Ostatni post z poprzedniej strony:
Mr Black, bialy puder sniff dobrzw wchodzi po tym czuc moc do pracy jest dobrze moim zdaniem ;]Funbooster*.***
Funbooster*.***
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Funbooster*.***
Ja mam inne odczucia po testach GP sądziłem że wypadnie dużo lepiej oczywiście jest aktywne działa głównie Speed Ale spodziewałem się że ten odczynnika będzie miał dużo większą moc Ale może przyzwyczaiłem się do mocy hexa I za dużo wymagam jak dla mnie najbardziej nada się do pracy tak jak wyżej pisał Boss,
Moja ocena 6-7/10
Moja ocena 6-7/10
Funbooster*.***
Kudlaty250, no tak do pracy ficzycznej dobry jest ;] pozdrawiam
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Funbooster*.***
luki4000, nie ma ale ma gp sól pobudza i maczanka jakąś. Te gp green testowałem i mi posmakowal sort maczanek nie palę więc nie pomogę
Funbooster*.***
Ciakawe Kiedy wrócą E kapsułki...
Starasznie chcialbym ich spróbować bo teraz trudno o dobre pille...
Jeśli ktoś ma jakiś zaufany zagraniczny sklep z pillami to proszę o kontakt na pw
Z góry dzięki :*
Starasznie chcialbym ich spróbować bo teraz trudno o dobre pille...
Jeśli ktoś ma jakiś zaufany zagraniczny sklep z pillami to proszę o kontakt na pw
Z góry dzięki :*
Funbooster*.***
kacperkaka11, słyszałem że mocne to:)
Funbooster*.***
Kush, tzn 30 mg i zobacz jak bedziesz sie czul jak bedzie wszystko dobrze to wiecej posmakuj . ja weteran to sporo wale ale nie powiem dawek ;]