Ostatni post z poprzedniej strony:
Boss, tak samo jak Potwor. Te same zjebane sorty. Liczy się tylko kasa a jak ktoś zejdzie po tym albo coś mu się stanie to mają wyjebane. Tak naprawdę to jest ten sam sklep tylko inna nazwafun**.m*rket
fun**.m*rket
Jebać te wszystkie sklepy które są spokrewnione z jebanym pasjonatem. Wałkarze na potęgę .
fun**.m*rket
Zgadza się że posty są moderowane na innym forum (tym z napisem w kolorze różowym)
Napisałem taki post na temat NEP i wogóle nie został zaakceptowany.
"... Czy ostatnia dostawa jest z innego składu?
Nie ma tej stymulacji co wcześniej nawet nie odczuwam jej, tylko jest ostre palenie po sniffie przez około 30-40 minut.
Pytam się bo kilka miesięcy zamawiałem i wszystko było ok. ..."
Czyli towar do śmieci od Fun***.m*rket.
Napisałem taki post na temat NEP i wogóle nie został zaakceptowany.
"... Czy ostatnia dostawa jest z innego składu?
Nie ma tej stymulacji co wcześniej nawet nie odczuwam jej, tylko jest ostre palenie po sniffie przez około 30-40 minut.
Pytam się bo kilka miesięcy zamawiałem i wszystko było ok. ..."
Czyli towar do śmieci od Fun***.m*rket.
fun**.m*rket
Mainrex, masz racje ja tak samo zrobilem to dawno bo to zwykle szuje i tyle w temacie . wole atoma predzia i pyszn ;]
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
fun**.m*rket
Ja jakoś tu czegoś nie rozumiem.
Opinie są na Maxa podzielone.
Jedni polecają a drudzy nie.
Nikomu nie dogodzisz.
Ja osobiście jestem zadowol9ny z zakupów u Funkego.
Raz się zdążyło,ze rakieta opcja nie rejestrowana nie dotarła.
Kurier zawsze jest.
Zawartość się zgadza zawsze jakiś bonus.
A jakoś produktów na wysokim poziomie.
Ja osobiście polecam.
Opinie są na Maxa podzielone.
Jedni polecają a drudzy nie.
Nikomu nie dogodzisz.
Ja osobiście jestem zadowol9ny z zakupów u Funkego.
Raz się zdążyło,ze rakieta opcja nie rejestrowana nie dotarła.
Kurier zawsze jest.
Zawartość się zgadza zawsze jakiś bonus.
A jakoś produktów na wysokim poziomie.
Ja osobiście polecam.
fun**.m*rket
HanaMontana, bo to jest sklep pasjonata ktory zrobil wyjebke na klientow. Sprzedawal jeszcze pod sklepem boostlab ktory tez zrobil exit scama. Sam zamawialem u nich i cmc bylo fajne, gorzej z nepem, strasznie slaby sort mieli. Kiedy zamawialem u nich druga paczke to jej juz nie wyslali.
fun**.m*rket
maaatrix, nep znajomy zamowil 50 gram nepa i musial wyjebac do kibla wogole slaby i kolo nepa wogole nie stalo juz tynk ze sciany lepiej robi ale kazdy zrobi jak chce ja tam mam wyjebane na ich sklepy na poczotku dobre mail sorty hexa i nepa teraz to dno i jeszcze raz dno ..
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
fun**.m*rket
Ja załapałem się na czas, kiedy bust się zawinął. Akurat zrobiłem większe zamówienie i bum. Od tamtej pory mam traumę "dużozamówieniową" ale za to znalazłem to forummaaatrix pisze: ↑5 lata temuHanaMontana, bo to jest sklep pasjonata ktory zrobil wyjebke na klientow. Sprzedawal jeszcze pod sklepem boostlab ktory tez zrobil exit scama. Sam zamawialem u nich i cmc bylo fajne, gorzej z nepem, strasznie slaby sort mieli. Kiedy zamawialem u nich druga paczke to jej juz nie wyslali.
Co do fu**y.s**p to się nie wypowiem, bo zamawiałem tylko raz, żeby sprawdzić to i owo. Kontakt, kurier, czas dostawy, wszystko ok, tylko jakość stymów masakra (podobnie zresztą, jak u potwora).
O potworze natomiast nie mogę nic złego powiedzieć. Od kiedy polubiłem ich trójkę, zamawiałem już kilka razy. I zawsze trak, kurier, relatywnie szybka dostawa, zero problemów. Może mam farta? Zdaję sobie sprawę, że prędzej czy później mogę stracić hajs, więc zamawiam mniej, a częściej (robię tak nawet, gdy zamawiam ze sklepów zaufanych tutejszego forum). Tracę wtedy na kurierach, ale w razie potencjalnego kwasu, nie będę płakał, gdy stracę kilka stów.
fun**.m*rket
OpetanyJezus, mial na poczotku hexen igly to byl spoko sort nie powiem ale to mial go krotko
fun**.m*rket
nie wiem lecz wiem ze szczurki byly bardzo zadowolone z igielek na poczotku od tego vendora i nep tez byl spoko lecz to mial dobre sort 2 miechy potem wysylal jakis szajs i tak jest do dzis
fun**.m*rket
a co ty teraz po takim czasie sie przyjebales nie masz jak nabijac postow znajdz sobie inne zajecie