 mniej niż powinno i chciał w jednym kolorze dostał w 2 różnych do tego część była pokruszona... Myślę, że spokojnie można dodać ten sklepik do scam listy.

Status:
Kubasek755
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 139

Nieprzeczytany post autor: Kubasek755 » 7 lata temu

Teraz cos na 3cmc dodali :P
Nie należy wierzyć temu co tu pisze. Może jestem psychicznie chory? Albo może jestem poeta i pisze książke? Nie wierzcie mi.

Status:
Bubu88
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 58

Nieprzeczytany post autor: Bubu88 » 7 lata temu

lolek20 pisze:Kiepska oferta, namawianie userów przez pw aby nie wystawiali złych opinii to dostaną gratisy, zamiast pigułek przychodzi proch. Jak mieli tu dział partnerski to usuwali nieprzychylne posty, teraz to samo robią u konkurencji, daleko na tym wózku nie zajadą, pewnie niedługo totalnie się zawina także lepiej uważajcie. U konkurencji był przypadek, że ktoś zamówil 50 pilsów dostał chyba 5 mniej niż powinno i chciał w jednym kolorze dostał w 2 różnych do tego część była pokruszona... Myślę, że spokojnie można dodać ten sklepik do scam listy.
no, albo ktos zamowil podobno coś i dostal z jakims rodzynkiem, ktos z ekipy pakowal to przy obiedzie. Totalna amatorszczyzna
a mi kazali wystawic opinie z ladnym zdjeciem na ktorym widac niepokruszonego pixa, o tym pokruszonym mialem nie wspominac. I poprosili o napisanie jeszcze jednej opinii w drugim temacie, w zamian mialem dostać nastepnego sampla. Obiecywali że wyślą, nawet adres im podalem jeszcze raz. Oczywiscie, nie wyslali, bo po co xD nie jestem zły bo nie zalezy mi na darmowym cpaniu no ale jak sie cos proponuje to trzeba dotrzymac slowa

Status:
Hennessy
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 287

Nieprzeczytany post autor: Hennessy » 7 lata temu

Wylecieli już ze wszystkich for za wyjebki, podobno już w ogóle nie wysyłają, nie dajcie się nabrać ludziska. Trzeba uważać i robić zakupy u zweryfikowanych sklepów bo jak widać niektórzy chca sie tylko nachapać kasy i zawinąć interes.
Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.

Status:
popekmonster
Dyletant
Użytkownik
Reputacja: 0

Nieprzeczytany post autor: popekmonster » 7 lata temu

Właśnie wyjebali mnie na 127 pln ;] już złodzieje nie wysyłają , a hajs wtopiony wałek na 127 pln hehe Szczury