Ostatni post z poprzedniej strony:
Broussard, też uważam że lepiej kupić dany odczynnik niż pille niewiadomego składu. Wyjdzie oszczędniej i bezpieczniej.Gdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz na zakupy?
Z wyczytanych opinii to narazie zaden. Ptak w drodze ze "starym" hexem od preda, moze sie okazac lepszy od innych, ale to jest jeszcze do potwierdzenia.holandia33krk pisze: ↑5 lata temuSiema mam pytanie który sklep ma najlepszy hexen na dzień dzisiejszy?
Jak szczury skosztuja, to napisze opinie.
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
Gdzie teraz na zakupy?
powiadają że Atom ale wiadomo pewnie to samo co u preda kwestia jeszcze który Atom ma sort ale najlepiej poczytaj dział atomowyholandia33krk pisze: ↑5 lata temuSiema mam pytanie który sklep ma najlepszy hexen na dzień dzisiejszy?
Gdzie teraz na zakupy?
holandia33krk, Kazdy chwali atoma i preda hexa a jaaka prawda to nie wiem ciezko teraz o dobrego hexa . eurolab nie polecam tam brac hexa bo to nie jest hex napewno ;[
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Gdzie teraz na zakupy?
holandia33krk, atom i pred jedynie co w miare dobre sorty reszta lipa jest sam dlugo szukam hexa dobrego lecz ciezko teraz jest wszystko podroby hexa hepy nie hepy
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Gdzie teraz na zakupy?
Boss, zamow od Atoma, ja wrzuce i dokladnie opisze Ci hexa od Preda i masz rozwiazana zagadke. Nie musisz dalej szukac hexa potem, bo jak tam nie bedzie, to juz chyba w ogole nie bedzie.
Mam nadzieje ze nep tak nie zniknie
Mam nadzieje ze nep tak nie zniknie

Psychodela, psychodeliczny styl!
Gdzie teraz na zakupy?
o nepa tez ciezko te zolte sorty nie sa dobre a hex zostal mi atom i pred ostatnia nadzieja , atom zamowie jak wroci
Gdzie teraz na zakupy?
Podała byś mi proszę namiary na ten sklep? może być priv albo coś
Gdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz na zakupy?
Ktoś z was wie gdzie moge ogarnać eth-lad, pro-lad lub al-lad, badz jakies inne lzejsze psychodeliki?
Gdzie teraz na zakupy?
Delysidus, na predatorze są jakieś kwasiki w tym nowy 1cp lsd chętnie bym spróbował info o nim tylko na angielskim reddicie aczkolwiek bardzo zachecająca opinia gość pisał że lepsze od 1 p lsd (a ono na mnie zrobiło naprawdę dobrą robotę)
masz też ETH-LAD no i 1p lsd
Kwasiki w srodę nawet przy małych ilościach tylko 21 zł sztuka
masz też ETH-LAD no i 1p lsd
Kwasiki w srodę nawet przy małych ilościach tylko 21 zł sztuka
Gdzie teraz na zakupy?
Delysidus, Tutaj na forum tylko predator ma eth-lada.
Zobacz sobie ten sklep, mają al-lada:
https://dopek.eu/t%2A%2Are%2Alr%2A.co%2A-t4083.html
Zobacz sobie ten sklep, mają al-lada:
https://dopek.eu/t%2A%2Are%2Alr%2A.co%2A-t4083.html