FUNKY od Kolka
FUNKY od Kolka
Dobra stymulacja z euforią,
Dla starych wyjadaczy cały pakunek na raz leciał.
Nie polecam tego robić w przypadku osób niedoświadczonych.
W pakunku 0.2
Dla starych wyjadaczy cały pakunek na raz leciał.
Nie polecam tego robić w przypadku osób niedoświadczonych.
W pakunku 0.2
FUNKY od Kolka
100 mg wystarczyło jak najbardziej. Moim zdaniem bardziej exlusive niż fresh&funky.
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.
FUNKY od Kolka
Jeśli opisujecie sort z przed października zeszłego roku to się zgadzam. Obecny powinien zmienić nazwę bo nie ma polotu do Funky.
FUNKY od Kolka
To jak teraz jest Funki? Pamiętam że jeszcze tak z parę miesięcy temu to mocny był.
walił mnie po rogach ostro.
walił mnie po rogach ostro.
Bizona nie atakuj, bo to spokojny dzieciak, jak się dopiero wkuuuurzy to będziesz miał coś z twarzą nie tak.
FUNKY od Kolka
Ostatnio sprawdzałem Funky jakieś dwa miesiące temu i na niej opieram swoją opinię. Co jakiś czas brałem funky na test z nadzieją że wróci sól z przed października ale w końcu ile można dla mnie ta sól jest stracona.
FUNKY od Kolka
kurde kolek coraz bardziej się psuję, jest unoszący się honorem wszędzie, no cóż może wróci po rozum do głowy.
Bizona nie atakuj, bo to spokojny dzieciak, jak się dopiero wkuuuurzy to będziesz miał coś z twarzą nie tak.
FUNKY od Kolka
Sam mogę potwierdzić że jakość funky się po prostu zepsuło to już nie jest to samo co kiedyś.
FUNKY od Kolka
Ta solą bylem poczęstowany dwukrotnie, kiedys gdy byla jeszcze na skladzie Alf PVP++ to byla mega 0.2g w zupelnosci starczalo na 2 osoby , pozniej sklady sie zmianialy ,ale to co było ostatnio ,to jakis marny stim i delikatne eufo- niewarte kasy
FUNKY od Kolka
Calkiem niezle to bylo kiedys.0.2 na alfa pvp i pozamiatane na 1/os .Teraz to raczej przecietna sól jak dla mnie. Eufo-Stym
FUNKY od Kolka
przyszlo w poniedzialek o,2 wiec sort chyba swiezy.
Z torby 0,2 przyjete okolo 30 - 40 mg wchodzi dosc dlugo okolo 30 minut
stymulacja 65 - 75% reszta euforii? (w miare przyjemnie, osobiscie nie lubie stymulacji) tolerka na stimy zerowa (po za wielce szanowana kosodrzewina)
do pracy spoko ale mi nie podchodzi ze wzgledu na stymulacje ( pachnie czyms slodkim delikatnie jak jakis cukierek wisniowy?)
no i chce sie dokladke
Z torby 0,2 przyjete okolo 30 - 40 mg wchodzi dosc dlugo okolo 30 minut
stymulacja 65 - 75% reszta euforii? (w miare przyjemnie, osobiscie nie lubie stymulacji) tolerka na stimy zerowa (po za wielce szanowana kosodrzewina)
do pracy spoko ale mi nie podchodzi ze wzgledu na stymulacje ( pachnie czyms slodkim delikatnie jak jakis cukierek wisniowy?)
no i chce sie dokladke
FUNKY od Kolka
Dostałem 0,2 w gratisie, nie mam pojęcia co w tym siedzi, za to przeczytałem sporo opinii, że to nieziemski, schizogenny syf. Jest w tym trochę prawdy? Radzicie próbować czy wyjebać do klopa?