Ostatni post z poprzedniej strony:
okejGdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz na zakupy?
dostane u jakiegoś V cos jak kiedyś behemoth od wilka ? ktoś sie orientuje ?
Gdzie teraz na zakupy?
Jakie i skąd polecilibyscie stymulanty? Jeszcze nie tak dawno bezkonkurencyjne dla mnie było Mdphp, potem apih dawal radę. Niestety teraz nie mam pojęcia za co by się tu zabrać co miało by podobny profil działania
Gdzie teraz na zakupy?
tonielogin, z tego co mi wiadomo, to niedługo atom będzie miał apihpa, więc trza chwilę poczekać. Niestety nikt więcej poza predem nie oferuje alf :<
Sleep to dream tonight
Fill the empty spaces that shadows left behind
You and i will create a new world deep within our minds
Nulla dies sine linea
Fill the empty spaces that shadows left behind
You and i will create a new world deep within our minds
Nulla dies sine linea
Gdzie teraz na zakupy?
tonielogin, u preda masz hexa prima sort, albo a-php bardzo dobre. W nastepnym tygodniu ma pojawic sie nep big crystal, moj krol stimow
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
Gdzie teraz na zakupy?
tonielogin, hexen ma atom i pred za tydzien bedzie u preda nep big crystal sort ma byc taki sam a byl kozak polecam
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Gdzie teraz na zakupy?
Rogalitoddlo, predator i atom polecam super sorty bedziesz zadowolony
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Gdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz na zakupy?
A sory za pomylke napisz na czacie ktos zawsze ci szybciej pomoze ;]
Gdzie teraz na zakupy?
DonCorleone, bedzie ciezko wiem ze magu wysyla lecz jakos sortow nie wiem u niego sie zmienia caly czas ma nawet pobranie . poczytaj opinie o nim to sie dowiesz ciezka sprawa wiesz jak jest teraz trzeba czekac
Dodano po 45 sekundach:
moze atom ? musisz zlozyc zamowienie szybko bo bedzie mial przerwe
Dodano po 45 sekundach:
moze atom ? musisz zlozyc zamowienie szybko bo bedzie mial przerwe