Na początku chciałem zaznaczyć że substancja jest z grupy opioidów więc jest dość niebezpieczna i co najgorsze uzależniająca.
Biały Puder który wyglądem przypomina u-47700.
Trip Report został napisany pod wpływem, proszę traktować go jako fikcję literacką.
Nikogo nie zachęcam

13:30
Wziołem na oko pare mg metodą PR
13:33
już zaczyna się dziwne zwiotczenie mięśni, ciężka głowa, trochę się pocę; opada mi głowa
Czuje dziwny smak w ustach, zimno mi w nos, mam niespokojne nogi i dretwienie w klatce, czuję troszkę tak jakby podenerwowanie, moje oczy trochę się "rozjeżdżają"zamykam je. Mam dobry humor i się wygłupiam, strasznie macham nogami w pozycji leżącej ma łóżku. Wstaje, aby włączyć wiatrak na większe obroty, trochę kreci mi się w głowie i obraz jest rozmazany, czuje euforie tak jakby jestem pobudzony. Zauważyłem ze najbardziej pocę się w okolicach czoła, zgięć ramion no i szyi, bardzo, dreptam po swoim pokoju.
13:40
Odczuwam pragnienie, chce mi się pić- pije wodę.
Zauważyłem że pisanie z ludźmi z internetu daje mi dużo frajdy.
13:45
czuje jednocześnie podniecenie i uspokojenie. Euforia na max poziomie.
13:50
Problem ze skupieniem wzroku, nieknrolowanie bujam się, odczuwam lekkie nudności.
13:55
Chwile temu chciałem dobic, ale stwierdzilem, że się wtopie w łóżku i zamknę oczy, aby zaznać tego "czegoś "
Przerywam - swędzi mnie ciało znowu jestem podniecony.
14:15
Mam ochotę na dożute mimo ze fuf jeszcze dziala.
14:20
Czasami odczuwam jakieś, drętwienia i poty, na ten moment mam trochę rozmazany obraz.
Substancja działa bardzo euforycznie, bardzo.
Działa też bardzo krótko, jej profil rekreacyjny jest bardzo duży - pożądany, a więc też jest bardzo uzależniający.
Bardzo dziękuję Demoonowi za możliwość testów nad substancją, niebawem pojawią się inne TripReporty.