lolek20 pisze:Kiepska oferta, namawianie userów przez pw aby nie wystawiali złych opinii to dostaną gratisy, zamiast pigułek przychodzi proch. Jak mieli tu dział partnerski to usuwali nieprzychylne posty, teraz to samo robią u konkurencji, daleko na tym wózku nie zajadą, pewnie niedługo totalnie się zawina także lepiej uważajcie. U konkurencji był przypadek, że ktoś zamówil 50 pilsów dostał chyba 5 mniej niż powinno i chciał w jednym kolorze dostał w 2 różnych do tego część była pokruszona... Myślę, że spokojnie można dodać ten sklepik do scam listy.
no, albo ktos zamowil podobno coś i dostal z jakims rodzynkiem, ktos z ekipy pakowal to przy obiedzie. Totalna amatorszczyzna
a mi kazali wystawic opinie z ladnym zdjeciem na ktorym widac niepokruszonego pixa, o tym pokruszonym mialem nie wspominac. I poprosili o napisanie jeszcze jednej opinii w drugim temacie, w zamian mialem dostać nastepnego sampla. Obiecywali że wyślą, nawet adres im podalem jeszcze raz. Oczywiscie, nie wyslali, bo po co xD nie jestem zły bo nie zalezy mi na darmowym cpaniu no ale jak sie cos proponuje to trzeba dotrzymac slowa