Ostatni post z poprzedniej strony:
Chem chmura scam. Wyjebali nawet partnera.Gdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz na zakupy?
Chem cloud hasn't scammed me even after all the drama happened. I undestand not buying from him because of what happened, but we don't even know if it's true. Who will you believe?
And now Preda has disappeared from this forum. What happened now??? His store has had so many problems over many years. My current order will be last from him. Luckily already shipped.
And now he doesn't have the same number of products as chem cloud and Cloud's packages have always been overweight and communication is much faster with him.
Anyone have experience with Grandkg? Always have been interested in the cheap prices and "stealth shipping". Is the stealth really good (No details of course!) ? Maybe my next order is from there so I can avoid drama with both Chem cloud and preda...
And now Preda has disappeared from this forum. What happened now??? His store has had so many problems over many years. My current order will be last from him. Luckily already shipped.
And now he doesn't have the same number of products as chem cloud and Cloud's packages have always been overweight and communication is much faster with him.
Anyone have experience with Grandkg? Always have been interested in the cheap prices and "stealth shipping". Is the stealth really good (No details of course!) ? Maybe my next order is from there so I can avoid drama with both Chem cloud and preda...

Gdzie teraz na zakupy?
jak ktoś ma blisko na słowacje ot rcchems.eu
Zajebiste 4cmc
Zajebiste 4cmc
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
Gdzie teraz na zakupy?
Gdyby mieli 3-cmc takie jak z końca tamtego roku, brał bym 3jke.
Z 4cmc ich flagowym i najlepszym produktem jest 4cmx typ 1. Działa najlepiej, najmocniej i najdłużej oralnie. Raz kiedyś jechałem na bombkach całą noc - i za każdym razem wypierdol mega pozytywny z delikatną stymulacja. Szok!
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
Gdzie teraz na zakupy?
Witam wszystkich czy atom w formie jak zwykle? nie wiem czy cos powiecie do dopiero po rejestracji, ale sie forum zaczelo zabezpieczac w sumie to dobrze i wkoncu trzeba bylo konto robic.
Pozdro
Pozdro
Gdzie teraz na zakupy?
Czy podczas wysyłki na global express trzeba zamawiać na dokladny adres czy wystarczy ulica?
Gdzie teraz na zakupy?
Pewne legitne A PvP gdzie szukać ?
Pewne źródła.
Pewne źródła.
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Gdzie teraz na zakupy?
DragonJe DMT,
Boss, Chłopaczek z forum to ma. Jak chcesz to pisz do niego wiadomość. Tylko uważaj bo lubi wałkować. Już MDPHP, przerobił na kasę.
Boss, Chłopaczek z forum to ma. Jak chcesz to pisz do niego wiadomość. Tylko uważaj bo lubi wałkować. Już MDPHP, przerobił na kasę.
Gdzie teraz na zakupy?
BOTlle
Lubi wałkować to juz nie jest takie pewne.
Znalazłem shop co ma 5g za 40€.
Ale niewiem czy shop wiarygodny bo zakupów tam nie robiłem.
Choć długo już jest na rynku.
Lubi wałkować to juz nie jest takie pewne.
Znalazłem shop co ma 5g za 40€.
Ale niewiem czy shop wiarygodny bo zakupów tam nie robiłem.
Choć długo już jest na rynku.
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Gdzie teraz na zakupy?
dlatego polecam kupowac u vendorow na forum a nie przez jakiegos goscia co nikt nie slyszal o nim . glupota przelewac komus kase i wierzyc na slowo ...;]
Dodano po 17 minutach 27 sekundach:
DragonJe DMT, nie ryzykuj jesli nie opini o sklepie nigdzie ;]
Dodano po 17 minutach 27 sekundach:
DragonJe DMT, nie ryzykuj jesli nie opini o sklepie nigdzie ;]
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Gdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz po mocno euforyczne 4cmc i 3mmc
Chodzi o jak najwięcej eufo serotonino kanapo... wiadomo o co chodzi
Czy produkty atoma dadzą mi to czego oczekuję?
pozdrawiam
Chodzi o jak najwięcej eufo serotonino kanapo... wiadomo o co chodzi
Czy produkty atoma dadzą mi to czego oczekuję?
pozdrawiam